Erotisk sexnovelle - BDSM i Middelfart - Dominanten og tøsen

udgivet:

Dominanten & Tøsen: BDSM i Middelfart

Denne sexnovelle starter på Roskilde station, og fortsætter til Middelfart, hvor en ung kvinde skal mødes med en forførende mand, som minder om en vaskeægte Mr. Grey. Læs denne sexnovelle for at få inspiration til dit eget liv uanset om du er single eller i et parforhold. Dette er en af de helt gode og længere noveller skrevet af Miss Robinson. Så hop under dynen alene eller sammen med din partner, og læs med.

”Hvad fanden laver jeg egentlig her, og så i den mundering?”

Lidt forbavset over mig selv, lader jeg tankerne flyve. Jeg sidder på en bænk på Roskilde Station, tidligt lørdag morgen. Kun iført lang frakke, lårkort nederdel, frækt undertøj og stiletter. Jeg ligner en, der er på vej hjem fra en våd og lummer nat. Men nu sidder jeg altså her, på vej til en mand, jeg aldrig har mødt før. Langt væk fra alt, hvad jeg kender. I en by jeg aldrig har været i. Middelfart.

Han bor i Middelfart, ham jeg har chattet med de seneste 20 dage.

Vi mødtes online i et chatroom for ”voksne” over 35 år, på et af de mere kinky sites. Vi har chattet dagligt om vind og vejr, men bestemt også om sex. I starten var det mere baggrundsviden om hinanden. Alder. Udseende. Arbejde. Familie. Veninder. Samtalen røg forholdsvis hurtigt over på seksuelle lyster og fantasier, der udviklede sig til nøgenbilleder, video, Skypesex og vildt begær. Nu skal vi mødes hos ham, i hans villa, i Middelfart.

Ordren er, at jeg skal tage toget til Middelfart, iført frækt og udfordrende tøj. Jeg skal være hans slavetøs for en dag. Hans underdanige/submissive. Han min Master/Herre. Legen er begyndt. Dominant og slavetøs. En fantasi vi begge længe har ønsket at udleve og blevet enige om, hvordan skal gennemføres. Aftalt grænser og stopord. Udformet en slags aftale over, hvad vi begge er villige til og ikke helt villige til. Helt sindssygt. Det er noget, jeg aldrig har prøvet før.

Jeg har en kæmpe knude i maven. Spænding kombineret med nervøsitet. Ophidset på en pirrende måde. Det er temmelig grænseoverskridende at skulle underkaste mig en mand, jeg aldrig har mødt før eller rørt ved. Alt er foregået skriftligt, mail, chat eller sms. Kun Skype og video har sat lyd og billede på. Kun online har vi hørt hinandens stemmer, set hinandens ansigter og kroppe. En vildt fremmed mand, der i virkeligheden kunne være seriemorder, voldtægtsforbryder eller hvad ved jeg.

Han kunne modtage mig med åbne arme og efterfølgende låse mig inde i en kælder for altid. Men spændingen og nervøsiteten overvinder frygten. Jeg skal det her. Vi skal det her. Der er noget ved ham. Et eller andet. Det skal undersøges nærmere.

Kun min veninde ved, hvor jeg er i weekenden, ellers har jeg holdt det hemmeligt for min omgangskreds og familie. Ikke fordi jeg på nogen måde har tænkt mig at informerer min familie om mine hemmelige lyster og sexeskapader, men alligevel. Lotte ved besked, hun har adresse, mobilnummer og foto af ham. Bare for en sikkerheds skyld.

Anders er 38 år, single og uddannet mekaniker med eget værksted. Bor i villa i Middelfart. Alenefar hver 2. uge til to. Muskuløs, ud fra hvad jeg kan se på de billeder og film han har sendt, en helt almindelig fyr med lyst hår og blå øjne. Han ser på ingen måde farlig ud. Han virker som en meget omsorgsfuld og kærlig fyr, der bare søger lidt oplevelser og sjov i gaden. Nok også derfor, jeg var så nem at overtale. Han havde styr på regler og formaliteter i forbindelse med den aftale vi har indgået. Han har fortalt, at han har haft lyst til at prøve det længe, men ikke har kunnet finde den rigtige kvinde, der ville underkaste sig hans lyster og regler. Han har på ingen måde urimelige krav eller regler. Måske fordi jeg efterhånden har prøvet en del, og ikke skræmmes så let. Jeg er åben for forslag og nysgerrig efter nyt. Jeg har jo altid mit stopord, hvis det bliver for meget af det gode.

Jeg er medlem i en privat swingerklub, hvor jeg har hygget mig det sidste års tid. Der har jeg deltaget i det meste, så hvis han kan vise eller lære mig noget, jeg ikke har stiftet bekendtskab med tidligere, skal han være velkommen. Jeg er klar til udfordringer.

Toget kører ind på perronen, og jeg stiger ind. Rejsetiden fra Roskilde til Middelfart er ca. 1 1/2 time. Heldigvis i Regionaltog, så jeg sætter mig i stillekupéen og slapper af med lidt musik i ørerne. Vi har aftalt at Anders henter mig på stationen, så jeg sender ham en sms, så han ved at jeg er på vej mod Middelfart.

“Er hoppet på toget, vi ses om 1 1/2 time ;)”

Der går ikke mange sekunder, så bipper der en besked ind til mig.

“Super. Kig efter en metallic blå Mercedes. Glæder mig til du kommer ;)”

Jeg kigger lidt rundt i kupéen inden jeg sætter mig. Foruden et par andre, sidder der en kvinde længere nede ad rækkerne. Hun ser træt ud. Sikkert en våd bytur fredag aften. Hendes makeup hænger under øjnene. Med en Red Bull i hånden, sidder hun og halvsover. Jeg sætter mig forrest på et tomt sæde, ved vinduet og gemmer mig lidt. Hiver min makeup-pung frem, og retter lidt på kunstværket. Læberne bliver tegnet op med rød, og jeg retter lidt med min eyeliner. Top lækker.

Lige i skabet. Retter lidt på brysterne i corsagen, og justerer lidt på strømperne i hofteholderen. Jeg er klar til min Herre. Anders fra Middelfart.

Togkontrolløren kommer gennem toget, nikker hver gang der vises billet. Han fanger hurtigt mit blik, måler mig fra top til tå og trækker lidt på smilebåndet. Han nikker, da jeg viser min billet på telefonen. Hans øjne siger det hele. Er det så tydeligt? Ligner jeg en omvandrende slavetøs? Jeg er ellers godt pakket ind i min lange frakke, men strømperne og stiletterne afslører vist en del. Jeg ligner jo ikke ligefrem en, der lige er kommet hjem fra byen. Mere en callgirl, der er på vej til job.

Lige bortset fra, at callgirls nok ikke kører i tog!

Jeg fanger mit spejlbillede i vinduet. Smiler af mig selv, og falder i staver over landskabet der i høj fart flyver forbi udenfor og musikken i mine øre. Sommerfuglene i maven er ved at tage til, jeg både glæder mig, men er også lidt nervøs. Én ting er sikkert, jeg glæder mig til at mærke Anders kæmpe pik, i alle mine huller.

Da jeg så ”den” første gang på Skype, tabte jeg kæben. Han vidste udemærket godt, da han præsenterede den, hvordan jeg ville reagere. Bare tanken om den giver mig helt varme kinder, og en sød og prikkende kløe forneden. Større end gennemsnittet, vil jeg mene. Folk der snakker om størrelsen og gørelsen, aner ikke hvad de snakker om. Stor pik, stor nydelse. I dag skal jeg have kæmpe pik, og kæmpe nydelse. Håber jeg kan have ham i munden, det kan nok blive lidt af en udfordring. Jeg glæder mig til at smage på ham.

Uden at tænke over det, ser jeg mig selv slikke mig om munden i spejlbilledet i vinduet. Uartige tøs. Jeg kigger på mit ur på telefonen. Tiden er gået hurtigt. 45 min, så lander toget på Middelfart Station.

Toget ruller ind på stationen, og jeg hopper hurtigt ud på perronen. Der går ikke mange sekunder, før jeg spotter Anders og hans Mercedes på parkeringspladsen. Stramme cowboybukser, t-shirt, pæne sko og skindjakke. Håret formet med voks og et stort smil. Han opdager også mig, og vinker mig ivrigt hen til bilen. Jeg mødes af hans venlige og sexede stemme, som jeg husker den fra Skype.

“Velkommen til Middelfart unge dame.”

Han står med åbne arme og tilbyder sig og vi mødes i et kæmpe kram. Varmen fra hans krop omslutter mig, og jeg føler mig allerede i sikker tryg havn. Vi står et stykke tid, som en fast statue, holder om hinanden og nyder et skønt øjeblik. Første personlige møde er bare så meget anderledes, end Skype. Han dufter vidunderligt. Frisk og af maskulin krydret parfume. Hans tilfredse brummen beroliger mig. Han har glædet sig til at se mig, det kan jeg mærke. Det er gengældt, følelsen af hans arme omkring mig, fjerner alt nervøsitet. Det bliver en fantastisk dag.

Han trækker sig lidt væk, kigger på mig og kysser mig forsigtigt på panden. En yderst kærlig gestus. Det fortæller mere om manden end man umiddelbart tror. Mænd der kysser kvinder i panden, respekterer det kvindelige væsen. Værdsætter hende og er hende hengiven. Det er det, der slår benene væk under mig. Jeg er solgt. Jeg er hans.

“Kom, lad os finde Spurvevej, en varm kop kaffe og lidt at spise. Du ligner en, der trænger.”

Det har han ret i. Jeg har intet spist endnu. Kunne ikke få en bid ned af spænding og nervøsitet. Det er typisk mig. Anders tager min hånd, fører mig om til passagersiden, åbner døren og rækker mig en hjælpende hånd, så jeg kan stige ind i bilen, uden at snuble. Jeg er fuldstændig overvældet af hans venlighed og omsorgsfulde energi. Omsluttet af blød læder og duften af ren og lækker bil følger mine øjne Anders gå stilfuldt rundt om bilen, og ind til førersiden. Han er virkelig engageret. Går op i det med liv og sjæl.

