erotisk-sexnovelle-en-fræk-roomie

udgivet:

En fræk roomie

Denne sexnovelle er forfattet af en af vores fantastiske sexbloggere, Miss Fantasy. Her har hun forfattet en erotisk fortælling, som omhandler en ung, liderlig kvinde, der har en helt speciel aftale med sin roomie. Denne aftale bliver udøvet en sen aften, hvor hendes vibrator desværre er løbet tør for strøm. Hvad skal man så stille op? Sexnovellen er en kortere novelle på 2 frække kapitler.

Liderligt ruller kvinden rundt i sengen, frustreret over at hendes vibrator har skuffet hende ved at løbe tør for strøm. Lystig og beruset sniger hun sig ind til sin roomie Jack. De har gennem længere tid brugt hinanden til at tilfredsstille deres inderste behov og lyster. Lidenskaben og begæret mellem dem er vokset sig kraftigere og kraftigere og Jack ligger allerede klar til at blive vækket for at imødekomme hendes frække forventninger.

Kapitel 1

Klokken var 3 om natten. Jeg havde endelig fået fri. Baren var stadig proppet med festglade mennesker. Dog kunne jeg kun tænke på at komme hjem i seng, og den rolige gåtur i den lune nat, som ventede forude. Jeg elskede byen om natten; det varme og bløde lys fra gadelamper samt den dybe stilhed, der præger natten. Om dagen er der en konstant støj, selv når der er stille, er den altid i baggrunden. Men om natten, er den væk. De fleste mennesker er utrygge om natten, men ikke mig. Jeg følte mig helt rolig og sikker – gåturen hjem var mit højdepunkt.

Jeg gik langsomt og trak vejet dybt, nød mit eget selskab og den fredfyldte intime stemning natten bragte med sig. Jeg blev næsten skuffet, da jeg fandt mig selv foran lejligheden. Jeg sukkede dybt og gik indenfor.

Nu hvor jeg var hjemme, tog udmattelsen fat i mig. Den havde ellers holdt sig på afstand på min gåtur, men nu kunne jeg godt mærke, at det havde været en lang dag. Mine ben, og specielt mine fødder, var ømme. Jeg var måske en smule beruset, men det er svært at undgå, når man arbejder på en bar, og har bryster.

Jeg smed overtøjet og gik per automatik i gang med at tage bh’en af. Det er lige meget, hvor meget tøj du har på. Det første der skal af, er altid bh’en. Jeg sukkede dybt, da jeg spændte den op, og mærkede næsten med det samme, hvordan mine bryster faldt, når mit brystfængsel ikke længere holdte dem på plads. Jeg gik og grinede lidt for mig selv, mens jeg kastede forskellige tøjdele rundt omkring på min vej til badeværelset.

Som jeg stod og børstede mine tænder, kunne jeg ikke andet end at tænke på, hvor lidt jeg havde lyst til at have tøj på, når jeg er hjemme. Men sådan er det jo, når man har skaffet sig en mandlig roomie. Jeg grinte lidt for mig selv, og tænkte på, hvordan Jack ville reagere, hvis jeg gik rundt uden tøj. Jeg vendte mig og gik tilbage til mit værelse.

Som jeg gik tilbage mod mit værelse, havde jeg automatisk taget hænderne op for brysterne, som jeg af en eller anden årsag altid gjorde. Jeg masserede dem lidt, og mærkede mine brystvorter stivne. Jeg sukkede dybt og sprang op i sengen og ledte efter min vibrator, han hed Bob, og han skuffede aldrig. Bortset fra i dag.

Den var løbet tør for strøm. Jeg rullede rundt i sengen og stønnede, liderlig som bare pokkers.

Som jeg lå og bandede for mig selv, kom jeg til at tænke på Jack. Hvis jeg ikke havde været liderlig, og måske en smule beruset, havde jeg nok ikke haft modet til at rejse mig fra sengen og gå mod hans værelse endnu en gang.

Men jeg gjorde det.

Jeg åbnede forsigtigt døren, og listede ind. Der var dejligt køligt derinde. Vinduet stod åbent og lod den forførende natteluft ind. Jeg listede hen til hans seng, og trak forsigtigt dynen af ham. Han sov nøgen. Det havde han ikke altid gjort, men efter de første par gange, jeg havde sneget mig herind midt om natten, var han begyndt på det.

Kapitel 2

Han lå på ryggen, og sov ret tungt, så jeg satte mig over skrævs på ham, og bøjede mig ned for at kysse hans mund. Han rørte lidt på sig, så jeg begyndte at skubbe mine hofter frem og tilbage over hans lem, og jeg kunne mærke den vokse.

Han løftede sine hænder op, og greb fast om mine hofter, mens han stønnende hjalp mig med at bevæge mig. Hans øjne var stadig lukket, men han havde et bredt smil på læben, og jeg vidste, at han var vågen. Jeg sukkede dybt. Følelsen af hans nu helt stive lem gnide sig mod mine kønslæber, gjorde mig utroligt våd, og endnu mere opstemt end før.

Han slap mine hofter med den ene hånd og klappede mig i røven et par gange, og greb fast om mine baller med begge hænder. Han masserede dem hårdt, mens han blev ved med at skubbe mig frem og tilbage over ham. Han holdt mig fast om røven, og satte sig op for at tage mine brystvorter i munden. Jeg stønnede højt og dybt, som han bed og suttede på dem, mens hans hænder holdte godt fast i mig.

