EJENDOMSMÆGLER: SEXNOVELLE

udgivet:

EJENDOMSMÆGLER: Sexnovelle fra Mesterlære II af Davie Jones

Er livet nu også så fantastisk, hvis vi får opfyldt vores idé og forestilling om, hvordan vi troede det hele ville være perfekt og dermed også give os den ultimative lykke? Vi møder powerkvinden Christina, der på forbilledlig vis og i en ret ung alder, har formået at opnå sit perfekte glansbillede, både i privatlivet og i karrieren – sådan synes det i alle tilfælde, især for omverdenen. Men parforholdet derhjemme har i virkeligheden kedet hende længe, uden at hun selv var klar over det. En dag tvinger en episode hende til at forholde sig til det, som hun ihærdigt prøvede at fornægte. Samtidig har en samarbejdspartner siden deres første møde, længe inden episoden, rørt noget i hende – noget som hun har skullet bruge lang tid på at definere i sig selv. Hvad der kom først, ’hønen eller ægget’, har hun ikke selv styr på, men det er også ligegyldigt her hvor fortællingen begynder, for hun har bevæget sig derud, hvor der ingen vej er tilbage…

Gå nu hjem, Malene!

”Jeg har fået tastet alt på ’Nordvænget’ i systemet og bestilt skilte. Det hele er også opdateret på nettet. Skal vi gøre noget med hensyn til rejsegildet på torsdag? Regner vi stadig med, at demohuset er klar til indretningsstylisten, vi har bestilt med sit hold til på tirsdag? Det er ’Nordvænget’ og salgsmaterialet, du har møde med ham om senere. Ham, med alle de gode ideer, ikke? Jeg kan sagtens blive og være med til mødet, hvis du gerne vil have det, Christina?”
”Det er ok Malene, men tak for tilbuddet. Det er noget helt andet, vi skal mødes om – noget nyt. Det er et projekt, jeg selv kører med ham.”, svarede chefen fraværende til sin energiske assistent og trainee. ”Smut du bare hjem til tiden i dag. Det har du så ærligt fortjent med din indsats!”
”Tak, Christina. Jeg tjekker lige det hele igennem igen og følger op med entreprenøren på det demohus og deadline. Jeg kan også lige sætte kaffe over til jer, og så smutter jeg!”

Malene var enhver arbejdsgivers drøm. Ung, energisk, ambitiøs og pligtopfyldende. Én, som gjorde alt ekstra godt for at vise sit værd. Lige i dag havde hun ikke behøvet at være så pligtopfyldende og måtte godt have smuttet hjem til tiden sammen med de to andre ansatte i butikken, der allerede var gået.

Christina sad ved sit skrivebord og åbnede skuffen for at tjekke kuverten med de 2.500,- kr. i nye glatte sedler en ekstra gang. Det var længe siden hun havde haft kontanter mellem fingrene nu, hvor alle betalinger foregik elektronisk. Hun ville betale i rede penge, så var alt i orden, og hun ville ikke have nogen udeståender eller regnskaber, der skulle gøres op. Det måtte jo være éns begge veje.

Hun så op fra sit bord og rundt i lokalet, som både var butik og kontor for hende og for de tre ansatte, der var her til dagligt. Det var den anden butik, som hun havde åbnet, siden hun startede som selvstændig for et par år siden. Boligmarkedet gik perfekt i de østjyske forstæder, og hun skulle da være den sidste til at klage over sin forretnings vækst, omsætning og indtægt.
Det hele var sådan set perfekt. Christina, 34 år, selvstændig ejendomsmægler, respekteret karrierekvinde, to butikker med otte ansatte i alt, dejligt nybygget hus, overskudsmor til to pigebørn på henholdsvis tre og fem år og altid deltagende til børnehavearrangementer med eget hjemmebag. Gift med Jonas og med fællesøkonomien. Han var pædagog og verdens bedste far. En følsom og forstående mand, der ikke var bange for at tage barslen. ’Modsætninger mødes’ havde hun hørt så mange gange fra venner og familie sammen med frasen ’I er det perfekte og moderne match, der supplerer hinanden på alle områder!’.

De havde mødt hinanden seks år tidligere, da hun var nyuddannet og nyansat ejendomsmægler. Hun skulle sælge hans afdøde mors hus. Hun var dengang ikke kun ambitiøs men også skruk. Hun ville have det hele – karrieren og familien.
Den unge følsomme pædagog, hun mødte, var den perfekte far til hendes børn. Hun kunne ikke stå for ham med hans habile guitarspil, den smukke sangstemme og det medlevende forstående sind for alt og alle. Han, som tilmed allerede havde lært at skifte bleer og aldrig sagde hende imod. Han havde passet perfekt ind i hendes karrierefamilieglansbillede.
Hun ville da heller ikke bytte sine piger eller karrieren væk for noget i dag, men når det kom til stykket, var Jonas jo i bund og grund bare et skvat.

Når alt det følelsesladede var overstået omkring det at blive gift og få børn, bygge rede, drikke the og navlepille hinandens fortid, psyke og sind til bevidstløshed, var der heller ikke mere tilbage i ham. Jo, en ubeslutsom person med en pik og med et forhold til arbejdslivet, som opfyldte alle fordomme om offentligt ansatte. En person, der var konfliktsky ud over alle grænser – endog overfor sine egne børn. Han var fuldstændig blottet for de urkræfter, hun lagde i begrebet ’mand’. Det var godt at pigerne og hun levede i nutiden og ikke var afhængige af, at han skulle beskytte dem mod fjender.
Sex skulle helst være noget overromantisk, næsten spirituelt. Ellers kunne han ikke mærke hendes dedikation og kærlighed til ham. I starten var det sødt og smukt, men efter at pigerne var kommet til, havde de næsten aldrig sex mere. Der var ikke skyggen af dyrisk drift og begær i ham. Hun kedede sig i deres seng og ville helst være fri for ham der. Hun havde helt andre fantasier, som i ny og næ fik frit løb med hjælp fra fingrene ude under bruseren.

Jonas havde dog fornyelig vist en lille smule initiativ, vovemod og rygrad, der afveg fra hans ellers vage personlighed. Da hun gik ham på klingen med de kontanthævninger, hun kunne se, han havde foretaget jævnligt, var han brudt grædende sammen og havde erkendt, at han besøgte en østeuropæisk prostitueret. Her kunne han købe sig til den tætte og nære elskov, som han savnede så meget. De to var jo åbenbart ikke længere seksuelt tæt og nært forbundet i kærlighed, havde han anklagende hulket.

Hun havde til sin egen store overraskelse ikke rigtigt følt noget, da han gik til bekendelse, kun mistet den sidste smule respekt hun havde for ham som ægtemand.
Dybest set havde det jo gjort, at hun slap for den sex, hun ikke gad. Hans argument og retfærdiggørelse af sine luderbesøg var, at det jo var en købt ydelse for at opfylde et behov. Dermed var det ikke utroskab i ordets egentlige forstand. Det var jo stadig hende, Christina, han elskede. Det var i øvrigt den samme kvinde han altid besøgte – som om det skulle være en formildende omstændighed.
Hun havde dog lukket samtalen og var ikke gået ind i en diskussion om hans stærkt divergerende argumenter, mest fordi hun ikke gad at høre mere på hans ynkelige og selvmedlidende snøft og hulken.