Vi er hurtigt fremme. Tiden i bilen er gået hurtigt med smalltalk om togturen, min morgen og hans forventninger til vores første personlige møde. Vi falder hurtigt i almindelig snak. Griner, pjatter og er hurtigt rolige i hinandens selskab. Heldigvis. Der er ikke noget værre end pinlig tavshed ved første møde. Før jeg ved af det, holder vi i indkørslen til en kæmpestor hvid villa, med smukke stokroser op ad havestakittet og kravlende efeu op til vinduerne på 1. sal. Det er en gammel, smuk murermestervilla med kælder, stue og 1. sal. Meget romantisk have og mægtig indbydende og imødekommende. Tydeligt, at der er børn i huset. Gyngestativ, klatretårn, sandkasse og trampolin fylder en stor del af haven.

Gentleman som han tydeligvis er, åbner han bildøren for mig, og tilbyder sin hånd til hjælp. Som en anden diva med krymmel, stiger jeg ud af bilen med de skinnende stiletter først. Jeg kan se han kigger opmærksomt og sulten på mine ben, der smukt er dekoreret af sexede nylonstrømper.

Frakken falder lidt til siden, så mine hofteholdere synes en smule. Han synker dybt og højlydt. Vi er der allerede. Skuespillet er begyndt. Begæret simrer. Vi kan mærke hinanden allerede, og varmen fra hans hånd stråler igennem min krop.

“Jeg er vist ikke den eneste, der er sulten… Herre!”

Jeg sender ham et frækt smil. Han rømmer sig, og ser lidt overrasket ud over, at jeg har spottet hans reaktion og startet rollen som underdanig. Men kontrolleret som han er, lukker han døren bag mig, tager min hånd og fører den under hans arm, og guider mig op til hoveddøren.

“Hvis du var kommet i cowboybukser, havde du fået samme reaktion. Kom indenfor i min beskedne bolig.”

Beskedne? Det tænker jeg han valgte at sige, som et forsøg på at være morsom. For da han åbner den enorme hoveddør, mødes vi af en kæmpe hall. En flot hvid trappe op til 1. sal, der prægtigt kravler langs væggen. Med frit udsyn op til 1. sal og en gigantisk designerlampe hængende ned fra loftet, der spreder lyset som en discokugle. Solen skinner ned fra et rundt glasvindue i loftet. Wauw. Imponerende. Jeg tager mig selv i at stå midt i rummet med åben mund.

“Hold da op, hvor er her smukt!”

Det ryger ud af munden på mig. Jeg havde på ingen måde forestillet mig, at skulle tilbringe dagen, måske weekenden, i et… slot. Jeg er vildt overrasket. Jeg har visualiseret mig et helt almindeligt hus, da Anders tidligere på ugen, fortalte, at han boede i et almindeligt murstenshus med sort tegl.

Men han er vel bare ikke typen der praler. Det burde han. Han har knoklet for det. Hårdt arbejde der har lønnet sig. Fuck et vidunderligt hus.

Lyden af hoveddøren der lukkes, vækker mig fra min ”Bo Bedre” rus. Jeg bliver stående som lammet. Jeg kan mærke hans hænder på mine arme. Bagfra. Han har næsen i min nakke, og jeg kan høre hans dybe vejrtrækning hive min duft ind. Hårene i min nakke rejser sig, og gåsehuden breder sig over hele kroppen. Han brummer tilfreds og stryger hænderne langsomt op mod mine skuldre, tager forsigtigt min taske af skulderen og løfter langsomt min frakke af. Hans fingerspidser stryger ned over min hud på ydersiden af armene, hele vejen ned til hænderne. Jeg står helt spændt og ophidset og nyder hans berøring. Mit hjerte pumper med 200 i timen. Min vejrtrækning er dyb og høj. Anders placerer en hånd på min lænd, kysser mig på skulderen og hvisker…

“Du er smukkere end huset. Behold de sexede sko på. Kom. Først kaffe og mad. Du får brug for det.”

Jeg får et lille puf, for at komme ud af den trance jeg står i. Jeg har lidt svært ved at bevæge mig, det er ligesom om, at kroppen har låst mig fast af ophidselse. 5 minutter har jeg være her, og jeg er opslugt af hans kontrol. Han kan styre mig som en marionetdukke. “Det får jeg brug for?” Hvad har han dog tænkt sig at kaste mig ud i?

Anders fører mig gennem døren til venstre. Stilrent køkken i koksgrå. Ingen håndtag nogen steder. Ryddeligt og rent. For enden af køkkenbordet, står der tre høje stole. Der er dækket op til to. Dog kun med bestik til en. Jeg undrer mig, men tænker ikke nærmere over det.

Kaffen står i stempelkanden og damper. Æg og bacon står under varmelampe ved siden af komfuret. Der dufter dejligt. Friskpresset appelsinjuice i flotte høje glas med sugerør. Lyden af stille baggrundsmusik lyder i en højtaler, et eller andet sted i rummet.

“Kom og sæt dig, Sweets. Morgenmaden er klar.”

Han trækker stolen ud, og støtter mig, da jeg forsigtigt kravler op på den høje stol. Sweets! Det har han ikke kaldt mig før. Det lyder dejligt, når han kalder mig det. Det får mig til at føle mig velkommen og ønsket.

Jeg ved godt, at vi ikke kender hinanden så godt endnu, men vi har da trods alt skrevet og Skypet MEGET de sidste par uger. Det er meget hurtigt blevet meget personligt mellem os. Det har været dejligt nemt. Behageligt og dejligt. Lige så dejligt, som det er, at se Anders vimse rundt i køkkenet.

Han skænker kaffe op, serverer æg og bacon. Friskt brød med lækker syltetøj. Han sætter sig på stolen foran mig. Kigger på mig. Æder mig med sine lyseblå, sexede øjne. De er 100 gange mere sexede i virkeligheden. iPadskærmen har i den grad filtreret deres lækre isblå glans.

“Fortæl mig en ting, Sweets. Bruger du noget i kaffen? Eller bare sort?”

Helt paralyseret af hans sexede øjne og fremtoning, får jeg fremstammet.

“Lidt mælk og sukker tak.”

Han kigger bestemt på mig.

“Tak hvad?”

Først er jeg lidt forvirret, men forstår hurtigt.

“Tak… Herre.”

Inden jeg ser mig om, er der både doseret sukker og mælk i kruset, der er placeret foran mig. Anders løfter kruset op, så jeg kan tage i mod, og tage en dejlig slurk. Vidunderligt. Kaffe har en beroligende effekt på mig. Varm, dejlig kaffe. Den smager vidunderligt. Jeg sætter koppen ned og kigger efter det bestik, der mangler ved min tallerken. Han virker nu ikke som en mand, der ville glemme bestik til sine gæster. Jeg løfter hovedet op, og fanger hans blik. Han sidder og smiler meget lummert og griber efter sin egen gaffel. Langsomt rækker han gaflen hen til min tallerken, stikker lidt æg på gaflen, og fører gaflen op til min mund.

“Åben munden.”

Hans stemme har ændret sig fra almindelig sexet til dyrisk sexet. Fuck det er frækt, det her. Han nyder det. Jeg nyder det. Jeg skal mades. Det er så nok første gang, siden min mor og far gav mig mad som barn. Bare MEGET anderledes. Jeg gør, som jeg får besked på og sidder i fem sekunder med åben mund, før gaflen langsomt føres ind. Han slipper ikke mine øjne. Kigger bare på mig, mens jeg lukker munden om gaflen.

Skiftevis spiser vi begge to, kun med gaflen ført af Anders. Sprød bacon og blødt brød føres ind i min mund af en sikker og kontrolleret hånd. Jeg nyder opmærksomheden og følger med. Gør som jeg får besked på. Skiftevis mader han mig med den dejlige mad og tilbyder mig sugerøret, i den friske juice. Kun kaffekoppen må jeg selv løfte op til munden. Vi siger ingenting. Er helt stille. Kun lyden af musik, gumlen, slupren og vores vejrtrækning høres i det store køkken. Vores øjne er fanget af hinanden. Begæret stråler ud af os begge to.

Jeg elsker forspil, men det her er vildt. Hvis det her kun er begyndelsen, hvad skal det så ikke ende med. Det her BDSM (B) Bondage (D) Dominans/disciplin (S) Submission (M).

Masochisme/sadomasochisme, kan jeg godt blive afhængig af. Det er i virkeligheden mig der har kontrollen. Mig der giver lov. Mig der bestemmer. Tilliden til, at min Herre har styr på mig og mine behov. Det er jo et mentalt magtspil, en fræk iscenesat leg mellem en dominant og en submissiv. Man er uden filter og ens sanser får frit løb. Man bliver både enormt sårbar og også fuldstændig åben. BDSM er mange ting, mange følelser, men et planlagt og godt BDSM forhold, er meget ømhed og omsorg. Det kræver en stor opmærksomhed på partneren og meget koncentration under udførelsen. Faste aftaler om forløbet. Et BDSM forhold stiller store krav og opmærksomhed til begge parter. Man bliver nødt til at kunne slippe alle andre tanker og være 110% til stede. Det er vi.

Vi er meget hurtigt og naturligt faldet ind i rollerne. Det tænder mig helt vildt, og jeg kan kun tænke på, hvad han vil gøre ved mig resten af dagen. Jeg kan næste ikke vente. Hvad skal vi mon nu?

“Fokus! Du er helt væk. Er du mæt, Sweets?”

Anders vækker mig fra mine flyvende tanker. Han har vist luret, at jeg er vandret i mine tanker. Jeg nikker og tager en sidste slurk af min kaffe. Sidder lidt uroligt på stolen. Han rydder hurtigt af, sætter servicen i opvaskemaskinen og tørrer bordet af. Alt sammen uden at strejfe mig overhovedet. Bevidst. Han bestemmer slagets gang. Piner mig på en psykisk måde. BDSM handler ikke kun om at slå og udføre smerte. Det er ligeså meget ingen berøring overhovedet, eller stille kilden og nusseri. Kontrolleret og behersket af en, der ved, hvordan det skal gøres. Han kan mærke mine feromoner. Min sexduft hænger i luften og taler til ham. Han ved, at jeg er våd efter ham. Han ved, at en enkelt berøring får mig i ekstage. Jeg er på vippen til mental orgasme. Det lyser ud af mine øjne. Mit kropssprog fortæller alt. Han har læst mig som en åben bog. Han har med sikkerhed prøvet det her før, eller også er han en født dominant.

Varmen fra hans krop fanger mig bagfra. Energien og duften rammer mig som et lyn gennem kroppen. Kyssene falder langsomt i min nakke og hen over mine skuldre. Jeg sidder helt stille og suger til mig.

