Missgrey-pige-fotograf-lasse-baltzer

udgivet:

Derfor skal du overveje en trekant

Ladies! (og eventuelle nysgerrige gentlemens)

På det seneste har jeg oplevet at have en lille rumsterende debat oppe i mit nuværende forhold. Emnet har altid været til aktiv snak – men er efterhånden blevet mere seriøst.

Det er spørgsmålet alle mænd elsker at stille, men ikke alle tør. 

De fleste mænd elsker bryster og de fleste mænd elsker numser, så det ville være pænt underligt, hvis de ikke elskede det dobbelte antal på én gang. Min kæreste M, er ingen undtagelse. Nærmest fra dag ét, har emnet været omtalt. Ikke fordi vi forskelligvist begge har brug for at være sammen med andre, eller at vi mangler spænding og euforisk stemning i vores forhold, men fordi det er noget vi begge har lyst til at prøve engang.

Vi har tit snakket om det at have en veninde man kan ringe til lejlighedsvist, eller en Snapchat account til diverse billedudvekslinger med andre.

Mange mænd tør ikke nævne denne lyst for deres kærester af frygt for at blive beskyldt for at ville bolle andre (det er jo egentlig også det de vil). Men fejlen ligger ofte andre steder.

At din kæreste godt kunne tænke sig en trekant, eller sender stjålne blikke efter andre pigers slatne numser, betyder jo ikke at han ikke elsker dig mere eller at han ikke længere har lyst til dig. Jeg har selv som kvinde haft svært ved at abstrahere fra tanker som disse.

Jeg synes selv det er vanvittig pirrende med tanken om en lummer fissegnasker af samme køn som jeg, men overgangen fra fantasi til virkelighed kan være utrolig svær. Jeg kan i hvert fald mærke på egen krop og sind at jeg 4 måneder inde i mit forhold slet ikke er klar til at dele ud af godterne – hverken hans eller mine 😉

Jeg har dog altid godt kunne lide at være sammen med piger. De har bløde bryster, dufter ofte fint og er generelt bare lidt mere rene.

…men hvornår man er klar til at være sammen med en tredjepart i sit forhold, tror jeg er meget individuelt fra forhold til forhold, og for den sags skyld fra partner til partner. 

Jeg ved det sker for mig på et tidspunkt, og når det gør, skal I selvfølgelig nok høre om det 😉

– Enjoy your day!

Miss Vanilla

Se Også