De levede sammen og havde en dagligdag. Og glansbilledet var stadig intakt for omverdenen. Pigerne, fornemmede hun, mærkede ikke noget til deres distancerede forhold, og så var alt godt. Hun kunne koncentrere sig om sine forretninger og om at være en god mor. Hvad hun nogensinde havde set og tændt på i ham, kunne hun i dag have svært ved at se eller huske.
Han hævede stadig det samme kontantbeløb en gang imellem, men hun kommenterede ikke på det mere.

Klokken lød fra døren, og hun blev revet ud af sine tanker. Det var ikke ham, men et ungt par hun kendte, hvor kvinden var højgravid. De havde allerede haft et par fremvisninger. De ville købe hus nu, da de skulle være en familie. Den unge mand vimsede om sin gravide kæreste og fulgte hendes mindste vink.
”Hej I to. Vi har lukket. Jeg havde bare ikke låst døren fordi der kommer én til møde nu her. Vil I ikke komme tilbage i morgen?” Christina rejste sig og gennede dem kompromisløst ud ad døren igen.
”Dine kugler ligger i hendes håndtaske!” sagde hun halvhøjt, da hun så ham løbe rundt om bilen udenfor og åbne døren for den gravide, der åbenbart ikke kunne noget selv. Underdanige mænd vakte efterhånden afsky i hende.
Malene, der lige var kommet ud fra tekøkkenet med kaffe og krus, måbede. Aldrig før havde hun set chefen afvise en kunde. Det var en del af forretningens DNA altid at tilgodese kunden – også hvis det krævede ti minutter efter lukketid. Det prædikede hun altid for de andre mæglere. Generelt havde hun virket fjern og anderledes det meste af dagen.
Christina lagde mærke til Malenes reaktion og sagde: ”De kan jo ikke beslutte sig alligevel, og jeg skal koncentrere mig om mit møde om lidt”. På vej tilbage til sit skrivebord fortsatte hun i en venlig men bestemt tone: ”Sæt nu kaffen ind, og tag hjem og hold fri, Malene!”

Den unge trainee skulle netop til at gribe ud efter håndtaget, da døren selv gik op. Det var mødegæsten. ”Hej Malene. Du er på vej hjem og skal ikke være med i dag?”
”Nej. Christina siger, at det er et nyt projekt som I selv starter op, og jeg koncentrerer mig jo om Nordvænget”. Den unge kvinde slog forlegent blikket ned. Han havde noget evigt flirtende, charmerende og tiltrækkende i sin attitude, som de fire kvinder på kontoret vist alle var ret fascinerede af. Stemningen blev i hvert fald fjantet, når han dukkede op.
Hun tænkte ikke videre over, at han hverken havde computertaske, materialer eller noget andet med. Han kom bare i sin sædvanlige ’casual’ påklædning med åben jakke og sin telefon i hånden.
”Jeg har materialerne klar til Nordvænget og kommer her med dem på tirsdag, så det skal du ikke bekymre dig om, Malene!”, sagde han smilende og holdt høfligt døren for hende. Hun smuttede skyndsomt afsted, da hun så chefens bydende øjne, der fortalte, at nu skulle hun forsvinde.

Opgaven skåret ud i pap

”Gider du at låse døren, så der ikke pludseligt kommer nogen rendende, imens vi er i gang?”, bad Christina sin gæst i et forsøg på at lyde uanfægtet, og som hun plejede. ”Sæt dig bare ind i mødelokalet, så kommer jeg. Malene har sat kaffe ind til os. Tag bare, hvis du har lyst!”
”Dejligt!”, sagde han uden yderligere kommentarer, men med sit evigt drilske og gennemskuende smil. Hun trak vejret dybt et par gange og tog tilløb til at rejse sig og gå ind til ham. Tanken var én ting, men at stå i det var noget helt andet.

Til et arrangement for godt et år siden i kæderegi, havde en af de andre selvstændige mæglerkolleger anbefalet ham. Han skulle være en meget kreativ og komplet marketingsmand, der altid kunne finde nye måder at præsentere og sælge et produkt på. Kollegaen brugte ham især til ejendomme, der var svære at sælge, når kædekontorets standardmaterialer ikke kunne klare opgaven ordentligt. Hun havde fulgt anbefalingen, og hun var ikke blevet skuffet. Han havde bidraget til mange gode salg og havde bestemt været en god investering for hendes forretning.

En anden ting, der havde holdt stik, var advarslen om, at han var sjov, ligefrem og fræk som en slagterhund. Han havde humor på et højt plan, som gjorde, at møderne altid blev gennemført i latter og højt humør med hans skarpe kommentarer og altid små sarkastiske vittigheder.
Han havde også en konstant dragende undertone, der fra det første møde fik hende til at føle sig bekræftet og sexet som kvinde, uden at hun fik skyggen af lyst til at råbe ’Mee Too’. Tvært imod.
Allerede efter deres første dialoger i sin tid havde han anmodet hende på de sociale medier, hvilket hun havde afvist. Hun holdt privatliv og arbejdsliv stærkt adskilt, havde hun undskyldt sig med. Han var farlig, og fra dag ét stod det klart, at han vakte noget specielt i hende, der kunne udfordre det fasttømrede og tilrettelagte liv, hun levede.
Til gengæld havde hun booket mange møder med ham efterfølgende, og hun brugte ham til stort set alt sit salgsmateriale. Hovedkontoret havde faktisk kommenteret, at de undrede sig over, at hendes butikker brugte standardmaterialerne fra dem så lidt. Hun måtte være én af hans bedste kunder med alle de opgaver, hun gav ham.

Hun var sikker på, at han udmærket havde gennemskuet hende helt fra begyndelsen. Når hun bookede møder, hvor agendaen var lidt spinkel, var det udelukkende for at mærke hans energi og blive bekræftet i, at hun var en attraktiv og begæringsværdig kvinde. Hun elskede den måde, han kunne klæde hende af med sine forførende øjnene, når ingen andre så det. Hans tvetydige og nogle gange virkeligt perverse undertoner gjorde hende rent ud sagt liderlig. Det virkede bestemt ikke til at være ordinær husmandssex og missionærstilling, hans interesser lå i. Han formåede at være en uhæmmet liderbuk og samtidig en elegant gentleman på en måde, som hun aldrig havde mødt før. Hun var ikke den eneste. På deres kvindedominerede kontor blev der altid lige åbnet et par ekstra knapper ved halsen rundt om i lokalet, når han ankom. De få gange, hun havde haft sex med sin mand i nyere tid, var faktisk efter projektmøder med ’Salgsguruen’, som de kaldte ham i butikken.