“Fuck, hvor er du smuk og sexet. Jeg kunne æde dig med hud og hår. Knalde dig voldsomt lige her på køkkenbordet. Lige nu.”

Hele mit underliv spænder op, og det suger i min mave. Anders tager min hånd, og hjælper mig ned af stolen. Han griber fat om min hage og løfter mit lidt sænkede ansigt op. Jeg er i submissiv tilstand, underkastet og klar til ordre. Vores læber mødes langsomt og intenst. Hans våde tunge skiller mine dirrende læber og trænger ind. Med åbne øjne, fanget af hinanden, leger hans krævende tunge sensuelt rundt om min. Han tager fat om mine baller, og løfter mig, med et fast greb, op på køkkenbordet. Vores tunger danser som to slanger om hinanden, leger, slikker og fører os mere sammen. Første møde uden en skærm imellem. Forenet. Forsejlet.

Min krop ryster af lyst. Han trækker mig ud til kanten skubber min nederdel op, og står mellem mine ben. Jeg kan mærke hans hårde pik gennem cowboybukserne. Hans vejrtrækning er hurtig og hans kys bliver mere krævende. Det føles som om han glemmer dominansen et øjeblik, at han slipper kontrollen et kort sekund.

Pludselig trækker han hovedet væk. Kigger ophidset på mig, trækker vejret dybt gennem næsen og smiler. Han ved det. Men alligevel, lykkedes det ham at finde kontrol igen.

“Ikke her. Det bliver en anden gang. Vi skal ned i kælderen og lege.”

Selvfølgelig skal vi det. Ned i kælderen. Jeg smiler og husker mine mærkelige tanker fra i morges. Låses inde i kælderen. Voldtages. Forskellen fra i morges til nu er bare, at jeg gerne vil låses inde i kælderen. Voldtages. Af egen fri vilje. Misbruges og udnyttes. På den fede måde. Tak.

“Javel, Herre. Tak. Det lyder spændende.”

Får jeg nærmest stønnet, lige så forpustet som Anders. Ingen tvivl om, at vores vilde begær er ved at løbe af med os. Jeg kan ikke kontrollere det, så det er godt, at Anders kan. Han løfter mig galant ned fra køkkenbordet, tager min hånd og fører mig i raskt trav gennem køkkenet og ud i den store hvide hall. Hen til trappen, og ned, guider mig forsigtigt ned ad trappen i mine høje stiletter. Den klikkende lyd af de tynde metalhæle giver en hul genlyd på klinkerne i den flotte kældergang.

Spots i loftet og vinreoler fra gulv til loft på begge sider, former en aflang og hyggelig gang gennem kælderen. Det virker ikke som en kælder, mere som en anden stueetage. Der er almindeligt højt til loftet og rummet virker lunt med god luft. Ikke som man normalt tænker ved ordet kælder. Lavt til loftet, fugtigt og gem væk. Alle døre er lukkede hernede, og sidste dør på højre hånd er også lukket.

Anders strækker sig op til dørkarmen og tager en nøgle ned fra kanten af karmen. Sætter nøglen i låsen og åbner døren.

“Velkommen til mit nye værelse. Jeg har lavet det kun til os.”

Han smiler over hele hovedet. Smiler som en lille dreng, der lige har fået den fede racerbane han har ønsket sig længe. Hvor blev min Master lige af… et kort øjeblik. Han flytter sig til siden, så jeg kan komme ind i værelset som den første. Der er helt mørkt og et kort øjeblik bliver jeg lidt nervøs.

Men da jeg træder et skridt ind, tændes et dæmpet lys i loftet, og duften af nymalede vægge og frisk læder møder mig. En kæmpe seng dominerer rummet, med sit mørkelilla satinlagen og metalstolper til loftet. Der er ingen vinduer synlige. I hjørnet står en høj bænk beklædt med sort læder. På væggen hænger alverdens piske, bælter, kæder, floggere, paddeler, spanskrør, manchetter, håndjern og reb. Mange reb. På en reol ved siden af, er der en udstilling af dildoer, i alle størrelse og former. Butt plugs, klemmer, tape, strips, sugekopper, massagelys, pinde, dimser og alverdens ting og sager, jeg aldrig har set før. Ikke engang i swingerklubben.

I det andet hjørne er det obligatoriske SM kryds, men dette kryds er af metal og med trekantmønster i. Bag krydset er et frækt rødt lys, der markerede det på væggen. Det giver et lækkert og hot knaldelys i rummet. Det samme gør de dæmpede lysspots der sidder i loftet, hvor jeg også får øje på kroge, skinner og dimser der hænger ned fra loftet.

Jeg vender mig om, og får øje på Anders. Han står og studerer mig intenst, mens han bider sig selv i fingeren. Det er med stor tilfredsstillelse, kan jeg se. Hans blik er som en tyr i brunst, og hans bule i bukserne er ved at få lynlåsen til at springe op. Jeg er i himmerige.

Det her er alt hvad jeg nogensinde har drømt om. Jeg er i paradis. Swingerklubben har også masser af legetøj, værelser og udstyr. Men det her er meget bedre. Meget bedre.

Anders lukker døren, og kommer langsomt hen mod mig. Helt tæt. Jeg kan mærke hans åndedræt på mine læber, føle hans bule mod mit underliv, uden berøring af hinanden nogen andre steder. Kun mit bryst strejfer hans brystkasse. Jeg kan mærke hans hjerte slå hurtigt gennem stoffet på min corsage. Vi står sådan et stykke tid. Bare kigger på hinanden. Jeg afventer ordrer. Han tester min underkastelse.

“Kan du huske dit stopord?”

Hans stemme er vild og hæs. Tænderne sammenbidt. Han er ved at eksplodere af vildskab. Alligevel bevarer han kontrollen. Imponerende at han kan.

“Romkugle. Herre.”

Altid romkugle. Uanset hvor jeg er. Stopordet er romkugle. Han nikker bekræftende, og går rundt om mig. Han bukker sig ned og hiver en lang skammel frem under sengen. Skubber den hen foran sengen, hvor han sætter sig på kanten. Han kigger på mig. Fra top til tå. Han sidder et stykke tid, bare og kigger på mig. Kigger op og ned af mig. Suger til sig. Han tænker nok over, hvad han skal finde på af leg. Det ophidser mig endnu mere. Imponerende nok. Har jeg virkelig mere i mig. Han rejser sig, og jeg bliver helt forskrækket. Langsomt kommer han smilende hen til mig. Han har opdaget det. Det var meningen. Skiderik.

“Bliv stående. Helt stille.”

Han går rundt om mig, og hen til væggen. Jeg står stille. Må ikke bevæge mig uden at få lov. Jeg hører lyden af noget der rasler. Følelsen er intens. Spændende. Vild. Mine safter er for længst trængt igennem mine små trusser. Jeg kan mærke dråber løbe ned ad mine inderlår.  Det har jeg aldrig prøvet før. Er lidt overrasket over mig selv. Der går ikke længe, så står Anders foran mig. Han har et rødt reb i hånden og en sprederbar.

“Kom op og stå på bænken. Forsigtigt, så du ikke falder.”

Jeg gør som han siger. Mine ben er som gummi. Det ved han, for han støtter mig, så jeg ikke mister balancen. Før jeg ved af det, er mit ene håndled snøret ind i rødt reb og hejst til loftet i en krog. Det samme er mit andet håndled. Anders kan styre højden, ved at hive i rebet. Han binder det fast til sengestolpen. Langsomt trækker han min nederdel ned over mine knæ. Mine hofteholdere bliver hvor de skal være.

Han løfter først mit ene ben og derefter mit andet ben, så han kan fjerne nederdelen helt. Han brummer stille. Lyden kommer helt nede fra hans brystkasse. Mandelyde gør mig vild. Jeg elsker når mænd viser deres følelser med lyde. Pisse sexet. Sløjfen til snoren fra min corsage hænger ved brystet, og langsomt trækker han i snoren, mens han kigger mig intenst i øjnene. Systematisk vikler han snoren ud af de små kroge, så mine bryster langsomt løsnes. Corsagen slipper min hud og falder til gulvet. Hans mund er lige ud foran mine hårde brystvorter. De står som to mørke og hårde maltbolsjer, der bare venter på at blive skamsuget, til der ikke er mere. Men han rør dem ikke. Han nyder at klæde mig af. Langsomt. Det er det der tænder ham, det er hans forspil.

Vi er to der nyder det. Det giver en lækker spænding, ligesom at pakke op og blive overrasket over indholdet. Anders tager sig selv i skridtet. Føler på sig selv, mens han kigger på min krop. Hårde, stramme bryster med vorter, der står ud i luften. Små trusser, hofteholdere, sorte strømper og sorte stiletter med metalhæle. Jeg tror jeg har ramt 100% plet. Han tager sin t-shirt af og afslører sin sexede overkrop. Jeg skal også have lidt fornøjelse, men må ikke selv pakke ud. Lysten til at røre ham banker i mig. Men det må vente, jeg kan ingen steder komme. Overhovedet. Fuck han er sexet.

“Så det sidste. Trusserne.”

Han sætter sig ned på knæ og fører hovedet og sin næse helt hen til mine trusser. Tager et kæmpe snif af min sexduft, og opdager, at mine safter løber ned af mine inderlår.

“Mmmmmmm. Til mig?”

Han kigger op på mig, som om jeg skal svare. Give lov. Det forvirrer mig lidt.

“Ja. Herre.”

Han stikker tungen ud, kigger hedt op på mig og slikker mig langsomt fra mine knæ og op. Tørstig slikker han mine inderlår rene, hvorefter han med begge hænder, trækker mine trusser af, og blotter min glinsende og nybarberede kusse. Den er så våd. Jeg er blottet og fikseret.

“Endelig! Lige til at spise.”

Anders rejser sig langsomt, fører sin tunge hen til mit skridt. Hårdt og sikkert slikker han dybt i et langt slik mellem mine ben og op over min klitoris. Jeg stønner højt. Mine nervetråde har ventet længe på en tilfredsstillende berøring. Det er næsten ikke til at holde ud. Han fortsætter hen over min mave, forbi min navle og op til brysterne. Han står op nu. Hans læber ligger varmt om min ene brystvorte. Suget er så hårdt, at mine ben ekser under mig. Heldigvis bliver jeg hængende i rebene, så jeg falder ingen steder. Han griber alligevel om mine hofter, så jeg ikke hænger for meget. Hans hænder er overalt på mig. Hans kærtegn er faste og dominerende. Han tager godt fat, og ved lige hvor han skal klemme lidt ekstra. Min kusse skriger på pik, men jeg bestemmer ingenting her. Kun stopordet kan blokere det vi har gang i, og det kommer på ingen måde over mine læber. Anders falder på knæ igen, og hiver sprederbaren frem. Han monterer den om mine ankler, og hiver til, så mine ben spredes voldsomt. Jeg står på kanten yderst på skamlen med mine høje stiletter.

