Magic Wand

udgivet:

Endnu en plet på lagnet

Mange kvinder bliver oftest dømt som billige eller løse på tråden, hvis de har et sexdrive udover det sædvanlige. Og haft for mange sexpartnere. Af en eller anden grund, er dette mere velset blandt mænd!

Jeg har berørt dette emne en lille smule før i et tidligere indlæg, og nu gør jeg det igen. Simpelthen fordi jeg synes, at det er et tabu, som bør nedbrydes én gang for alle. Jeg ved, at det er et emne, som der er sindssyg mange stærke holdninger knyttet til. Både blandt mænd, men i den grad også kvinder imellem.

Derfor kunne jeg af samme grund godt tænke mig at starte en lille debat med dig, hvad enten du er en mand eller kvinde, som læser med. Egentligt har jeg rigtigt svært ved at forstå, hvordan dette tabu i første omgang er opstået. Og hvorfor det stadig den dag i dag kan være så stort et problem?

Kære mand…

Ja, lad os starte med dig. For hver pige/kvinde du, som mand slæber med hjem til et hurtigt krøl på lagnet. Ja, der er der en kvinde, som lige har gjort det samme med dig i det øjeblik, hun valgte at tage med dig hjem. Vi er ikke altid lige så uskyldige, som nogle af jer går og tror.

Du tror måske, at vi kvinder oftest er dem, der er hurtigst til at blive bløde om hjertet, og som får følelserne i klemme? Og som straks tror, at vi skal ses igen efter en enkelt, lidenskabelig nat med dig? Men der kan du i de fleste tilfælde godt tro om igen. Du var bare endnu en plet på lagnet. Lige som hun var det for dig den nat. Og det er helt okay.

Vi mennesker er drevet af vores lyster. Og det er da lidt sjovere at efterfølge dem, frem for ikke at gøre det.

Kære kvinde…

Desværre oplever jeg, som oftest, at der også er mange fordomme kvinder, og kvinder imellem, omkring dette emne. Kvinder dømmer simpelthen hinanden, om de så er veninder eller ej. Der bliver hurtigt snakket i krogene. Og til hvilken grund?

Vi allesammen kan ikke være en og samme person. Og det kan da godt tænkes, at du måske ikke har lyst til at slæbe en ny fyr med hjem hver aften. Og hver anden weekend. Det har jeg heller ikke haft lyst til. Men så lader du selvfølgelig bare være med at gøre det. Hvilket helt sikkert også er okay. For det er den person du er.

Men der er rigtig mange andre kvinder omkring dig, der faktisk har et kæmpe sexdrive. Og som elsker at udforske og opleve forskellige sexpartnere. Hvilket du selvfølgelig ikke bør dømme dem for. De dømmer heller ikke dig, fordi du ikke har det. Så stop dine fordomme, og stop din snakken i krogene. Der går ikke noget af dig, af den grund.

Nu kunne jeg rigtig godt tænke mig at høre dine personlige meninger + holdninger til overstående i dette indlæg, så smid gerne en kommentar lige herunder, eller kontakt mig anonymt på: ml@missgrey.dk

De kærligste hilsner fra Miss Lara <3

Se Også