Miss Fox

udgivet:

Disse sextendenser har (næsten) ALLE fyre i sengen

Hej læsere!

Nu har jeg efterhånden haft en god del sexpartnere, og jeg har lagt mærke til nogle sextendenser, der går igen hos mange af dem. Og de er altså ikke helt gode! Mænd har nogle sexvaner, som jeg personligt ikke er så vild med. For at få mine frustrationer ud, så har jeg lavet en lille liste. Måske kan I nikke genkendende til nogen af punkterne?

Sextendenser jeg tit møder hos mænd

1) Når de presser ens hoved ned over deres pik.

Jeg kan godt lide at give blowjobs. Jeg synes det er frækt at se/høre at han nyder det, jeg gør, og en hånd på hovedet/håret er også helt i orden. Men! Det der med decideret at presse mit hoved ned over pikken – der står jeg altså af. Det er ikke fedt at være lige på grænsen til at kaste op…

2) Når de springer forspillet over

Heldigvis er der ikke mange mænd, der gør det, men jeg har lagt mærke til, at det som regel er efter man har haft den samme sexpartner i noget tid, at dette finder sted. Han glemmer fuldstændig at forspillet altså stadig er vigtigt, og vil egentlig helst bare trænge ind så snart han selv er hård.

3) Når han beder mig putte kondomet på…

Den her er nok meget personlig, men jeg hader simpelthen at sidde og fumle med det der kondom… Jeg synes de er svære at rulle ned over pikken, de vil aldrig ud af plastikindpakningen, og helt generelt føler jeg mig bare meget fjollet, når jeg skal sidde og fumle med sådan ét. Desuden har de fleste fyre jo styr på, hvordan det skal påføres, så kan de ikke bare selv tage det på?

4) Når de ikke kan respektere et nej

Og dette sker især, når man siger nej tak til analsex: ”Jo, kom nu, jeg ved du vil kunne lide det” osv. Og det ved han jo faktisk ikke noget om, medmindre han selv har stukket en dildo op i nr 2. Nej betyder nej, og den er altså ikke meget længere!

Puha. Nu skal det jo ikke kun handle om at svine mændene til. De fleste fyre er rigtig søde, respekterende og tålmodige under sex, og selvfølgelig er det ikke alle mænd som har ovenstående tendenser – men vi kender nok alle sammen én, der er sådan.

So long
Miss Fox

Se Også