“Nu skal du stå stille. Ellers falder du ned, Sweets. Er du med?”

Jeg nikker med et forstående blik. Jeg har helt styr på situationen. Det handler om kontrol og udholdenhed. Ikke kun hans kontrol. Men også min. Håber jeg kan styre det. Min krops reaktioner overrasker mig. Det må være adrenalinen og udløsningen af en ordentlig omgang sexendorfiner. Anders sætter sig på sengen, han har stadigvæk bukser på. Bulen i hans bukser er ikke blevet mindre. Hans ansigt er lige ud for min kusse. Han slikker sig appetitligt om munden, og nærmer sig med sit ansigt.

“Nu vil jeg slikke din kusse til du kommer, og jeg stopper ikke, før du tigger mig om at stoppe. Stå stille, så du ikke falder ned. Hvis du falder ned, bliver du straffet. Hårdt. Forstået?”

“Ja, Herre. Det er forstået.”

Det kommer til at gå hurtigt, for det hele sitre og bobler i mig. Min krop har allerede ladet op til en kæmpe orgasme. Den ligger lige under overfladen og venter på at blive udløst. Anders hårde og faste tunge tryller mellem mine ben. Cirkler, suger og slikker. Jeg vrider mig i takt med hans bevægelser. Han siger ikke noget, så jeg fortsætter. Klimaks er nært og jeg har svært ved at koncentrere mig om at stå stille og fokuseret på den lange skammel.

Rebet om mine håndled strammes til og mine ben er som gummi. Hele kroppen er spændt op, og som en orkan, vælter orgasmen ind over mig. Hele kroppen ryster voldsomt og skriger af nydelse, og Anders når lige at gribe mig om hofterne, inden jeg vælter ned i ham.

Med en fast arm holder han mig oppe, samtidig med at han fører hånden op til min skedeåbning. Med hele hånden trænger han ind i mig. Han fister mig fuldstændigt. Jeg er så våd, at hans hånd glider op i mig som en raket. Jeg brøler desperat endnu en orgasme ud som en vild tiger. Tårerne står ud af øjnene på mig. Orgasmen er så voldsom, at jeg slet ikke har styr på mig selv eller mine følelser. Aldrig har jeg oplevet noget lignende. Følelsen af hans hånd i mit indre er så anderledes.

Alle g-punkter derinde stimuleres. Du godeste gud, det er berusende. Anders hiver langsomt sin hånd ud af mit indre og løsner rebet fra sengestolpen. Jeg hænger hulkende over hans skulder, stadig med sprederbarren om anklerne. Kan slet ikke fokuserer. Min krop ryster stadig i små spasmer. Langsomt lægger han mig på sengen, fjerner reb og sprederbar og lægger sig op ved siden af mig. Der går lidt, før jeg er landet. Min krop er helt færdig. Musklerne er begyndt at slappe af, men er trætte. Han tørrer mine øjne forsigtigt med et tørklæde. Min makeup er sikkert helt ødelagt, men jeg er ligeglad. Lige nu svæver jeg på en sky. En kæmpe orgasmesky. Han fanger mine øjne og smiler sødt.

“Hej. Er du tilbage?”

Det er som om, mit kommunikationscenter, har lidt problemer med at videregive information.

Munden bevæger sig ikke på kommando. Er der noget, der hedder orgasmelammelse? Jeg trækker på smilebåndet og kigger på ham. Nu er der kontakt.

“Hej. Ja, det tror jeg nok. Herre.”

“Jeg er ikke færdig med dig endnu. Men du får lige lov til at komme dig. Vi har en omgang mere. Minimum. Min pik er ved at eksplodere. Og du skal straffes.”

Åh gud ja. Jeg væltede. Han har jo slet ikke kneppet mig endnu. Det hele handlede om at tilfredsstille mig. Han har sikkert også fået stor tilfredsstillelse, men han mangler jo også en god tur til månen. Jeg har så meget til gode endnu. Glæder mig allerede, også selv om jeg er total smadret lige nu. Anders nusser mine bryster. Leger lidt med vorterne. Stryger sine fingre hen over mit maveskind og kysser mig blidt og sensuelt på munden. Vi ligger et stykke tid, bare og nyder hinanden. Langsomt kommer jeg til hægterne igen. Jeg er klar til anden omgang. Langsomt løfter jeg hånden og stryger håndfladen hen over hans bryst. Han ligger helt stille. Siger ikke noget. Stopper mig ikke. Nyder mine kærtegn. Den snart velkendte brummen fylder hele hans brystkasse.

Han spinder frækt som en sexet vildkat. Bulen i hans bukser fylder godt, så jeg beslutter mig for at slippe slangen løs. Jeg rejser mig op i sengen, og kravler langsomt ned for enden af sengen. Jeg skal smage på ham. Det har jeg glædet mig til så længe. Anders ligger helt stille, så jeg går ud fra, at jeg har fri leg. Langsomt åbner jeg knappen i hans bukser. Lyner kontrolleret ned med sikker hånd. Han har ikke nogen boxershorts på, så da jeg åbner, vælter hans svulmende kæmpe pik ud af bukserne.

Den er vidunderlig. Står flot rejst ud i luften. Helt mørkelilla og hård. Jeg trækker hans bukser helt af og kravler op mellem hans ben. Han griber om roden og vifter lidt med pikken. Slipper igen og lægger armene bag hovedet, mens han kigger ned på mig.

“Til dig, Sweets. Det du har ventet på. Spis mig. Langsomt. Så knepper jeg dig bagefter.”

Han skal spises. Åh ja, han skal spises. Han skal få et blow, han aldrig i sin vildeste fantasi havde forestillet sig eksisterede. Han aner vist ikke, at han ligger i sengen med Danmarksmesteren i blowjobs, hvis jeg selv skal sige det. En disciplin jeg mestrer til et 12-tal. I hvert fald, hvis du spørger nogle af drengene i swingerklubben og et par ex-kærester. Her er jeg på seriøs hjemmebane mester, så læn dig tilbage, og nyd.

Langsomt stryger jeg mine hænder op ad hans inderlår, spreder hans ben så jeg kan komme til. Jeg fanger hans stramme og spændte nosser. De er bløde og nybarberet, indbydende og lækre. De skriger på at blive nusset, klemt og slikket. Min våde og ivrige tunge slikker lange hårde slik, helt nede fra mellemkødet og op til roden på hans pik. Hans vejrtrækning er dyb og han stønner stille af min berøring. Min tunge fordeler lange slik, frem og tilbage over den bløde hud. Cirkler rundt om roden på hans enorme pik. Trækker tiden lidt. Klemmer blidt om hans nosser, nusser, slikker, forkæler. Han venter spændt. Iagttager. Brummer og stønner. Jeg kan mærke det på musklerne i lårene, de er helt spændte.

Min tungespids glider langsomt op ad skaftet. Følger en spændt blodåre hele vejen op til hovedet. Den står hårdt. Små bløde cirkler rundt og rundt om pikhovedet. Driller. Kigger op på ham og fanger hans blik. Låser mig fast i hans øjne, og åbner langsomt munden op. Puster lidt. Han holder vejret. Venter. Jeg fugter mine læber og gaber langsomt og sikkert om ham i én mundfuld.

Han udstøder et højt støn, idet jeg strammer mine læber omkring ham. Langsomt sluger jeg ham, helt til roden. Holder den lidt i munden og langsomt op igen. Cirkler med tungen om hovedet, og bunder igen. Med hånden griber jeg fat om nosserne, klemmer lidt. Lægger et fast tryk med min langefinger ind mod mellemkødet. Masserer prostata blidt. Sætter tempo op og sluger ham. Igen og igen. Han kan ikke ligge stille, hans hænder griber i lagnet. Han vrider sig. Stønnene bliver højere og højere. Nu har jeg kontrollen. Det er mig der styrer legen. Min tunge kører rundt i munden. Slikker hans pik. Den salte smag af præsæd rammer mine læber. Han er tæt på. Pludselig rejser han sig op. Vælter mig om på ryggen og hopper ud på gulvet.

Inden jeg ved af det, ligger jeg på alle fire med røven i vejret, og stiletterne ud over sengekanten. Han tager fat i mit hår og vikler det omkring sin hånd. Med et højt klask, sidder der en hånd på min ene balle. Hurtigt efter en mere. Min hud bliver helt varm og den prikkende svien indtræffer hurtigt. Endnu et slag rammer, denne gang på den anden balle. Det snurrer i hele kroppen. Idet jeg ømmer mig, trænger han ind i mig. Et dybt stød. Langt ind i mit indre. Han fylder mig helt ud. Det er vidunderligt. Vi passer perfekt sammen. Resterne af min orgasme fra tidligere, bliver vækket til live, han sætter tempoet op, holder fast i mit hår og skam knepper mig.

Han bliver ved og ved, ændrer ikke rytme eller fart. Stødene bliver hårdere og dybere. Min krop reagerer hurtigt på hans bevægelser, og alle muskler spænder fuldstændigt op igen. Han knepper mig til sol, måne og stjerner. Hele sengen ryster under mig. I et højt skrig, brøler vi begge to i kor, og mødes fælles i en enorm orgasme. Anders er ikke til at stoppe, han støder og støder, indtil han er fuldstændigt tømt i mig. Det faste tag i mit hår løsner sig, langsomt trækker han sig ud og falder om på sengen ved siden af mig. Forsigtigt retter jeg mine ben ud, og strækker mig ud på maven ved siden af ham. Vi er udmattet begge to. Fuldstændigt færdige.

Lidt desorienteret vågner jeg på maven, i det bløde lilla satinsengetøj.

Følelsen af tørst og sult vækker mig. Jeg har ingen tidsfornemmelse overhovedet. Aner ikke hvor lang tid vi har ligget sådan. Anders ligger stadigvæk ved siden af mig og sover. Han har hånden liggende tungt på min ene balle. Det er svært ikke at nærstudere ham, som han ligger der. Han er smuk, også når han sover. Han holder sig godt. Velplejet hud, glat og blød. Hans hænder fortæller på ingen måde, at han er mekaniker. Ingen olierester under neglene, eller grovhed som man normalt ser hos en flittig håndværker. Han går op i sit udseende, det er meget tydeligt. Han virker som en, der er i balance med sig selv. Men hvorfor er han mon single? Det giver overhovedet ikke mening.