Jeg førte en hånd ned mellem os og tog fat i hans lem, og begyndte langsomt at bevæge min hånd op og ned over den, mens jeg klemte den blidt. Som jeg masserede hans lem, lod jeg den samtidig gnide over mine kønslæber. Jeg mærkede ham stønne mod mine brystvorter og bed hårdere i dem. Jeg gispede i ukontrolleret nydelse. Han vidste, hvad jeg kunne lide. Og jeg vidste, hvad han kunne lide.

Jeg skubbede ham ned i sengen igen, og fjernede hans hænder fra min krop, mens jeg smilede skævt til ham. Jeg skubbede mig selv ned mellem hans ben, og tog ham i hånden igen, mens jeg kiggede ham i øjnene.

Forventninger og begær strålede ud af hans øjne, som var helt mørke med lyst. Mens han så på mig, kyssede jeg hans penishoved. Han knugede hænderne om lagnet, og stønnede. Han kastede næsten hovedet tilbage og skubbede sine hofter op mod mig utålmodigt med begær.

Jeg slikkede fra hovedet og ned til hans boller, og bed blidt i huden, som jeg vidste gjorde ham vild. Jeg tog den ene hånd ned og masserede hans boller, mens jeg slikkede hele vejen op igen og tog hans lem i munden. Han råbte næsten af lettelse, da jeg førte mine læber og tunge ned over hans lem og klemte og sugede på hovedet hver eneste gang jeg kom derop. Der gik ikke lang tid, før han greb fat i min arm og trak mig op til ham.

Jeg grinte lidt igen, og satte mig igen over skrævs på ham. Med hånden omkring hans lem, førte jeg ham ind i mig og gled helt ned over ham.

Vi sukkede begge dybt, og jeg holdt os der et minuts tid, mens vi begge nød følelsen af hinanden. Varme boblede op i mine kinder, og små impulser skød ud fra mit underliv, og følelsen af ham i mig.

Jeg begyndte at bevæge mig. Meget langsomt til at starte med, rullede jeg mine hofter, drillede ham en smule. Han greb hårdt fat om mine baller igen, og klappede mig et par gange, hvorefter han skubbede mig frem og tilbage. Jeg begyndte selv at bevæge mig hurtigere, og der gik ikke lang tid, før vi bevægede os sammen hurtigere og hurtigere, mens vi stønnede og gispede efter vejret.

Han flyttede hans hænder til mine bryster, mens jeg red ham. Han nev og hev i brystvorterne, mens jeg stødte hofterne op, så kan kunne ramme ind i mig endnu dybere. Den overvældende følelse af hans lem bevæge sig ind og ud af mig, gnide op af væggene igen og igen, sammen med hans hænder på mine bryster, var mere end jeg kunne holde til. Han ramte konsekvent mit G-punkt igen og igen, mens han stønnede og næsten gryntede i nydelse.

Lyden og følelsen af ham, fik mig hurtigt til at skrige ud, mens jeg kom på ham. Han havde sluppet mine bryster og holdte mine hofter igen, og stødte ind og ud af mig, mens jeg rystede og skreg gennem min orgasme.

Jeg faldt sammen på ham i fryd og tilfredshed, mens jeg hev efter vejret. Han lagde armene omkring mig, og rullede mig over på ryggen, og lagde sig til rette mellem mine ben. Hans lem havde aldrig forladt min krop, så jeg sukkede utilfreds, da han trak ud, men han skubbede hårdt ind igen lige efter, og sendte mig endnu engang i himlen.

Han tog fat i mine knæhaser, og trak mig tættere på ham, og jeg viklede benene omkring ham. Mine arme strakte han ud over mit hoved og holdte dem fast med hans egne, og begyndte at bevæge sig ind og ud endnu hurtigere.

Han kyssede mig på halsen, og bed blidt i den sensitive hud, inden han bevægede sin mund ned til mine brystvorter igen, og suttede og bed i dem som aldrig før. Fuldstændigt opslugt af ham, skubbede jeg mine bryster op mod ham, og kastede mit hoved tilbage, mens jeg stønnede højlydt og strammede mine ben omkring ham.

Jeg mærkede hans lem vokse i mig, samtidig med at hans stød blev hurtigere og hårdere. Han gryntede og bed hårdt i mine brystvorter, og der gik ikke lang tid, før han gav et hårdt, dybt stød og slap mine brystvorter for at stønne og råbe højt. Jeg mærkede den afslørende følelse af hans pulserende lem, da han kom i mig.

Han begravede ansigtet ved min hals, mens han stødte et par ekstra gange, og hans orgasme begyndte at ebbe ud, hvorefter han kollapsede ved siden af mig.

Han vendte mit ansigt mod ham og kyssede mig dybt, og strøg hans hænder op over min krop. Han trak sig væk fra mig og smilte til mig. Vi behøvede ikke sige noget, alting var klart og perfekt, som det var. Han rullede mig over på siden og lagde sig tæt ind bag mig, og lagde armen omkring mig. Jeg faldt i søvn i hans arme, og mærkede hans varme hud mod min.

Se Også