streaming-tjenester

udgivet:

Vil du være med i et nyt kærlighedseksperiment?

Kære Læsere,

Så er det på tide at komme ud af starthullerne. Ihvertfald for jer, som er singler. Hvis du så med dengang, der var Gift ved første blik, så var du måske en af de seere, som krummede tæer op til flere gange når det hele blev for akavet. Men omvendt var der også nogle gange, hvor det gik godt, og de par, som var med i programmet, havde held med at finde kærligheden.

Måske er DR1 slet ikke så dårlig, når det kommer til match-making?

Nej. Det er DR1 måske ikke. For nu har de sat sejlene endnu engang, og håber i denne omgang på, at kunne lokke singlerne ud af starthullerne og igang med en ny satsning. På søsterkanalen, eller lillesøsteren, DR3, er der nu mulighed for at melde sig til et helt nyt eksperiment. Nemlig “Kærlighed ved et tilfælde”.

Hvad der skete i Gift ved første blik var, at DR matchede par ud fra ting, som parrene havde til fælles. Fælles værdier, karrieremål og ønsket om en familie. Men. Denne gang vender de bøtten på hovedet.

Nu kan du nemlig blivet sat sammen med en kommende partner rent ved tilfældighed.

Du får muligheden for at få en sjov oplevelse på samme tid med, at du dater

Hvis du melder dig til det nye datingprogram, så får du muligheden for at komme på en anderledes date – for eksempel en date i et fly, en koncertoplevelse eller noget helt tredje. Det kræver blot, at du er mand eller kvinde mellem 25-35 år og har mulighed for at rejse en weekend i september.

Send en mail til: somo@dr.dk, hvor du skriver lidt om dig selv – og vedhæft et vellignende billede.

Dette er ikke sponsoreret – men blot info til dig kære læser – hvis du vil gøre noget ved singlelivet, og samtidig få en fed oplevelse ud af det..

Se Også