Han fortalte på et tidspunkt i vores chats, at han havde været igennem en grim skilsmisse, men kom ikke nærmere ind på, hvorfor. Ikke at det rager mig, men jeg undrer mig da lidt alligevel. Det fortæller han mig nok, når han er klar.

Min blære fortæller mig, at det er tid til at finde et toilet. Jeg rejser mig langsomt fra sengen. Min krop er helt smadret. Præcis som to timers træning i træningscentret. Sex er super motion. Udmattende og sundt. Anders sover stadigvæk sødt. Gad vide hvor toilettet er? Jeg tager stiletterne af, så jeg ikke larmer for meget. Samler mine trusser op fra gulvet. Åbner stille døren ud til kældergangen. Fem hvide døre mellem alle vinflaskerne!  Ingen tegn på toilet på nogen af dørene.

Pis, jeg hader at snuse rundt i andres hjem. Mega grænseoverskridende at skulle åbne den ene dør efter den anden. Men jeg skal tisse. Meget. Jeg tager chancen og går stille hen mod døren over for legeværelset. Jeg må jo prøve mig frem, inden jeg tisser på gulvet.

“Anden dør på venstre side, Sweets. Hvis det er toilettet du mangler.”

Jeg farer sammen helt forskrækket. Griner lidt over min reaktion. Anders er tilsyneladende vågen, og har opdaget at jeg er smuttet ud af værelset.

“Tak.”

Jeg styrer direkte mod toilettet. Jeg skal virkelig tisse. Min mave gør helt ondt.

“Tak, hvad?”

Lyder det inde fra værelset. Jeg griner og ryster på hovedet. Han er stadig i masterrollen, også selv om han lige er vågnet. Han går virkelig op i den her leg.

“Hvad sker der, hvis jeg ikke siger andet?”

Lidt udfordring er vel ikke af vejen. Lidt rebelsk må jeg vel godt være. Jeg afventer et øjeblik på svar.

“Så bliver du straffet. Du vælger selv.”

Jeg vælger ikke at sige mere, lukker døren og sætter mig på toilettet med et stort smil over hele ansigtet. Uartig er mit mellemnavn. Jeg vil gerne straffes. Det er sexet. Den form for afstrafning Anders byder på, er i virkeligheden ikke straf. Det er belønning i mine øjne. Han kan bare komme an. Godt nok har han overrasket mig gevaldigt inde i hans legeværelse, men SM rummet i swingerklubben, er et af mine yndlingsrum, så det afskrækker mig ikke. Tværtimod.

Legeværelset er tomt, da jeg kommer tilbage. Anders er ikke at se eller høre nogen steder i kælderen. På sengen ligger en sort kimono. Den må være til mig, hvem skulle den ellers være til?

Jeg tager den på, og nyder følelsen af det bløde satin på min krop. Mine brystvorter reagerer hurtigt. Man kan se dem tydeligt gennem stoffet. Jeg lader stiletterne stå, og skynder mig op ad trappen oven på. Anders er i køkkenet så jeg går derud. Jeg kigger på det store flotte banegårdsur, der hænger på væggen i køkkenet. What! Klokken er halv to. Vi har været i kælderen i 4 timer. Gad vide hvor længe, vi har sovet.

“Jeg laver lige lidt at spise til os. Du må være både sulten og tørstig efter den omgang.”

Han står med ryggen til mig, med hovedet inde i køleskabet.

“Jeg kan æde en hest. Min mave rumler helt vildt. Den værste tørst er slukket under vandhanen på toilettet, men der er plads til mere.”

“Glæder mig. Kig dig bare omkring. Så kalder jeg, når jeg er klar med maden. Drikker du øl.”

“Ja, tak. Herre. Jeg elsker en kold øl.”

“Just my kind of girl.”

Anders roder videre i køleskabet, og nynner til musikken i rummet. Han er i dejligt humør. Det hjalp vist med lidt slavetøs for en dag. Han har vist også fået tanket lidt lykkehormoner her til formiddag.

Fra køkkenet går jeg direkte ind i dagligstuen. En kæmpe hjørnesofa fylder godt i rummet. På sofabordet står en kæmpe slikskål. Han er en rigtig hyggemand. Store, bløde puder. Stearinlys og friske blomster pynter rummet. På væggene hænger store portrætter af to skønne børn. Kæmpe smil og grin går igen på dem alle. Pigen er omkring 7 år og drengen 10 år, tror jeg. De ligner ham meget. De er balancen i hans liv. Lykke og glæde stråler ud af deres ansigter. Det er her han tanker glæde. Her han bliver guidet til lykke.

“Vidunderlige børn. De ligner dig meget, Anders.”

Jeg taler lidt højt, og håber han kan høre mig ude i køkkenet. Han larmer og rumsterer voldsomt derude.

“Det er mine stjerner. Kan ikke leve uden dem. De er mit liv. Intet kommer før. Line på 7 år og Lukas på 11 år.”

“Nu går du ikke helt Michelin amok derude, vel?”

“Det skal du ikke bestemme. Pappa har styr på det, Sweets.”

Han griner, men latteren overdøves af en eller anden larmende elektronisk køkkendims. En blender, tror jeg.

Jeg går videre fra dagligstuen og ind i en kæmpe spisestue. Glasbordet i midten af rummet, har plads til 14 mennesker. Han må ofte have mange gæster, hvorfor ellers have så stor en spisestue?

Over bordet hænger endnu en smuk lampe, magen til den, der hænger ude i den store hall. Bare lidt anderledes og mindre. Vildt flot. Rummene udstråler så meget hjemlig hygge og gæstfrihed. Jeg føler mig velkommen. De store vinduer vender ud mod baghaven og en stor lækker terrasse med en kæmpe swimmingpool for enden. Den havde jeg ikke lagt mærke til tidligere. Liggestole og masser af siddeplads. Et eller andet fortæller mig, at Anders ikke er en helt almindelig fyr med et lille baggårdsværksted. Måske har han arvet eller vundet i Lotto?

Fra spisestuen går jeg direkte ud i den store hall. Bag endnu en dør gemmer der sig et lille fint toilet og en garderobe. Jeg vil rigtig gerne op på 1. salen og kigge, og overvejer lige, om det er for nysgerrigt. Men noget kalder på mig deroppe, så jeg finder modet og spørger.

“Må jeg kigge ovenpå?”

“Ja ja endelig. Kig løs.”

Kommer det lystigt ude fra Meyers køkken. Sikken en tillid. Bare lade en fremmed snuse rundt på slottet. Jeg håber ikke, at han har et tårnværelse med en spinderok et eller andet sted.

“Tak. Herre.”

“Velbekomme.”

Jeg griber om det flotte gelænder og kravler op ad den flotte, snoede trappe. Den enorme og meget smukke lampe, der hænger ned fra loftet, fortryller hele rummet. Den er smuk. Sikkert pisse dyr. Det er lidt svært at se, om den er lavet af glas eller plastic. Den smider lyset rundt som en discokugle. Gad vide, hvilken designer, der har lavet den. Umiddelbart har jeg ikke set sådan en før nogen steder. Jeg må lige huske at spørge Anders.

Fire døre møder mig på første sal. To flotte børneværelser. Lines værelse fortæller mig, at hun elsker Disney. Der er prinsesser over det hele. Store flotte vægtegninger af Tornerose, Askepot og Snehvide. Tornerose får mig til at smile. Så mangler vi bare spinderokken.

Lukas er til racerbiler. Surprise. Med en mekanikerfar kan det vel ikke undgås. Der er en kæmpe Formel 1 bil malet på væggen. Virkelig flot malet. Det kæmpe badeværelse overrasker mig. Virkelig lækkert og indbydende. Jeg kan sagtens forestille mig Anders ligge i det store badekar efter en lang dag. Gennemført til mindste detalje.

Soveværelset er lige mig. Jeg ved ikke lige, hvad jeg havde forestillet mig. Nok et almindeligt “ungkarlesoveværelse”. Men det er slet ikke tilfældet. Kæmpe seng med karamelbrunt satinsengetæppe. Lækkert modetapet og stort klædeskab. Stilet og enkelt. Jeg kan godt se mig selv i den seng. Tanken om at vågne op mellem de bløde satinlagner i armene hos Anders, varmer mig helt ned i maven. Det er svært at lade være, Anders er en vidunderlig fyr. Jeg mangler en vidunderlig fyr i mit liv. Ligesom jeg mangler så meget andet. Nyt job, nyt liv og nye omgivelser.

Roskilde er begyndt at kede mig.

“Maden er klar, Sweets.”

Anders står lige bag mig i soveværelset. Jeg har slet ikke hørt ham komme op. Han overrasker mig i en fantastisk dagdrøm, om et nyt liv.

“Hvad står du her og filosoferer over. Småforelsket i min seng?”

Jeg vender mig om og smiler forlegent.

“Det er lige præcis, hvad jeg er.”

Total tankelæser. Skræmmende. Det er lidt for tidligt at være på sådan et kosmisk plan.

“Total forelsket i din seng og hus for den sags skyld. Du bor virkelig dejligt Anders.”

“Jeg troede vi blev enige om, at tiltalen var Herre, unge dame.”

Han rynker brynene og kigger med skulende øjne på mig. Har jeg fuldstændigt ødelagt legen? Hans stopord er også romkugle, så hvis jeg overskrider hans grænser, må han jo bruge det.

“Jeg har tænkt mig, at vi skal prøve sengen i aften. Håber lidt på, at du har lyst til at overnatte.”

Hans øjne ændrer sig til spørgende, små drengeøjne. To isblå lækre øjne. Hvem siger nej til det?

Kan jeg sige nej til det? Vil jeg sige nej til det? Varmen spreder sig i min krop, mit hjerte banker og jeg bliver mærkelig nervøs.

“Øhh ja, det vil jeg da gerne. Men jeg har intet med.”

Anders træder hen foran mig og tager mit ansigt i sine hænder. Kigger mig dybt i øjnene.

“Sweets, det får du ikke brug for. Jeg vil have dig nøgen hele natten. Desuden har jeg både tandbørste, tøj og hvad du skal bruge i skabet, så ingen panik. Kom. Mad. Nu.”