I lang tid var hun selv gledet af på hans tilnærmelser men havde dog suget dem til sig med skjult fornøjelse. Efter at Jonas havde afsløret sin betalte østeuropæiske flamme, havde hun givet pokker i vold og var begyndt at løsne for sine principper. Der begyndte at komme svar på tiltale fra hende. Det var pirrende at skyde tilbage og selv at være lummer, med nogle velindpakkede praj om sit dybeste. Fantasierne voksede støt med hans intelligente, subtile og meget hede svar, hvis hun altså læste dem, som de var ment. Aktivitetsniveauet under bruseren var steget kraftigt efter, at hun havde indladt sig på flirten.
Hvad der kom først, de specielle fantasier, som viste sig at passe på ham, eller om han omvendt var den, der havde skabt dem i hende, havde hun ikke helt styr på. Det var også ligegyldigt. De var der, og de tændte hende ubeskriveligt meget.

Nu sad hun så her med galoperende hjerte og han sad henslængt i mødelokalet, imens han fordrev ventetiden ved at tjekke sin telefon.
I mailen med indkaldelsen til i dag havde hun lidt kækt spurgt, hvor mange forskellige ydelser han egentlig kunne tilbyde, og om han havde tid til et møde efter lukketid. ’Kun fantasien sætter grænser og min bedste kunde får naturligvis hvad hun har behov for. Hun skal bare bede om det!’ havde svaret været. Kort, kontant og lummert som altid. Der var vist ingen af dem, der var i tvivl om, hvad det grundlæggende motiv var.

Det var stadig muligt at bakke ud. Hun kunne bare sætte sig ind til ham og finde på noget arbejdsrelateret at snakke om og lade som om, at det hele bare var en del af deres sædvanlige jargon.
Med alt det mod, hun kunne finde, tog hun sig sammen. Hun ville ikke kunne tilgive sig selv at bakke ud så tæt på målet. Skrivebordsskuffen blev åbnet og hun fandt konvolutten frem. Med dirrende ben og høj puls gik hun ind til ham. Det var blevet næsten mørkt udenfor.

Først kom ordene ud helt bagvendt og hendes stemme knækkede. Hun lukkede øjnene, trak vejret dybt et par gange og prøvede så igen: ”Jeg aner jo ikke, om du er gift eller har en kæreste, men det er jeg også ligeglad med. Jeg behøver faktisk slet ikke vide noget, jeg vil bare gerne købe og betale dig for at tilfredsstille mig nu og her!” Hun troede næsten ikke sine egne ører, da hun hørte at ordene faktisk kom ud af hendes mund.
Hun kunne se pulsen begynde at pumpe på hans hals, da han svarede: ”Christina, jeg har virkelig lyst til dig. Det har jeg haft længe og ikke lagt skjul på!” Hans ansigtsudtryk skiftede fra det kække og skælmske, til en alvorlig undrende mine. ”Men du skal da ikke betale mig for det, jeg er jo ikke prostitueret…!”
”Det er vigtigt for mig! …”, afbrød hun, ”… Jeg er en gift kvinde med familie. Og selvom han er en uduelig nar, som jeg ikke gider, så føler jeg mig ikke fri til det her, men jeg har brug for det, og jeg er nødt til at have dig. Han siger selv, at det er noget andet, når man betaler for det. Så tag pengene … vil du ikke nok?” Hendes stemme blev skinger og tårerne pressede sig på, da hun rakte kuverten frem.

Han tænkte sig om i nogle sekunder, inden han greb kuverten, åbnede den og talte pengene.
”2.500,- kr.? Det er da en pæn sum for et knald. Så er jeg jo luksusluder! Det forpligter!” Hans drilske øjne var tilbage, men smilet var også både medfølende over hendes indre konflikt og overrasket over den uventede drejning.
”Ja, det er åbenbart prisen i dag for at få det præcist, som man gerne vil have det”, svarede hun. Hun tørrede hurtigt øjenkrogene og fortsatte: ”Jeg køber dig lige nu og her i mødelokalet. Jeg betaler dig for at være uden hæmninger, hensynsløs og bruge min krop til nøjagtigt det, der tænder dig, og som du har lyst til at gøre ved mig. Jeg vil gå herfra og føle mig brugt og udnyttet!” Det tændte hende at sige ordene højt om det, hun havde fantaseret over så længe nu. At få det sagt fik liderligheden til at blusse op som en rivende ild, og hendes udstråling blev med ét vild og eventyrlysten. Samtidig ramte angsten for, at han skulle afvise forslaget og gøre fremtiden mildest talt akavet imellem dem.

Roligt lagde han pengene tilbage i kuverten, stak den i inderlommen og rejste sig. Dirrende af spænding fulgte hun ham med øjnene hen til stumtjeneren i hjørnet, hvor jakken blev hængt op. Ud af sidelommen trak han en tube frem, som blev sat på kanten af mødebordet i forbifarten, inden han vendte sig og gik hen til hende. ”Du ved jeg aldrig kommer uforberedt”, grinede han.

”Tag mig!”, stønnede hun lettet og skulle til at fortsætte med at sige noget vulgært. Men han afbrød ved at gribe hende om halsen med sin ene hånd og snerrede med en pludselig hårdhed i stemmen: ”Hold kæft! Jeg vil ikke høre et ord mere fra din mund, medmindre du bliver spurgt. Er det forstået?”
Hendes underliv begyndte at dunke i takt med pulsen, der i forvejen var så høj, at det susede for hendes ører. Hun nikkede anstrengt i hans greb.
”Jeg håber du er i energiklasse A her til aften, Ejendomsmægler, for du får brug for alt, hvad du har, efter at jeg er færdig med dig. Du har jo købt en pænt stor tur!”, sluttede han sarkastisk.
Hun kunne ikke undgå at smile over hans ord og udstødte et forventningsfuldt suk.

Læs resten ved at købe adgang til Missgrey PLUS herunder.😊⤵️

Fremvisning og tilstandsrapport

Han havde drømt om dette øjeblik længe og havde næsten ikke turdet håbe på, at det ville blive virkelighed. Lige siden de mødtes første gang, havde han begæret hende. Denne energiske kvinde, som altid fremhævede sin æggende erotiske lille kurvede mave i sine stramme nederdele. Det lange mørkeblonde og altid opsatte hår. De tilsyneladende bløde bryster, der fyldte bh’erne så flot med den mest indbydende kavalergang. Strutnumsen ikke at forglemme, som hun ikke var ked af at vifte foran ham til deres møder. Det hele tændte ham og satte kreative tanker i gang, hver gang hans øjne kærtegnede og legede med hendes krop. Nu stod hun her og havde ordret bedt om, nej, faktisk betalt ham for, at gøre præcist, hvad han havde tænkt så mange gange. De mange fantasier, som havde udspillet sig i netop dette mødelokale, stod ham nu frit for at udleve. Han måtte trække vejret dybt for at beherske sig og spille spillet ordentligt. Ambitionen var høj for at give hende den så absolut bedste oplevelse, som det overhovedet var ham muligt denne første gang. Stoltheden og glæden over, at hun havde valgt netop ham til at varetage og afprøve hendes ultimative tillid, havde han svært ved at skjule.

