Misgrey-blog-cover-stående-kvinde

udgivet:

Dette gør en kvinde god i sengen

Kære læsere.

Velkommen til endnu en temasøndag her på Missgrey.dk. I denne uge har vi (Miss Grey pigerne) fået til opgave at interviewe vores kærester/sexpartner for at finde ud af, hvad de synes, der gør en kvinde god i sengen.

I den anledning har jeg afhørt Mr. Boyfriend. I dette indlæg afslører jeg altså hans helt ærlige mening om, hvad der skal til, for at en kvinde er god i sengen. Jeg kan allerede nu løfte sløret en smule og fortælle, at det ikke kun handler om store bryster og blowjobs, (hvilket er Mr. Boyfriend’s to favoritting).

Sådan er du god i sengen (ifølge Mr. Boyfriend)

Du får ham til at føle sig “som en tyr” 

Ja, det var Mr. Boyfriends præcise ordvalg i denne sammenhæng. Som jeg forstod det på ham, mener han, at det er vigtigt, at du booster din mands ego ved at fortælle ham, “hvor liderlig han gør dig”, “hvor lækker hans pik er” osv.

Du reagerer positivt på hans berøringer 

Her handler det om, at du viser ham, at du godt kan lide de ting, han vælger at gøre ved dig. Jeg er personligt meget sensitiv, hvilket resulterer i, at jeg stønner eller bevæger mig let, når Mr. Boyfriend rører eller kysser mig i mine erogene zoner, og det er altså disse små reaktioner, som gør min kæreste helt vild i varmen.

Du er ærlig omkring, hvad du tænder på

Det allerbedste er, at du er i stand til at sætte ord på dine  lyster og sexfantasier. Hvis du ikke helt er nået dertil, er det vigtigt, at du guider ham rigtigt med dine sexlyde, når han kysser og rører ved dig. For hvis du reagerer positivt på noget, du egentlig ikke kan lide, vil han føle sig ført bag lyset den dag, du afslører det for ham.

Du er gavmild med blowjobs 

Hvis det stod til Mr. Boyfriend var der minimum et blowjob på programmet om dagen herhjemme. Og når man spørger de kære mænd bliver det altså aldrig kedeligt at få suttet pik 😉

god i sengen

Hvordan tænder du din mand/kvinde?

Alt i alt er der ikke noget, der tænder Mr. Boyfriend mere end at tænde sin kvinde aka mig. Men som vi alle sammen ved, er mænd vidt forskellige (ligesom os kvinder).

Derfor vil jeg gerne høre fra dig kære læser. Hvad gør du for at tænde din mand? Hvis der er nogle mandlige læsere derude, vil jeg også meget gerne høre jeres mening om, hvad I mener, der gør en kvinde god i sengen.

I er alle sammen meget velkomne til at skrive en kommentar.

Tak fordi du læste med – Hav en dejlig søndag.

KH.
Miss Felicity.

Se Også