“Okay.”

Okay? Det er det eneste der kommer ud af min mund. Jeg behersker mig, for jeg har lyst til at danse på stedet. Han overrasker mig. Forberedt til mindste detalje. Er det her virkeligt? Jeg er helt paf, og følger bare med, da han tager min hånd og fører mig ud af soveværelset og ned ad trappen til køkkenet. Der dufter dejligt.

“Du ser dejlig ud i kimono. Den passer lige som den skal. Jeg kan godt li den måde dine bryster fortæller mig, at de også er vilde med satin.”

Mine brystvorter står stadigvæk hårde ud i luften. Meget følsomme, som de gnider sig hen over det bløde satin. Det er faktisk enormt dejligt med bar hud under det tynde stof. Note til mig selv: Husk at købe en satinsag, når jeg kommer hjem til Roskilde.

“Øh, tak. Jeg regnede med det var til mig. Jeg kan ikke forestille mig dig i kimono.”

Jeg lod bevidst være med at sige Herre. Han kan jo bare rette mig, hvis han mener, at jeg skal tiltale ham med det. Han siger intet, så jeg vælger at lade være. Det virker som om, at legen svinger lidt, alt efter om vi er her eller i legeværelset. Fint med mig.

“Nej, det er ikke lige min fetich at gå i dametøj. Den var til dig. Jeg elsker satin, men det har du vel sikkert lagt mærke til. Det beroliger mig. Specielt, når jeg kan se kanten af dine hofteholdere. Det er tæske frækt.”

Jeg sætter mig tilfreds ved køkkenbordet. Et kompliment varmer altid. Der er dækket med lækker frokosttallerken, smoothie og en kold øl. Det ser lækkert ud. Anders sætter sig også. Denne gang er der også bestik til mig.

“Nå, jeg må selv spise min frokost?”

Anders griner og hælder øl op i mit glas.

“Ja, frokost er ikke lige så sensuelt at made dig med, som æg og bacon. Det er også svært at koncentrerer sig om at snakke og made på en gang. Er det ok, Sweets?”

Jeg bliver lidt overrasket over, at han spørger. Men dejligt. Det bekræfter mig også i, at vi har lagt “Herre” lidt til siden et stykke tid.

“Helt fint med mig. Jeg kan godt skille tingene ad. Jeg har også en masse jeg skal spørge dig om. Du er en spændende mand, Anders.”

“En masse. Det lyder interessant. Skyd løs.”

Anders sætter sig godt til rette, og begynder at spise. Klar til at blive bombarderet af mine nysgerrige spørgsmål.

“Først er du simpelthen nødt til at fortælle mig, hvem der har lavet de flotte lamper, der hænger i din hall og i spisestuen? De er jo vidunderlige.”

“Det har jeg. Det er mig, der har designet og lavet dem.”

Åben mund. Jeg sidder ikke særlig charmerende med åben mund.

“Har du? Seriøst? Men du er jo mekaniker?!”

“Jep. Mekaniker/lampedesigner/kunstner/fotograf. Ja, jeg kunne blive ved.”

Nu giver det hele efterhånden mening. Han er multitalent. Så tror jeg fanden, jeg sidder, hvor jeg gør. I et toptunet lækkert slot, med pool og hvad ved jeg. Manden er jo fantastisk.

“Vægmalerierne på Line og Lukas værelser?”

“Mig.”

“Billederne i stuen? Dig også?”

“Jep.”

Han sidder lystigt og spiser, smiler og hygger sig over mig. Han kan godt se, at jeg er imponeret. Det morer ham vildt.

“Du har slet ikke set mit værksted, kan jeg høre. Du må have glemt en dør på din husvandring. Var du ikke i kælderen, andet end toilettet og legeværelset?

“Næ, det var jeg ikke. Jeg har så noget til gode, kan jeg høre. Anders for hulen da. Jeg er vildt imponeret. Sælger du de lamper eller hvad?”

“Ja, da. Men ikke til hvem som helst. Det er på bestilling. Jeg har ikke en butik eller sådan noget. Det hele kører online, når jeg har lyst og tid. Jeg skal vise dig mit værksted, når vi har spist. Spis nu. Skål.”

Han løfter glasset og kigger på mig. De øjne. Fuck de er sexede. Specielt når han er glad. De stråler som vandet i et koralrev på en Bounty ø. Jeg skal vist passe på, at jeg ikke drukner… for hurtigt.

“Mmmmm, vidunderlig øl. Den smager frisk og let. Den tror jeg ikke jeg har smagt før. Hvad er det for en?”

“Det er en Anders og Per Special. Lækker ik?”

“Og ølbrygger?”

“Jep. Og ølbrygger.”

Jeg kigger på ham med “nu-stopper-du-øjne”.

“Jeg tror ikke jeg kan rumme mere. Lige på nær den lækre laksemad, der er tilbage på min tallerken. Det er dejlig frokost, Anders. Virkelig lækkert.”

Det irriterer mig, at jeg ikke har spurgt lidt mere ind til ham, da vi chattede. Men spørgsmålet er nok mere, om han med vilje gemte på det. Han valgte ikke at nævne det, jeg spurgte jo ikke. Nogle ting har han jo nævnt. Mekaniker, børn, hus, bil, sex osv. Bare ikke i detaljer. Jeg skal da lige love for, at det vælter ned over mig nu.

Når jeg tænker over det, gør det ikke nogen forskel. Det er Anders jeg er interesseret i, ikke alt det andet. Han er en fantastisk mand, og vi har kun været sammen i få timer. Vi har virkelig kemi og det tiltaler mig. Jeg glæder mig over, at vi online har haft så meget sammen, inden vi kastede os ud i fysisk kontakt.

“Velbekomme. Det glæder mig, det smager. Min kammerat og jeg har et lille hjemmebryggeri nede på værkstedet. Det er ikke noget vildt, bare lidt for sjov. Men det smager sgu meget godt. Vi blev selv meget overraskede, da vi smagte den førte tår. Det er bare til hjemmebrug, lidt endnu. Hobby du ved.”

Jeg suger min smoothie tom fra glasset med stor lyd på sugerøret. Frisk, cremet og dejlig sød. Godt med energi i. Bagtanken er nok, at jeg skal tankes op til næste omgang i legeværelset. Anders kigger på mig, hen over sit eget glas, og tømmer med samme entusiasme som mig. Jeg er mæt. Proppet. Fyldt til randen.

“Tak for mad og dejlig øl. Herre.”

Jeg sender ham et par taknemmelige øjne. Slår mig på maven og strækker mig. Sjovt som jeg allerede føler mig hjemme her i køkkenet.

“Må jeg have lov til at rydde af efter os denne gang?”

Jeg må hellere spørge, for jeg kan godt fornemme, at han har været alene i en del år og har sine egne vaner og rytmer. Jeg vil helst ikke trænge ind på hans enemærker og skabe ballade allerede.

“Det må du. Så går jeg lige på toilettet imens. Bagefter skal du se mit værksted.”

Han glider elegant ned af stolen, kommer over på min side af bordet, og placerer et vådt kys på mine læber.

“Du er dejlig.”

Han nærmest brummer det ud. Den der sexede hæse brummen. Jeg bliver helt varm om hjertet. Det var ikke ”Master Anders” der lige sagde det, det var almindelige Anders, der sagde det.  Han vender sig om, og svæver stilfuldt hen over køkkengulvet, kun iført boxershorts, t-shirt og bare fødder. Pisse hot.

“I lige måde.”

Det kom ud. Sådan. Fanget. Men jeg mener det. Han er jo vidunderlig. Anders vender sig om, og blinker til mig.

“Det ved jeg godt. Få så ordnet det køkken kvinde.”

Han griner på vej ud af døren. Spasmageren Anders. Han er også dejlig. Temmelig dejlig. Jeg glider knap så elegant ned af stolen, og begynder at rydde køkkenet. Det hele ryger i opvaskemaskinen og jeg tørrer bordet af. Perfekt. Ikke en synlig krumme eller plet nogen steder. Præcis som jeg selv vil have det. Pisse lækkert køkken.

“Sweets. Kommer du?”

Anders kalder ude fra trappen. Jeg skynder mig ud til ham, mens jeg retter på min kimono, der har åbnet sig lidt i farten. Han kigger på mig og opdager, at mit ene bryst er synligt.

“Åben den igen. Jeg vil have frit udsyn til de stive snuder på dine dejlige bryster.”

Godt så. Kinky sjofle ”Herre Anders” er tilbage. Jeg løsner båndet om hofterne, og lader dem falde ned til siden., mens jeg kigger på ham. Mine bryster kommer helt til syne og peger lige på ham. Jeg får et sug i maven, da begæret breder sig i min krop. Det er ligeså frækt for mig, som det er for ham. De isblå øjne slipper mig ikke. Han kommer hen til mig, og i hånden har han to små tøjklemmer.

Hans tommelfingre stryger hen over mine brystvorter og driller dem lidt, så de bliver sten hårde. Han sætter en klemme på min ene brystvorte. Først gør det lidt ondt, men smerten ændrer sig til en pirrende fornemmelse. Bagefter sætter han den anden klemme på min anden brystvorte. Det er svært at koncentrere sig, følelsen er intens. Jeg skal virkelig fokusere for ikke at gå i trance. Mine nervetråde reagerer hurtigt. Det er næsten for meget.

“Kom!”

Han tager min hånd, og fører mig ned ad trappen, ned i kælderen. Lyset tænder i loftet, og vi går ind af første dør på venstre hånd. Modsatte side af legeværelset. Bag døren gemmer der sig et enormt værksted/arbejdsværelse. Ned fra loftet, midt i rummet, hænger der en halvfærdig lampe, næsten magen til den, der hænger oppe i hallen. Jeg går tæt på, og kan se små spejle og plexiglasstykker, der er sat sammen. Det forklarer lysspillet i rummet. Den er sindssygt flot. Det må tage lang tid at lave sådan en. De små stykker er svejset på små stålvejere. Detaljeret håndværk.

“Flot ikke?”

Anders står bare og studerer mig. Jeg har helt glemt klemmerne i mine brystvorter. Jeg er helt væk i hans unikke lampekunstværk.

“Wauw. Hvor lang tid tager det at lave sådan en? Det må tage en evighed. Hvad koster sådan en fætter?”

“Mellem 100.000,- og 200.000, alt efter størrelse. Det tager et par måneder, alt efter hvor meget jeg har børnene. Når de er her, er jeg slet ikke hernede. Ikke alene i hvert fald. De er min førsteprioritet.