”Det må jo så være den første fremvisning, jeg skal have i aften”, sagde han tørt, idet han trak én af de polstrede stole fra mødebordet ud midt på gulvet og satte sig roligt. Tilbagelænet med den ene fod hvilende over kors på det andet knæ beordrede han: ”Stil dig her hen foran mig og tag dit tøj af!” Hun tøvede i forlegenhed, og han reagerede med det samme. Med en finger pegende på gulvet lige foran sig skældte han ud: ”Stil dig der og klæd dig af, liderlige Christina. Jeg finder mig ikke i at skulle sige tingene flere gange!”

I en blanding af blufærdighed, nydende frygt for de truende ord og ikke mindst styret af den uimodståelige lyst, adlød hun og stillede sig der, hvor han pegede. ”Overdelen først!”, blev hun beordret.
Hun åbnede den knap for knap, lod den glide ned om skuldrende, tog hænderne ind i ærmerne og strakte til sidst armene helt. Den bløde silkeskjorte gled af og faldt flagrende til jorden bag hende.
”Nederdel!” Fortsatte han med behersket stemme. Hun rakte bag om sig med hænderne, lynede ned og hjalp den tætsiddende nederdel ned over numsen, så den selv kunne falde det sidste stykke. Hun rettede sig op, trådte ud af den og afventende i spænding hans reaktion. Hun var et dragende syn, i sine lange højhælede sorte støvler og de selvsiddende nylonstrømper, der kom til syne. Hun havde bestemt forberedt sig til dette specielle møde med alt, hvad hun kunne finde på. Tydeligt betaget studerede han hende, inden han fortsatte: ”Trusser … afleveret her til mig!”
Hun trak de sorte thaitrusser ned, trådte ud af dem og rakte dem til ham. Det behagede ham at se hun var helt glat. Han undersøgte kort trusserne, vendte vrangen ud og holdt det gennemblødte våde stykke i skridtet frem imod hende. Hun så forlegent på sine afslørende safter, opsuget i det tynde stof.
”Jeg er sikker på, at dine trusser altid har set sådan her ud efter vores møder. Er det ikke rigtigt?” Han grinede selvsikkert og gentog: ”Er det ikke rigtigt liderlige Christina?”.
”Jo. Du tænder mig så meget, at jeg ikke ved, hvad jeg skal gøre af mig selv, efter vi har haft møde”, sukkede hun ærligt. Han snusede til trusserne, stak tungespidsen ud og slikkede på det våde stof. ”Uhm, jeg glæder mig til at smage mere!”, sagde han tilfreds. Hans ligefremme glæde ved hendes safter pirrede hende voldsomt. I tankerne var hans tunge allerede plantet imellem hendes ben og ikke i trusserne.

”BH, tak!”. Lidt modvilligt men velvidende, at hun var nødt til at gøre som befalet, trak hun stropperne ned om skuldrene, greb bagom ryggen og løsnede krogene. Hendes bryster var blevet tungere og fladere efter amning af to børn. Hun savnede sine fyldige strutbryster, som de kun kunne tage sig ud nu, når de var båret af bh’en. Hans øjne så nu ikke ud til at blive mindre begejstrede, da hun lod den falde og blottede sin bløde barm. Han så derimod positivt overrasket ud og lysnede helt op, da han nøje betragtede de to smukke dråbeformede symmetriske kurver.

Hendes blufærdighed blev hurtigt afløst af entusiasme over at stå og posere næsten nøgen for hans begærlige og hæmningsløse blik. Det føltes dejligt, forsvarsløst og frit. Oplevelsen blev kun styrket ved stadig at have de høje støvler og frække strømper på. Hun følte sin kvindelighed stærkt bekræftet i situationen.
Hendes tænding og mange fantasier om at være seksuelt underkastet var stik imod, hvad hun var kendt for af alt og alle til dagligt. Hun var den energiske og selvsikre power-kvinde med succes. Hende, der altid vidste bedst, tog beslutninger og var først til at handle. Han var den eneste, hun nogensinde havde mødt, som hun havde lyst til, og som hun ville turde at lade mestre og betvinge sig på denne måde. Det hele lå i den dybe tillid til, at denne side af hende blev varetaget med respekt, fortrolighed og kompetence. Det sammen med en enorm tiltrækning af både hans krop og sind selvfølgelig. På finurlig vis, følte hun sig kun styrket i sin personlighed ved at stå her og underkaste sig.

”Resten lader vi blive siddende!”, sagde han og supplerede hånligt: ”Så er du klædt på som en luder, og jeg er én!”
Han rejste sig og gik hen til hende. Hun ville række ud og imødekomme hans nærvær, men han afviste. I stedet stoppede han trusserne ind i munden på hende, med det våde stykke trykket godt op i ganen. Dernæst greb han om hendes håndled og førte armene op. ”Fold hænderne bag om hovedet, jeg skal lave tilstandsrapport på dig nu, Ejendomsmægler MDE!” Med et dunkende underliv, der føltes som om, det kunne udløse en syndflod ved den mindste berøring, adlød hun.

Han lod sine fingerspidser løbe blidt ned langs hendes hals og ud på brysterne. Han søgte rundt, inden hans ene hånd grab fat og æltede dem let på skift. ”Nydelige!”, mumlede han for sig selv, som om hun slet ikke var der. Han brugte lang tid med dem. Den anden hånd kom til hjælp, og han æltede lidt hårdere og løftede på begge brysterne samtidigt, som om han vejede dem. Med tommel og pegefinger nulrede han vorterne, klemte og vred dem lidt rundt, indtil hun reagerede. Det var som om, at han afprøvede hendes følsomhed. Til sidst sagde han: ”Fantastisk barm. Den vender vi tilbage til senere!”
Hun blev helt stolt over hans begejstrede fordybelse og glemte alt om at savne sine ungpigebryster.

Han gik nu rundt, så han stod bagved hende. Hans fingerspidser løb denne gang blidt ned ad hendes ryg. Hun gøs ved den kærtegnende berøring. Han aede nogle gange over lænden og ned på ballerne med flad hånd. I refleks struttede hun, alt hvad hun kunne, med numsen. Hans finger løb legende et par gange ned mellem ballerne, trykkede let på anus og fortsatte længere ned. Hun trak vejret tungt gennem næsen, da han kom farligt tæt på hendes våde hul. Hun håbede, at fingeren ville fortsætte sin undersøgelse oppe i hendes trængende kusse, men så heldig var hun ikke i første omgang.
I stedet greb han pludseligt hårdt fat med en hånd om hver balle og begyndte at ælte. Først roligt og derefter mere og mere intenst. Hun spændte dem villigt i takt med hans klemmende intervaller for at give ham så fast en røv som muligt at føle på.
Han grinede over hendes reaktion og sagde henkastet: ”Meget fin muskulatur og virkelig velformet!”
Hendes selvtillid steg, for hver gang han rørte ved hende, og hver gang han ytrede sig i sin kyniske og rent fysiske betragtning og undersøgelse af hendes krop. Hvert et ord opfattede hun som en anerkendelse, og hun følte sig for første gang i meget lang tid ubetinget stolt af hele sin krop og sit udseende.

