Missgrey-blog-cover

udgivet:

En æra slutter…

Kæreste læsere! 

I noget tid har der her på bloggen været stille. I noget tid har mine indlæg været sporadiske. I noget tid har de handlet om sex. OG i noget tid har de især handlet om følelserne.

Der har været stille, fordi jeg er i gang med min bachelor og den er blevet alt-betydende for mig. Indlæggene har været sporadisk, fordi hele min uddannelse, har været en følelsesmæssig rutsjebane med et følelsesmæssigt forhold oveni. Det har handlet om sex, fordi vi fra start af, ville være de nye “Sex & The City Piger”.

OG det har handlet meget om følelser, fordi jeg bare er skide følelsesmæssigt involveret i de ting jeg begiver mig ud i.

Det er slut – en ny æra begynder!

Det er slut med at være utilregnelig. Det er slut med at være sporadisk. Det er slut med at alt skal handle om sex, og så er det især slut med, at ligge MINE følelser i alle indlæg, for hovedfokus er og bliver jo egentlig JER læsere.

Jeg vil høre hvad I har på hjertet – jeg vil vide, hvordan teens og kvinder, ser på verden. Jeg har brug for andre perspektiver end mit eget. Dette er også grunden til, at jeg i mit forrige indlæg, tog udgangspunkt I en instagram-følger, endda en spændende en af slagsen. En af dem med bid i. Det behøver ikke nødvendigvis være alle, der har noget specielt. Det kan netop også være dig på 16 år, der allerede har oplevet det første heart-break.

Hit me with your best shot!

Kom med jeres bud på følelser. Kom med jeres bud på, hvad der i dagens Danmark rører sig blandt kvinder, eller jeres bud på, hvordan kærlighed på mange måder kan håndteres. Jeg vil høre det hele. Jeg benævner mig ikke som Guru, men jeg er en af mange, der blot vil lytte til andre 🙂 I’m back og jeg er klar på et eventyr med jer læsere.

Meld ind med alt mellem himmel og jord på: MQ@missgrey.dk eller Instagram MissQuinnDk! Alt tæller <3

Much love

Quinn :-*

Se Også