Lukas er ellers meget interesseret i at hjælpe mig, så engang imellem hygger vi sammen hernede. Men kun hvis børnene har lyst. Line tegner meget, så jeg har indrettet værkstedet til os alle tre.”

Hold da kæft. Der må være venteliste til køb, siden han er i den prisklasse. Men de er også meget unikke, de lamper. Idéen om at skulle have en til spisebordet, forsvandt hurtigt.

Den ene endevæg var et langt skrivebord, fra den ene væg til den anden. Maling og tegneredskaber tårner sig op i alle afskygninger. Tegninger og malerier hænger og pynter på væggene. Det er ikke til at se, om det er Line eller Anders, der har malet. Der er stor talent i rummet. Virkelig stor talent.

“Jeg er imponeret. Du har virkelig talent, Anders. Både for kunst og håndværk, men også i din rolle som far. Du elsker dem højt.”

“Tak Sweets. Det var sødt sagt. Din anerkendelse betyder meget for mig. Virkelig. Tak!”

Han kom hen i mod mig. Lidt slentrende på en sexet måde.

“Det eneste jeg mangler, er bare en lækker slavetøs, der vil dele det hele med mig.”

What! Sagde han virkelig dét? Det vælger jeg at overhøre. Eller. Konfus. Forvirret.

“Øhh. Jamen, så håber jeg da, at du finder en.”

Hvad fanden svarer man lige på sådan en. Det er ikke ubehageligt. Bare lidt underligt. Mærkeligt. Uvirkeligt. Spændende. Eller noget.

Anders hiver i den ene klemme, og mine tanker forsvinder på sekundet. Den dejlige pirrende smerte gennem min krop overtager alt. Han løsner klemmens greb på min ene brystvorte, der straks sender prikken helt ud i mine tær. Så den anden. Jeg stønner helt nede fra maven og må støtte mig til væggen.

Før jeg ved af det, har han hånden uden på mine trusser og tungen i min mund. Han stryger forsigtigt hen over min følsomme klitoris, mens han kysser mig vådt og grådigt op af den kølige kældervæg. Det kommer helt bag på mig, men min krop reagerer uden min viden, og orgasmen begynder langsomt at ruller ind over mig. Anders stopper, fjerner hånden, inden jeg når at komme.

Mine knæ giver efter og Anders fanger mig, ved at skubbe mig op ad væggen, så jeg ikke falder.

“Ikke mere snak. Du er vist klar til anden omgang. Nu.”

Jeg er helt frustreret. Snød han mig lige for en orgasme der? Er det straf? Han løfter mig op i sine arme, og bærer mig ud af værkstedet, gennem kældergangen og ind i legeværelset. Min krop er stadigvæk helt snurrens. Reaktionen kommer helt bag på mig.

“Var det klemmerne, der gav den virkning? Herre.”

Mit spørgsmål kommer lidt bag på ham. Men det at jeg tiltaler ham Herre, tilfredsstiller ham. Det er tydeligt at se på hans boksershorts. Det at han kan kontrollere, om jeg skal komme eller ej. Jeg er i hans magt. Min Master. Min Herre. Min Dominant. Vi er tilbage i legen. Fra det ene øjeblik til det andet.

“Ja, det var klemmerne.”

Hans stemme er hæs og mørk. Han er tændt. Han har planer. Men hvilke? Han sætter mig ned ved det store metalkryds, henter mine stiletter, bukker sig ned og giver mig skoene på. Bagefter trækker han mine trusser ned og smider dem over på sengen.

“Når vi er i legerummet, kalder du mig Herre eller Master, det er aftalen. Jeg mindes, at du med vilje undlod at kalde mig det et par gange tidligere på dagen. Har jeg ret?”

Det er hurtigt han skifter fra almindelige Anders til ”Master Herre Anders”. Jeg tænder på begge, så jeg nikker og skifter til slavetøsrollen meget hurtigt.

“Ja. Undskyld, Herre, jeg har trodset dig med vilje. Straf mig.”

Straf mig som bar fanden, jeg trænger til at blive straffet. Voldsomt. Det kilder i hele kroppen, den skriger efter forløsning.

“Det er jeg skam i gang med. Hvordan har du det? Kilder det i kroppen?”

“Ja, Herre. Over det hele.”

“Godt. Armene i vejret. Stå stille.”

Jeg går helt hen til krydset med armene i vejret. Det har jeg prøvet før. Kender fornemmelsen af fiksering og bondage. Det er bestemt ikke forkert. Men når Anders er i lokalet og styrer slagets gang, er det helt anderledes. Frækt. Intenst. Sexet på en ny måde. Han trækker et blindfold over mine øjne. Mørkelagt. Kan ingenting se. Han griber fat om mit håndled, og spænder mig fast i læderremmen, der sidder fast på krydset. Det samme gør han med det andet håndled. Mine ankler bliver også spændt fast. Jeg kan mærke ham ved mig, men kan ikke se, hvad han laver. Han er helt tæt på mit øre.

“Stopord?”

“Romkugle. Herre.”

“Godt. Det her kan godt blive intenst. Så husk det.”

Hans hvisken er også hæs og mørk. Han er lige i sit es. Hele rummet summer af liderlighed, dominans og frække lyster. Det driver ned af væggene. Jeg kan næsten ikke være i mig selv af blandede følelser. Han er i rummet, bevæger sig rundt. Piner og plager mig med sin tilstedeværelse, uden jeg kan se ham.

“Du skal mærke tre forskellige former for smerte. Måske fire, det kommer an på, hvor dygtig du er til at høre efter. De er meget forskellige fra hinanden. Pirrende og dejlige. Første kommer nu. Det hedder et pinwheel. Det er små pigge på et hjul, der ruller over din hud.”

Jeg venter spændt. Pinwheel kender jeg godt. Har set det før, men aldrig prøvet det. Den stikkende fornemmelse over mit maveskind, får musklerne, i hele min krop til at trække sig sammen. Følelsen er vidunderlig. Små koncentrerede stik ruller hen over huden. Det er lige til at holde ud.

Hjulet efterlader en hale af prikkende smerte. Op forbi mine bryster, over skulder og ned af armen. Inderlår og skinneben får også en tur. Så stopper det. Hele kroppen er påvirket. Det prikker overalt.

“Var det slemt?”

“Nej, Herre. Det var dejligt.”

“Godt. Nu kommer de to næste smerter. Samtidig.”

Lyden af små klokker lyder i rummet. Det giver et gip i mig, da jeg mærker Anders varme og våde tunge på min brystvorte. De er ekstremt følsomme efter klemmerne. Efter varme kommer smerte. Endnu en klemme bliver sat fast på vorten. Bagefter den anden.

“Ryst lidt med overkroppen.”

Jeg bevæger mig lidt, og klokkerne kimer. Der er klokker på mine bryster. Sjovt. Smerten fordeler sig i hele brystet. Safterne løber fra min skede. Der er hurtigt sendt signal til underetagen, sexknapperne er overstimuleret. Alarm, der er snart vandskade i kælderen!

“Smukt. Nu kan jeg høre, hvis du bevæger dig. Ikke en bevægelse. Ikke en lyd.”

Så for satan. Det bliver svært. Jeg er nødt til at styre mig. Jeg kan godt det her. Lige som jeg står der, rammes jeg af en smæld hen over maveskindet. Klokkerne ringer. Smæld igen. Klokkerne ringer. Mit maveskind skriger. Over lårene. Smæld. Følelsen genkendes. Floggerpisk. Jeg elsker floggeren. Smæld igen og igen og igen. Slagene regner ned over mit maveskind og mine lår.

Klokkerne ringer i det uendelige. Det her kan jeg ikke styre. Min krop vrider sig i læderstropperne. Jeg kan slet ikke stå stille. Det er jo umuligt at stå stille.

“Jeg sagde, ikke en bevægelse. Gjorde jeg ikke?”

Han er helt tæt på mig. Jeg kan mærke hans åndedræt i mit ansigt. Dufte hans sved og maskuline sexede vildskab.

“Undskyld. Herre. Men det er så dejligt.”

Mit ene ben løsnes fra læderremmen. En snurrende lyd fylder lokalet. Før jeg ved af det, mærker jeg en våd fornemmelse ved bagindgangen og jeg har en vibrerende butt plug i hullet. Anders fjerner mit blindfold, og jeg møder hans brændende blik. Vildskaben lyner ud af ham.

Han er nøgen, svedig og hans pik står ud i luften. Hård og kæmpe. Han træder et skridt tilbage. Griber om sin pik og trækker forhuden frem og tilbage i rolige men faste tag. Han kigger stadigvæk på mig. Sjofelt.

“Det er svært at straffe dig, når du nyder det. Hvad skal jeg dog stille op med dig?”

Et skævt smil breder sig på hans mund. Hele min krop brummer, prikker, svier, brænder og skriger efter hans kæmpe pik i min kusse.

Den snurrende buttplug oparbejder hurtigt en følelse af mere, meget mere, Den værste straf vil i virkeligheden være at lade være med at kneppe mig. Så føler jeg mig da for alvor straffet. Men det siger jeg ikke.

“Vil du have denne her op i din våde kusse, Sweets? Vil du?”

“Det ved jeg ikke om jeg kan klare. Herre. Den er jo så stor og hård. Jeg kan næsten ikke mere.”

Det er bare med at spille med, ellers snyder han mig sikkert og klarer det selv med en håndtrold.

“Den falder jeg ikke for, unge dame. Måske skulle jeg bare snyde dig, så bliver du virkelig straffet. Meeen jeg har brug for at mærke dig, så denne gang får du hvad du ønsker.”

Vores lumre smil mødes og Anders går hen mod mig, med sin pik i hånden. Mit fastlåste ben bliver befriet, og han løfter det forsigtigt, støtter det med armen. Langsomt trænger han ind i mit indre. Jeg er drivvåd. Han glider ganske let ind i mig. Åh, det er så skønt at mærke ham fylde mig ud. Han brummer sin snart velkendte brummen med lukkede øjne. Nydelsen er gensidig, det er vidunderligt. Jeg er fyldt ud i begge huller. Det er en sindssyg fornemmelse. Virkelig dejligt.