Han vendte tilbage og stod foran hende igen. Imens han stirrede direkte ind i hendes tændte øjne, fortsatte de silkebløde fingerspidser deres undersøgelse og følte den bløde hud på hendes inderlår. Berøringerne var ildevarslende blide.
Arrogant sparkede han til hendes ankler med spidsen af sin ene sko. Hun forstod budskabet og spredte fødderne. Fingrene havde nu plads og løb kælende op og ned imellem skamlæberne. Hun lukkede øjnene og nød den kildende og summende fornemmelse.
To fingre gled pludseligt op i skeden uden besvær og kørte ind og ud nogle gange. Hun klynkede spontant og måtte puste gennem næsen for at få luft nok. Den smaskende lyd fortalte, at safterne flød i hendes skød.
”Se på mig!”, vrissede han. Hun åbnede øjnene og så ham sutte sine våde fingre med en fordybelse, som om de var en udsøgt delikatesse. Han flåede trusserne ud af munden på hende og lod de to fingre glide op i kussen igen. De cirklede et par gange, inden han trak dem ud og stoppede dem ind i hendes mund. ”Smag dig selv, smag din egen våde kusse og nyd det!” Hun adlød og suttede begærligt på hans fingre, imens hun stirrede tilbage i hans øjne. Han gentog et par gange og fodrede hende med hendes egne safter. Det tændte ham tydeligt at se hende æde sin egen liderlighed.
Hun havde aldrig nogensinde selv forestillet sig, at hun skulle stå her og være ved at komme spontant over smagen og duften af sig selv, men det var så vidunderligt og rigtigt i dette øjeblik.

Lygterne fra en bil fejede pludseligt hen over persiennerne i vinduerne ud mod parkeringspladsen. De tav begge, rørte sig ikke og lyttede afventende. Det lød til, at den standsede ude i den fjerne ende af det lille butikstorv. På dette tidspunkt lå gaderne ellers næsten øde hen i den lille by, hvor myldretiden kun varede ti minutter. I et kort sekund tænkte hun ængsteligt, om det kunne være en af kollegerne der havde glemt noget og pludseligt ville komme ind her midt i det hele. Men hvis det havde været tilfældet, var bilen nok blevet parkeret lige ude foran butikken, beroligede hun sig selv med.
En bildør smækkede.

Efter nogle sekunder i tavshed uden flere lyde udefra brød han stilheden: ”Nå, men jeg har ingen anmærkninger. Min undersøgelse og tilstandsrapport på din krop er færdig, og jeg må sige, at jeg er yderst tilfreds. Den fremstår perfekt for mig! Nu må vi se hvordan den arter sig ved hårdt brug, og om den kan modstå intens slitage!”
Hun sitrede af spænding og hans ord bidrog til hendes frydefulde høje forventning.

Energimærkning

Hans ene hånd fik fat om struben på hende igen, klemte en smule og tvang hende nedefter. Med sammenbidte tænder bød han: ”Ned på hug og spred knæene, så din kusse kan få lidt luft. Men ikke pille ved den, den er min og kun min!”
Hun lod sig føre ned i knæ og forsøgte efter bedste evne at finde en position, hvor hun også kunne holde balancen. Da hun havde fundet sig til rette, så hun op på ham med hengivne øjne. Det føltes rart at se hans hårde blik hvile på sig og mærke sin underdanighed for ham.
”Tag sko og strømper af mig!” Hun hjalp ham behændigt af med begge dele. Som mor til to havde hun den slags håndleddet. Han flåede selv sin T-shirt af og kastede den i retning af stumtjeneren.
”Bukser og boksershorts! Bæltet tager du ud og giver mig her i hånden!” Hun løsnede hans bælte og trak det ud af stropperne om livet. Da hun lagde det i hans udstrakte hånd, var det med ængstelsens pirrende tanker om, hvordan han ville bruge det, og hvordan det ville føles. I første omgang hang han det bare over en stoleryg ved bordet.

Bukserne blev knappet op og hun hjalp ham af dem og shortsene. Ved frigørelsen svingede hans halvstive pik ud. I sit ukontrollerede begær efter ham rakte hun i refleks ud for at få fat i den. Hun fik med det samme et hårdt rap over fingrene af hans flade hånd. Han var hurtig som lynet og i fuld fokus med sin kontrol af hende. ”Jeg sagde: Ikke røre! Det gælder også min pik!”, fik hun bestemt at vide. ”Hænderne om på ryggen! Og hold dem der, så du ikke kommer til at gøre flere ting, som du ikke er blevet bedt om eller har fået lov til!”
Hun slog skyndsomst armene om på ryggen og holdt med den ene hånd om håndleddet på den anden.
Det var endnu sværere at holde balancen i denne position, stadig på tæer i de høje støvler og med spredte ben. Hun gjorde alt for ikke at fejle.

Hans hånd greb hende om baghovedet og fik fat i et par totter nakkehår. Den tog hensynsløst hårdt fat på den skønneste måde. Med et lille skridt frem, styrede han hendes læber hen over pikken. Hun omsluttede den villigt og den voksede sig til fuld størrelse med det samme. Med et forsigtigt tryk lod han den glide langsomt ned i svælget på hende. Hun havde kun én mulighed, og det var at tage imod det hele på én gang.
Hun kunne ikke huske, hvornår eller om hun overhovedet havde haft en pik helt nede i halsen på denne måde før. Det gik overraskende let. Nok mest fordi hun havde lyst til at sluge den og fandt den kvælende fornemmelse vidunderlig. Selv de små brækreflekser, hun undertrykte, bidrog til oplevelsen af den hæmningsløse brug af sig, som hun havde drømt så meget om.
Glæden og tilfredsstillelsen ved at stille sin krop ubetinget til rådighed overgik allerede hendes mange fantasier. Hun blev bekræftet i, at dette var en verden hun måtte udforske dybere, og som hun nok ikke ville kunne slippe igen. Almindelig missionærsex ville aldrig give hende den samme mentale og fysiske stimulans på én gang som det, hun allerede oplevede nu.

Hendes tanker blev hurtigt fejet til side og hun måtte koncentrere sig om at modtage de eskalerende stød, der regulært begyndte at mundkneppe hende. Han holdt hendes hoved stille ved nakkehårene, imens hans hofter stødte frem og tilbage mod hendes ansigt. Hans nydende hårde smil med det stirrende blik veg ikke fra hendes ydmyge og hengivne øjne, som så op på ham.
Hvis hun kunne læse hans tanker, ville hun se hvordan han i virkeligheden jublede indvendigt.
Det var en gave for ham at få hendes debut i dette univers. På trods af de mange års erfaring, var hun for ham noget helt specielt, der også gjorde hans oplevelse jomfruelig.
Det eneste hun aflæste, var hans overlegne attitude, der havde magten og kontrollen over hende.

Hendes puls steg med modtagelsens ophidsende nydelse, og hun havde efterhånden svært ved at få luft nok igennem den næsten spærrede hals. Hendes fnysende og heftige hiv efter vejret fik ham kun til at støde hurtigere og voldsommere. Hun skulle have det så svært som muligt.
Til sidst greb han fat med to fingre fra sin frie hånd og holdt hende for næsen. Stødene stoppede og i stedet lod han pikken stå så dybt nede i halsen på hende, som den kunne komme. Hun blev holdt sådan, indtil kvælningens desperation var ved at tage magten over hende. I det øjeblik hun var ved at gå i panik, slap han næsen, trak sin pik ud og trådte et skridt tilbage.

