Miss Fox

udgivet:

En pinlig tur til lægen

Hej læsere!

Jeg havde faktisk et par Sinful-anmeldelser planlagt til dette indlæg, men så havde jeg en pinlig tur til lægen, og den historie skal I selvfølgelig ikke skånes for! 😉

(Så I kan se frem til nogle anmeldelser i næste uge!).

Det er sådan at jeg har skaffet mig en slem urinvejsinfektion. Den havde været under opsejling i 5 dage, hvor jeg gik rundt med konstant mavepine. Da jeg har været i syden, ville jeg ikke til lægen, men besluttede mig dog til sidst for at gøre det. Først blev jeg endda indlagt med blindtarmsbetændelse, men heldigvis blev jeg udskrevet igen og henvist til en anden spansk læge, da blodprøverne viste, at det altså ikke var dér problemet var.

Sprogbarrieren gjorde dog konsultationen mere svære end den skulle være. Især da lægen påstod, at jeg var gravid!

Så måtte jeg prøve at forklare at det ikke var tilfældet:

Mig: Erh no no. I had my period last monday

Lægen: Sorry I don’t understand

Mig: My period.. øh, my menstruation

Læge: …?

Mig: The blood. From the vagina

Så forstod han det. Derefter skulle jeg aflevere en urinprøve. Toilettet var ude i venteværelset, så jeg skulle gå med en kop pis forbi samtidige patienter. Så var der en times ventetid inden jeg fik svaret: urinvejsinfektion! Lægen gav mig noget medicin og gjorde det klart, at jeg skulle besøge min ‘Danish medicin-doctor’ så snart jeg kom hjem.

Det var så først her, det blev akavet. Min læge er nemlig gode venner med begge mine forældre. Jeg tog derhen med forventning om, at jeg skulle have taget blod-og urinprøve, så han overraskede mig sgu, da han ville lave et underlivstjek!

Der var ikke andet for end at få det overstået, så jeg lagde mig op i stolen, mens han gjorde sine metalredskaber klar. Som han sagde “det kan jo være du har klamydia.”

“Det håber jeg godt nok ikke,” fik jeg fremstammet, rimelig chokeret over den pludselige udmelding.

“Neej,” grinede han, mens han var i fuld gang med undersøgelsen. “Det er jo ikke sådan noget man har lyst til at snakke med forældrene om.” Så kiggede han på mig, og blinkede. “Så er det godt jeg har tavshedspligt hæhæ 😉 ”

Pinlig tur til lægen

Amen for helvede altså… jeg ved jo godt han bare prøvede at berolige mig, men det lykkedes altså ikke!

Det var så ikke klamydia, men det stoppede ham ikke for at give mig et kursus i sikker sex. Alt imens jeg sad og forestillede mig mine forældre sidde ved siden af ham med dømmende blikke.

Som om det ikke var nok, så glemte han at sende min recept på pencilen ned til apoteket, så da jeg kom derned, fik jeg at vide at der ikke var noget penicillin til Miss Fox. Så måtte jeg jo ringe ned til lægen én gang til, og derefter på apoteket en gang til, hvor det i øvrigt var den samme dame som stod bag kassen.

Alt i alt var det altså noget mere besværligt end man skulle tro, sådan at få en gang penicillin… men jeg er helbredt nu, heldigvis!

(Urinvejsinfektioner er forresten ikke sex-relaterede og kommer ikke grundet usikker sex. Men hvis du vil undgå en urinvejsinfektion eller blærebetændelse, så kan du starte med at tisse efter sex og hurtigt skifte til tørt undertøj, hvis du har været ude og bade!).

Se Også