Klokkerne i brystvorterne kimer i takt med hans stød helt op i mig. Alt i mig er klar til festfyrværkeri. Hele kroppen er i spil, intet slapper af. Intet. I et snuptag hænger jeg i hans arme med begge knæhaser. Han kommer så dybt i mig, at en svag smerte fornemmes i mit indre. Han er så langt oppe. Så langt oppe han overhovedet kan komme. Tempoet kommer op og pluggen brummer i min røv. Sveden løber ned i mine øjne, hele kroppen ryster. Anders knokler som en gal. Pumper mig øm. Min skede brænder. I en eksplosion kramper hele min krop i orgasme. Anders brøler og pumper. Det sortner for mine øjne og jeg besvimer midt i udløsning.

“Line. Sweets. Er du der? Hallo. Søde. Sig noget.”

Anders blide, lidt panikken stemme fylder mit hoved. Jeg åbner mine øjne og kigger ham lige i øjnene. Jeg er lidt konfus. Desorienteret.

“Hvad skete der?”

Et sødt og tydeligt lettet smil fylder hans ansigt. En blød fingerspids stryger mig hen over kinden. Propellen over sengen kører rundt, og blæser kølig luft ned på os i sengen.

“Du besvimede midt i en orgasme, skat. Det blev vist lidt for intenst.”

“Kom du?”

Anders ryster på hovedet. Kigger på mig med spørgende øjne.

“Du er lige dejset om, og så bekymrer du dig om jeg kom? Selvfølgelig gjorde jeg det. Det gjorde jeg allerede i første ryk. Resten var til dig. Det kunne du tilsyneladende ikke klare.”

Han griner lidt triumferende.

“Kan du ikke klare mosten? Er Master for hård ved dig?”

“Jeg elsker når Master er hård ved mig. Skal vi tage en omgang mere. Jeg er klar.”

Og måske lige kæphøj nok. Jeg er fuldstændig færdig. Øm og slap over det hele.

“Umættelig. Du er umættelig. Jeg er færdig. Du får ikke mere lige nu. Slut.”

Min superelsker rejser sig fra sengen og strækker sig. Nøgen og lækker. Den enorme pik hænger flot. Den er også sexet i slap tilstand. Han kigger frækt ned på mig.

“Nix. Nu stopper du kvinde. Ikke mere. Han trænger til pause. Jeg skal i bad, vil du med?”

Om jeg vil med. Selvfølgelig vil jeg med. Jeg hopper ud af sengen. Stadig lidt svimmel, øm, mør og færdig. Et bad vil gøre underværker. Bare tanken om det store dejlige badekar der venter. Han har sikkert både badesalt og duftlys derude. Nøgne kommer vi hurtigt op fra kælderen og videre til 1. sal, og ind en balsal af et badeværelse.

Anders åbner for vandet, der langsomt fylder det store badekar. Badesaltet dufter i hele rummet, og dampen begynder langsomt at dugge spejlet til. Det bliver dejligt at sænke kroppen i det varme vand, specielt efter den sidste tur i legeværelset. Jeg stiger langsomt op, og lader vandet berolige min krop. Anders kommer også op, og vi sidder op ad hinanden i det store kar. Vi siger ikke så meget, nyder bare hinandens selskab. Tankerne flyver rundt i hovedet på mig, og sikkert også på Anders. Et bad sammen er meget intimt, man bliver forbundet på en ny måde. Følelsen af hans krop bag mig, giver mig noget, jeg ikke har mærket i lang tid. Jeg har savnet det, og det går op for mig, der midt i badet. En mand i mit liv, det er det der mangler.

Satinnattøj, tæppe og pizza. Vi sidder i den store hjørnesofa i stuen. Fjernsynet lyser hele stuen op, om kap med de mange stearinlys. Vi kører pizza og rødvin ind i stor stil. Klokken er efterhånden blevet 19, og vi er godt trætte, matte og mætte. Efter det intime, tiltrængte og lange bad, finder Anders lidt hyggetøj frem til os.

Vi taler først om at gå ud og spise, men vi har egentlig begge to mere lyst til hjemmehygge. Overskud til middag i byen er lidt svær at finde, så vi bliver enige om at gro fast i sofaen til en god film med pizza og rødvin. Lige efter mit humør og tilsyneladende også Anders. Det er skide hyggeligt. Småsnak, filmhygge og omsorgsfuld kælen. Vores opførelse er nærmest som om, at vi har kendt hinanden i flere måneder. Vores specielle venskab har hurtigt taget form. Lysten til hinandens selskab er så tydeligt, at vi nærmest minder om et kærestepar, der har været sammen i længere tid. Jeg har slet ikke lyst til at tage hjem i morgen. Faktisk har jeg slet ikke lyst til at tage hjem overhovedet. Her er så hyggeligt, trygt og dejligt. Vi griner af de samme sjove scener i filmen, mader hinanden med chokolade og lakrids fra den store slikskål på bordet, drikker dejlig rødvin og nyder hinanden. Under tæppet nusser jeg ham på hånden, og han nusser mig på låret. Kærtegner hinanden. Bekræfter hinanden. Jeg putter mig ind til Anders. Han ind til mig.

Vinen lægger en rolig dæmper på os begge, og trætheden sniger sig langsomt ind på os. Vi gaber nærmest i kor. Vi er lige til at putte, efter en aktiv og hård dag. Sex er en dejlig sovemedicin. Vores kroppe trænger til at restituerer og til søvn. Da filmen er ved at være færdig, kan jeg mærke mine øjne bliver tungere og tungere.

Jeg er faldet i søvn, for jeg vågner af, at Anders løfter mig op fra sofaen. Jeg er simpelthen gået omkuld midt i filmen. Jeg bliver lidt forvirret men bliver hurtig rolig igen, da jeg kigger ind i Anders dejlige isblå øjne.

“Hey mester, hvad skal vi nu?”

“Du sover, Sweets. Vi skal i seng. Lig stille, så bærer jeg dig op i seng og putter jeg dig.”

“Jeg kan altså godt gå selv. Du behøver ikke bære mig op i seng.”

“Tys kvinde. Lad mig nu. Det er hyggeligt. Jeg vil gerne.”

Han er jo en stærk mand med dejlige store overarme, så jeg overgiver mig og putter mit ansigt ind til hans hals. Han dufter simpelthen så dejligt. Hans duft er helt speciel. Forførende og dragende.

Jeg nyder turen gennem stuen og køkkenet. Uden problemer kommer han ud i hallen og hen til trappen. Han kommer hurtigt op ad trappen uden problemer og ind i soveværelset, hvor han sætter mig ned på sengen.

Jeg vejer 64 kilo, så det er ikke fordi jeg er et nips, men man kan overhovedet ikke mærke på ham, at han lige har slæbt mig fra stuen og op ad trappen til 1. sal.

“Ud og børste tænder. Så slukker jeg lige lyset neden under og lukker for natten.”

Jeg rejser mig søvnigt, og finder badeværelset. I tandkruset står en fin, ny lyserød tandbørste, stadig i indpakning. Han har sgu da tænkt på alt, den dejlige betænksomme mand. Makeupfjerner, undertøj, nattøj, tandbørste … det hele har han tænkt på. Han har sågar købt et sæt tøj til mig, jeg kan have på i morgen. Han er gået all in. Virkelig satset på, at jeg var lige, som han ville have det.

Jeg kan godt forstå ham. Vores kemi var hurtig et match. Vi har haft nogle lange og dejlige samtaler. Frække og uartige Skypetimer. Masser af hyggelige beskeder. Billeder og små mobilvideoer. Snapchat og Facebook har ikke stået stille. Hver dag, flere gange om dagen.

Morgenbeskeder. Frokostbeskeder. Godnatbeskeder. Altid med en dejlig følelse af nærhed, god kemi og masser af begær. Begær der i den grad er blevet vildere og mere interessant. Det smager af mere. Meget mere.

Jeg går ind i soveværelset og trækker sengetæppet af den store bløde seng. Satinsengetøj. Selvfølgelig. Jeg lægger mig i siden uden vækkeur på sengebordet. Det må være den side Anders sover i til dagligt. Det bløde satin lægger en puppe omkring mig. Han har ret, det er beroligende. Ren terapi for sjælen. Der går ikke længe, så står Anders i soveværelset.

“Jeg kan se, du har fundet dig tilrette i det bløde. Ligger du godt?”

Jeg nikker. Søvnen er allerede ved at overtage min krop. Det summer i alle lemmer. Jeg er træt. Mega træt. En hård dag har sat sit præg. Masser af dejlig sex, nye indtryk, mad og rødvin. Jeg er putteklar. Anders kryber op i sengen, og lægger sig helt ind til mig.

“Dejligt at ligge i ske med en skøn kvinde igen. Det er lang tid siden, jeg sidst har delt seng med nogen, udover mine børn selvfølgelig.”

Der lyder en småfnisen efterfulgt af stilhed… og en dyb indånding, som om han tager tilløb.

“Jeg har savnet det. Meget.”

Det lyder næsten sørgeligt. Han lyder som om, at han har været ensom. Har trængt til seriøs voksenselskab. Dameselskab. Indvendigt glæder det mig, at jeg kan give ham den tryghed igen. Jeg er selv en puttetøs, så jeg ved alt om at gå alene i seng og savne nærvær, ømhed og kærlighed. Man tager det ofte for givet, når man er i et forhold, men savner det enormt, når man er alene. Jeg føler en voldsom trang, til at opfylde alle hans ønsker og behov.

“Så må vi håbe, jeg kan leve op til det.”

Jeg vender mig om og kigger på ham, taknemlig og træt. Han ser meget eftertænksom ud.

“Det har været en vidunderlig dag. Tak Anders.”

“Ja, også for mig. Den bedste i lang tid.”

Han kysser mig dybt og inderligt. Jeg får helt åndenød. Det suger helt ned i maven. Et meget lidenskabeligt kys. Det gengældes. Jeg får næsten en klump i halsen. Han er så sød. Vi går begge om den varme grød. Hvem siger det først. Hvem tør? Det virker som om, at vi er der begge to. At det ikke er farvel i morgen, mere på gensyn. Han klemmer mig ind til sig. Vi ligger helt tæt. Bliver et.

“Godnat Sweets. Sov godt.”

“Godnat, Anders.”

“Sweets?”

“Mmmm.”

“Har du lyst til at komme på besøg næste weekend også?”

Jeg jubler i mit indre, danser og fester.

“Anders, der er ikke noget jeg hellere vil. Faktisk har jeg slet ikke lyst til at tage hjem.”

Han strammer taget i mig. Der går ikke længe, så snorksover vi begge to.

Se Også