Hendes hænder svingede frem for at støde fra da hun faldt forover og landede på alle fire på gulvtæppet. Hun hev intensivt efter vejret. Det havde været tæt på at sortne for hendes øjne og hun havde haft en orgastisk oplevelse uden sidestykke i noget, hun havde prøvet før. Der var et unikt moment imellem at være ved at kvæles og at få luften tilbage. Hendes underliv pulserede voldsomt og kunne næsten tilfredsstille sig selv uden hjælp.
Hun var med det samme klar over, at den pik ville komme til at spærre hendes hals mange gange den kommende tid, når hun var i bad. Da hun nådigst havde fået lov til at finde sig selv og sit åndedrag, mærkede hun hans hånd tage fat i nakkehårene igen. Han trak hende op at stå. Hun kunne ikke andet end at følge hans stærke hånd. Han vendte sig halvt rundt, og i en let foroverbøjet bevægelse fejede han termokande og kaffekrus væk fra mødebordet med sin arm. Kanden kurede ned og standsede faretruende tæt på kanten i den fjerne ende. Kopperne, hvor den ene var halvfyldt med kaffen han aldrig fik drukket tidligere, fløj ud over kanten og sprøjtede rundt på gulvtæppet og satte store stænk på den nærmeste hvide væg.
Tuben, han havde sat fra sig tidligere, dumpede belejligt ned på stolesædet, hvor bæltet hang over ryglænet.
Hun var ellers meget øm over deres fine mødelokale, men hun ville hellere få det hele malet og renoveret igen, end at bede ham tage hensyn.

Hun blev mere eller mindre kastet ned med ryggen på bordet, så ballerne hvilede lige ved kanten. Med et resolut greb om anklerne bøjede han hendes ben op placerede hælene på hver sit hjørne af bordenden.
”Spred knæene!” Hun adlød ordren og spredte så meget hun kunne. Han trak stolen ude fra gulvet hen og satte sig foran hende ved bordenden. Med et øjebliks tøven så han hende sultent an. Som om hun var en livret, der stod til skånselsløs fortæring, gryntede han frydefuldt, inden han gjorde klar til at tage for sig.
Han begyndte med at lade en finger fra den ene hånd finde vej og smøre sig i hendes våde skede. Den forsvandt hurtigt og gled i stedet ned til hendes bageste hul. Her trykkede den let og masserende, inden den gled op i hendes røv. Hun udstødte et lille overrasket suk, men hendes fokus blev med det samme flyttet til de to fingre fra hans anden hånd, der arbejde sig op i kussen. Her var hendes suk taknemmeligt, og et sagligt smil bredte sig på hendes læber.

Han sænkede sit ansigt og lod sin tunge begynde at lege. Hun greb selv ned med en hjælpende hånd, spredte med fingrene og trak lidt op i huden. Klitoris kom på denne måde til at stå helt fri og tilgængelig for hans energiske tungespids. Denne gang var han glad for hendes initiativ og hun slap for både påtale og konsekvens.
Hans to fingre begyndte at hamre hårdt op i kussen. En sanselig ømhed meldte sig hurtigt, hver gang knoerne ramte både skamlæber og inderlår. Den anale finger holdt han stille med et tryk ind mod de arbejdende fingre på den anden side af væggen. Hans tunge dansede og blev kun afbrudt, når han en gang imellem sugede klitoris helt ind i munden. Hun elskede, hvordan det trak i den, når han sugede til.
I hendes ovetændte liderlighed kom hun næsten i samme øjeblik han begyndte. Så snart tungen havde kredset nogle sekunder og fingrene havde stødt til for fuld kraft de første par gange, var hun på vej. Med dybe suk vred hun sig på bordpladen. ”Lig stille og tag imod!”, prustede han og fortsatte uanfægtet sit arbejde. Hun forsøgte med alt hvad hun kunne at adlyde og beherske sig, imens orgasmen overtog hende.

Hun havde helt glemt hvor meget hun elskede at få tunge. Jonas havde kun i starten af deres forhold givet det en sjælden gang imellem. Det var, når hun selv bad om det, og hun fik det kun som en form for nådig gave. Han var ikke så meget til oralsex, som han sagde.
Her havde Salgsguruen en helt anden lyst. Han smaskede dyrisk med munden dybt begravet i hendes kusse, imens han højlydt slubrede hendes safter i sig. Han var uden tvivl ved at indtage en af sine favoritmenuer.

Han fortsatte ufortrødent sin fortæring og hendes næste orgasme lod ikke vente længe på sig. Den stod i direkte ledtog med den første. Denne gang kom den mere intenst og rullende helt inde fra det dybeste i underlivet. Den summede sig vej ud og overtog hendes krop endnu en gang. Hun holdt vejret og fulgte den nøje, indtil bølgen toppede og løftede hende op. Her lod hun sig bære og holdt i gang af hendes egen stødende vejrtrækning. Hendes jamrende lyde, var skøn musik for dem begge. Han intensiverede stimulationerne og blev ved, indtil han var helt sikker på at have vredet den sidste frydefulde impuls ud af hendes system.
Da der kun var hurtige gisp tilbage at spore hos hende, holdt han inde. Han rejste hovedet og så hen over hendes smukke forløste krop på bordet. Han lod sig dog ikke mærke med den stolthed, der greb ham over hans veludførte arbejde.

Hun fik ikke lang tid til at sunde sig, inden han rejste sig og brutalt sparkede stolen væk bag sig. Den fløj et ordentligt stykke og væltede til sidst. ”Så er du kørt varm og er klar til det sjove, liderlige Christina! Jo hårdere jo bedre. Sådan er det jo for sådan én som dig!” Hun kunne næsten ikke få nok af hans dominerende nedladende tone og åd ordene råt. Hendes tænding var bestemt ikke blevet mindre, på trods af de højdepunkter, hun allerede havde haft.
Ved det ene håndled trak han hende op at stå. Hun blev vendt og bøjet hen over bordet, hvor hun fik lov at støtte med hænderne. ”Strut med numsen!”, befalede han. Han var stakåndet og vrængede når han talte. Hans liderlige entusiasme var ikke til at tage fejl af.

Stående på hendes ene side, med en beroligende hånd på lænden som modvægt, begyndte han at smække hendes baller med den anden hånd. Høje klaskende smæld overdøvede kun knapt hendes modtagende suk. På skift blev de med stigende styrke og intensitet varmet op. Han elskede at se hvordan hele hendes røv vibrerede og hoppede, hver gang han ramte den.
Hun havde aldrig fået smæk før, og det føltes vidunderligt. Den svidende varme, der bredte sig i ud i underlivet, satte for hvert slag kussen mere og mere i gang på en helt ny og ubeskriveligt pirrende måde.
Slagene fortsatte, indtil hendes baller var ildrøde og kogende varme.
Da han kunne høre og se, at hun var klar, greb han ud og fik fat bæltet over stoleryggen. Behændigt flyttede han sig om lige bag hende og lod læderremmen overtage behandlingen. Høje og drøje svingende slag fra side til side fik ballerne til at hoppe lystigt videre. Læderremmen satte monotont sine brede røde streger på den smukke strutrøv, der snart kom til at ligne stribet flæsk.

