Denne sexnovelle starter på Roskilde station, og fortsætter til Middelfart, hvor en ung kvinde skal mødes med en forførende mand, som minder om en vaskeægte Mr. Grey. Læs denne sexnovelle for at få inspiration til dit eget liv uanset om du er single eller i et parforhold. Dette er en af de helt gode og længere noveller skrevet af Miss Robinson. Så hop under dynen alene eller sammen med din partner, og læs med. 

”Hvad fanden laver jeg egentlig her, og så i den mundering?”

Lidt forbavset over mig selv, lader jeg tankerne flyve. Jeg sidder på en bænk på Roskilde Station, tidligt lørdag morgen. Kun iført lang frakke, lårkort nederdel, frækt undertøj og stiletter. Jeg ligner en, der er på vej hjem fra en våd og lummer nat. Men nu sidder jeg altså her, på vej til en mand, jeg aldrig har mødt før. Langt væk fra alt, hvad jeg kender. I en by jeg aldrig har været i. Middelfart.

Han bor i Middelfart, ham jeg har chattet med de seneste 20 dage.

Vi mødtes online i et chatroom for ”voksne” over 35 år, på et af de mere kinky sites. Vi har chattet dagligt om vind og vejr, men bestemt også om sex. I starten var det mere baggrundsviden om hinanden. Alder. Udseende. Arbejde. Familie. Veninder. Samtalen røg forholdsvis hurtigt over på seksuelle lyster og fantasier, der udviklede sig til nøgenbilleder, video, Skypesex og vildt begær. Nu skal vi mødes hos ham, i hans villa, i Middelfart.

Ordren er, at jeg skal tage toget til Middelfart, iført frækt og udfordrende tøj. Jeg skal være hans slavetøs for en dag. Hans underdanige/submissive. Han min Master/Herre. Legen er begyndt. Dominant og slavetøs. En fantasi vi begge længe har ønsket at udleve og blevet enige om, hvordan skal gennemføres. Aftalt grænser og stopord. Udformet en slags aftale over, hvad vi begge er villige til og ikke helt villige til. Helt sindssygt. Det er noget, jeg aldrig har prøvet før.

Læs resten ved at købe adgang til Missgrey PLUS herunder.😊⤵️

Få adgang til Missgrey PLUS

Første 14 dage 9 kr.
Herefter 39 kr./mdr.
  1. Læs eksklusive reportager og interviews.
  2. Lyt til eller læs udvalgte pirrende sexnoveller.
  3. Opsig når som helst.