Denne sexnovelle er forfattet af en af vores fantastiske sexbloggere, Miss Fantasy. Her har hun forfattet en erotisk fortælling, som omhandler en ung, liderlig kvinde, der har en helt speciel aftale med sin roomie. Denne aftale bliver udøvet en sen aften, hvor hendes vibrator desværre er løbet tør for strøm. Hvad skal man så stille op? Sexnovellen er en kortere novelle på 2 frække kapitler. 

Kapitel 1

Klokken var 3 om natten. Jeg havde endelig fået fri. Baren var stadig proppet med festglade mennesker. Dog kunne jeg kun tænke på at komme hjem i seng, og den rolige gåtur i den lune nat, som ventede forude. Jeg elskede byen om natten; det varme og bløde lys fra gadelamper samt den dybe stilhed, der præger natten. Om dagen er der en konstant støj, selv når der er stille, er den altid i baggrunden. Men om natten, er den væk. De fleste mennesker er utrygge om natten, men ikke mig. Jeg følte mig helt rolig og sikker – gåturen hjem var mit højdepunkt.

Jeg gik langsomt og trak vejet dybt, nød mit eget selskab og den fredfyldte intime stemning natten bragte med sig. Jeg blev næsten skuffet, da jeg fandt mig selv foran lejligheden. Jeg sukkede dybt og gik indenfor.

Nu hvor jeg var hjemme, tog udmattelsen fat i mig. Den havde ellers holdt sig på afstand på min gåtur, men nu kunne jeg godt mærke, at det havde været en lang dag. Mine ben, og specielt mine fødder, var ømme. Jeg var måske en smule beruset, men det er svært at undgå, når man arbejder på en bar, og har bryster.

Jeg smed overtøjet og gik per automatik i gang med at tage bh’en af. Det er lige meget, hvor meget tøj du har på. Det første der skal af, er altid bh’en. Jeg sukkede dybt, da jeg spændte den op, og mærkede næsten med det samme, hvordan mine bryster faldt, når mit brystfængsel ikke længere holdte dem på plads. Jeg gik og grinede lidt for mig selv, mens jeg kastede forskellige tøjdele rundt omkring på min vej til badeværelset.

Som jeg stod og børstede mine tænder, kunne jeg ikke andet end at tænke på, hvor lidt jeg havde lyst til at have tøj på, når jeg er hjemme. Men sådan er det jo, når man har skaffet sig en mandlig roomie. Jeg grinte lidt for mig selv, og tænkte på, hvordan Jack ville reagere, hvis jeg gik rundt uden tøj. Jeg vendte mig og gik tilbage til mit værelse.

Som jeg gik tilbage mod mit værelse, havde jeg automatisk taget hænderne op for brysterne, som jeg af en eller anden årsag altid gjorde. Jeg masserede dem lidt, og mærkede mine brystvorter stivne. Jeg sukkede dybt og sprang op i sengen og ledte efter min vibrator, han hed Bob, og han skuffede aldrig. Bortset fra i dag.

Den var løbet tør for strøm. Jeg rullede rundt i sengen og stønnede, liderlig som bare pokkers.

Læs resten ved at købe adgang til Missgrey PLUS herunder.😊⤵️

Få adgang til Missgrey PLUS

Første 14 dage 9 kr.
Herefter 39 kr./mdr.
  1. Læs eksklusive reportager og interviews.
  2. Lyt til eller læs udvalgte pirrende sexnoveller.
  3. Opsig når som helst.