Hun var i chok over sin egen nydelse, og over hvor meget hun tændte på den bidende søde smerte. Hun lyttede saligt til sine egne nydelsesudbrud i harmoni med de højlydte smæld, der fortsatte i ét væk.
Pludseligt holdt han inde og trådte frem. Uden nogen form for forvarsel, jog han sin stive pik op i kussen bagfra. De summende ballers prikkende fornemmelse samlede sig med ét omkring hans pik, som nu hamrede op i hende med en styrke og i et tempo, der næsten fik hendes fødder til at lette fra gulvet.
Han smed bæltet, bukkede sig frem, greb rundt om hende og tog hårdt fat i brysterne. Han æltede dem hæmningsløst, indtil fingrene fik arbejdet sig ud til vorterne. Han klemte til, vred rundt og holdt fast. Imens bankede hans pik videre oppe i hende og sendte hende sikkert afsted.
Orgasmen løftede hende og hun ænsede ikke selv sine skrigende udbrud længere. Det var som om, at han med sine stød sendte hende højere og højere op for til sidst at kunne holde hende svævende i samme højde. Hver gang hun var ved at dale lidt, blev hun med et nyt stød sendt op i samme niveau igen.

Som et vuggende dun i vinden kom hun langsomt dalende ned igen, da den lange flyvetur omsider fik sin ende. Hun fandt sig selv med hovedet begravet mellem albuerne og opdagede en lille pyt af savl og tårer, der havde samlet sig på bordpladen under hendes ansigt.[/vc_column_text][vc_single_image image=”50885″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_column_text]Uden tøven fortsatte han og instruerede: ”Læg dig ned med overkroppen på bordet!” Snøftende og fortumlet strakte hun armene over hovedet, og med ansigtet til siden lod hun overkroppen hvile på den kølige overflade. Hun bøjede benene og slappede af i dem, så hun hang med numsen over kanten.
Han famlede på stolen ved siden af dem og fandt tuben. Han smurte hele sin ene hånd ind. Med alle fem fingre samlede, lod han dem finde vej og stå klar ved hendes hul.
”Vil du gerne have mig til at skyde min sæd op i din kusse?” Hun ænsede først ikke det direkte spørgsmål.
Utålmodigt smækkede han hende med sin anden hånd og spurgte igen: ”Vil du gerne mærke mig sprøjte langt op i dig? Svar mig liderlige Christina!”
”Ja, jeg vil så gerne have at du fylder mig op!” Sukkede hun. Der var ikke noget hun hellere ville, end at mærke, høre og se ham tilfredsstille sig langt oppe i hendes efterhånden brugte og udmattede krop.
”Du får dit ønske opfyldt, hvis du tager hele hånden!” Han begyndte at bevæge den tilspidsede hånd med små vrid, så fingerspidserne kom et lille stykke ind.
Der gik næsten panik i hende. Mente han virkeligt hele hånden op i hendes kusse?
Hun udstødte nogle ængstelige klynk og skulle til at protestere, men han kom hende i forkøbet.
Med endnu et bidende slag landede hans flade hånd, hvorefter han køligt sagde: ”Hvis du vil have pik, så skal du tage hele hånden”
”Jeg tager hånden”, hviskede hun uden yderligere tøven, men med umiskendelig ængstelse og panik i stemmen.

Den strækkende og stærkt udspilede fornemmelse der bredte sig, efterlod ingen tvivl om, at hånden var på vej. Hun forsøgte at slappe af med alt, hvad hun kunne. Langsomt, næsten i slowmotion, med et stigende tryk gled den ind. Det spændte voldsomt, og hele hendes hulrum greb stramt fat om hans knyttede næve der indfandt sig. Hver en muskel og nervespids i hendes skede var aktiveret.
Med forsigtige rullende bevægelser masserede han hende indvendigt. Følelsen var både ekstrem og vidunderlig. Alt hendes fokus var kun omkring hånden.
Tanken havde været skræmmende og første reaktion var bekymring for at blive gjort slap. Virkeligheden var overraskende behagelig og følelsen var på ingen måde, som om hun led overlast, tvært imod.
Der var noget komplet i denne akt, hvor hun gav ham – og han overtog den fulde kontrol af hende, ved at udblokke hendes nydelsescentrum totalt.
Med glæde fordøjede de begge den fortryllende forening et moment, inden han forsigtigt begyndte at trække hånden ud igen. Han fulgte opmærksomt med og nød synet af hendes åbning, der var på hårdt arbejde. Skamlæberne slap til sidst deres greb og faldt på plads igen.
Da hun fik pladsen tilbage, trak kussen sig sammen og spændte op med det samme. Hun havde ikke følt sig så stram, siden hun var jomfru. Læberne begyndte at pulsere, og klitoris gav sine stikkende jag og råbte med det samme på mere opmærksomhed.

”Det var godt, Ejendomsmægler. Vend dig om på ryggen! Nu skal du få din præmie som lovet!” Hviskede han.
Møjsommeligt trillede hun rundt og lagde sig til rette. Synet af hans pik der stod hård og stiv, udløste en et begejstret smil hos hende.
Han bøjede hendes ben op, og hun greb selv fat i knæhaserne og trak dem så langt op over sig som hun kunne. Han lagde pikken klar i åbningen og med et tag i hendes hofter, banede han sig vej hele vejen ind til roden. Med lange dybe stød begyndte han at kneppe hende.

Hun studerede hans bevægelser, som han rytmisk og præcist med et stigende tempo kom tættere og tættere på sit højdepunkt. Hans stønnende suk tog til og blev højere og højere. Hun fulgte med ham. Hendes jamrende små hvin faldt i naturlig rytme med hans dybe støn.
Bordet knagede og gyngede faretruende, som han gav alt, hvad han havde. De røg afsted på orgasmen sammen og med ét fremtvang han anstrengt ”Du bliver fyldt op nu, liderlige Christina!”
Han kunne blive ved længe. Han klemte og skød op i hende utallige gange, imens sveden haglede af ham.
Deres lidenskabelige udbrud måtte kunne høres helt ud på parkeringspladsen. Orgasmerusen overmandede dem begge og havde svært ved at slippe.

Langt om længe sank han sammen hen over hende. Hun rettede benene ud og lod dem hænge over bordkanten. Han lagde sin overkrop ned på hendes og hvilede sit våde ansigt ved brysterne.
Kærligt nussede hun ham i håret og smilede. Det gik op for hende, at det først var denne aften, hun fik lært orgasmen ordentligt at kende.

Da de havde sundet sig, rejste han hovedet. Stadig sveddryppende og forpustet så han hende dybt i øjnene med et bredt smil. Hun gengældte og sagde smågrinende: ”Det er vist mig, der skal afgøre energiklassificeringen. Du får et klart A-mærke af mig med tre plusser!”.
Han skulle til at komme med et muntert svar på tiltale, men hans blik hæftede sig ved konturen af en spinkel skikkelse, hvis silhuet kunne anes ved de skråtstillede persienner i vinduerne. Den stod presset op mod ruden med hænderne om ansigtet og så lige ind på dem. Da den blev opmærksom på hans opdagelse, forsvandt den. Han lod som ingenting og så i stedet ned på den udmattede ejendomsmægler igen.

”Klokken er blevet mange. Vi må vist se at komme hjem!”, sagde han og kyssede hende på munden.
”Ja, der er vist også grænser for, hvor længe jeg kan sige, sådan et ’gå hjem møde’ kan vare”, grinede hun ubekymret. Han kunne jo bare brokke sig, alt det han ville, derhjemme. ”Smut du bare, så tager jeg tøj på og lukker…”, sagde hun med et kælent smil og sluttede: ”… Jeg har nok nogle ting, vi skal mødes om snart igen!”.
De rejste sig og efterlod både plamager og et tydeligt aftryk af hendes baller på bordpladen.
Han kom hurtigt i tøjet, greb sin jakke og lod hende låse døren bag sig efter et sidste stjålent kys. Hun skulle sætte alarm til og måtte gå ud ad bagdøren.

Kick-back og bonusordning

Parkeringspladsen var næsten tom udover hans bil, der stod ved siden af Christinas foran butikken. Et stykke væk i den fjerne ende holdt der en enkelt bil mere af ældre årgang. Det måtte være den, de så lysene fra og hørte tidligere på aftenen. Han syntes at kunne ane en person bag rattet.
Han låste op og satte sig halvt ind på sædet med døren åben. Fandt så en kuglepen i rummet foran gearstangen og griflede noget ned. Træt og behageligt forløst i kroppen steg han ud igen og smed sit skriveri i postkassen ved siden af døren til ejendomsmæglerkontoret.

Da han satte kursen hjemad, bemærkede han den ældre bil køre samme vej som ham. ”Ikke igen!”, udbrød han opgivende. Han havde håbet til det sidste, at det ikke var, som han frygtede.
Hjemme i sin egen indkørsel steg han ud og gik ud til vejen og vinkede den forfølgende bil frem til sig.
Vinduet blev rullet lidt ned, og et par forpinte øjne så op på ham.

”Anne, for helvede! Skal vi nu til det igen?” Han sukkede opgivende og så sig omkring som for at sikre, at ingen så eller hørte dem. ”Der er gået over femten år, og jeg kan ikke gøre noget for dig. Det er sygt, at du bliver ved med at komme tilbage igen og igen. Du har tydeligvis stadig brug for hjælp!”
”Kan vi ikke bare mødes til en kop kaffe et eller andet sted og snakke lidt. Jeg har bare brug for at snakke med dig og få nogle ting på plads!”, lød en bedende kvindestemme inde fra bilen.
”Det nytter ikke noget, Anne. Det er jo det samme hver gang. Du skal bare lade mig være og komme videre med dig selv. Jeg har jo sagt det hver gang. Få noget mere professionel hjælp. Den, du har fået, har tydeligvis ikke hjulpet dig!” Han skulle til at vende sig for at gå ind men standsede op og tilføjede: ”Du skal ikke sende mig mails, sms’er, ringe, dukke op på mit arbejde eller komme her. Og du skal slet ikke stalke mig, når jeg har sex!” Det sidste kom ud hårdt og vredt. Han snurrede rundt på hælen og gik ind i sit hus.
Han knaldede hoveddøren i og ventede med at tænde lys. Han holdt øje med vejen fra vinduet ved siden af døren. Der gik mange minutter, inden bilen langt om længe satte i bevægelse og forsvandt.
Han vidste jo af bitter erfaring, at han kunne sige og bede om hvad som helst. Hendes besættelse af ham forsvandt ikke af den grund.

Han tændte lys og smed sig på sofaen i stuen. Da han havde samlet tankerne, kom smilet tilbage på hans læber. Plageånden fra fortiden skulle ikke få lov til at ødelægge hans humør efter oplevelsen med den sexede Christina, som havde overgået hans fantasier så eftertrykkeligt denne aften.
Med et saligt suk glædede han sig allerede til næste gang, han ville blive inviteret til et ’gå hjem møde’ på ejendomsmæglerkontoret. Efter et møde eller to måtte hun nok også være moden og robust nok til at blive introduceret for nogle af hans værktøjer – måske endog tage nogle møder hjemme hos ham? Med et skævt smil, som om hun kunne høre det, sagde han højt: ”Eventyret er kun lige begyndt, min pige, og du bliver så afhængig, at du ikke kan leve uden!”

Efter den muntre refleksion, sen aftensmad og lidt fjernsynskiggeri, besluttede han at gå i seng.
Under tandbørstningen, ringede telefonen. Med et opgivende suk så han på den og lod den ringe ud.

En højt nynnende Christina stod ud af sin bil om morgenen foran kontoret. Det var tonerne fra radioen hun fortsatte, da hun let anstrengt gik hen mod butiksdøren. Hendes røv og underliv sved og var vidunderligt ømme. Hun nød at mærke sin krop og følelsen af den totale forløsning, der stadig hang i den.
Hun spekulerede på, hvor længe hun mon behøvede at vente, inden hun kunne tillade sig et møde i enerum igen. Samme aften var måske for aggressivt, men lysten til det var der i aller højeste grad.

På vejen tømte hun postkassen for breve og reklamer og tog dem med ind i favnen, sammen med computer- og håndtaske.
De andre var allerede mødt og sagde godmorgen, som hun gengældte med en udstråling, de ikke var vant til at møde. Det var som om, de havde sladret sammen inden hun kom, for de bar alle tre hemmelighedsfulde smil og sendte hende lange blikke.
”Jeg har ordnet mødelokalet og har samlet krus op fra gulvet. Jeg har forsøgt at vaske gulvtæppet og væggen med en sulfoklud og har tørret bordet af”, var det første Malene sagde med et undertrykt fnis.
”Tak, Malene, det glemte jeg helt at få ordnet”, svarede chefen med et forlegent og dog stolt smil. Det var trods alt hende, der var blevet gennemhøvlet af Salgsguruen, som de tre andre med garanti også havde våde drømme om at blive.
Hun satte sig ved sit bord, fik sat computeren til og tændte den. Imens den startede op, gik hun i gang med at bladre posten igennem. Reklamerne røg direkte i skraldespanden, et par regninger blev lagt til side til bogholderen, og til sidst sad hun med en kuvert, som hun syntes at kende.

Med kuglepen var der uden på den skrevet: ’Kære Christina. Tak for verdens bedste samarbejde. Du er og vil altid være min bedste kunde! I de fleste faste samarbejder med god benefit er der en bonus kick-back, og hermed er udbetalingen af din i denne omgang’.
I kuverten lå de 2.500 kroner, i nye glatte sedler. Hun kom til at grine og fandt en ny kuvert frem, lagde pengene over og gemte den bagest i skrivebordsskuffen. Så var hun forberedt til næste gang, hun skulle købe sex af ham. Det betød jo ikke noget og var ikke utroskab i ordets egentlige forstand, når man betalte for det. Det havde Jonas jo selv sagt.

Se Også