Derfor skal du lade manden knalde en fremmede!

Kæreste læsere!

Indtil for ganske nyligt, var jeg sikker på, at Mr. Grey i hvert fald kun skulle knalde mig! Altså jeg mener.. Vi er kærester og ganske forelskede? Vi har da vores nedture, og falder nogle gange hårdt, og langt ned, fra den lyserøde sky, vi ofte og nærmest bor på – men ærlig talt, har vi også været deroppe i 2 år snart.

På trods af min pernippenhed, og længsel efter kontrol, har jeg dog ladet Mr. Grey knalde rengøringspigen – og hvad fanden sker der lige for det? Og ikke engang kun hende, men også en random skolepige? Og begge knald, har faktisk været helt og aldeles mit valg. Jeg har to nætter i træk, ladet ham gøre det, og dette med ganske god samvittighed.

Og hvorfor skal manden knalde en fremmede?

Er I nået hertil i indlægget, tænker I nok, at jeg er sindssyg! Hvorfor i alverden, skulle I, og for den sags skyld også jeg, nogensinde lade manden knalde en fremmede.

Det er latterligt, når man jo som mig, og nok de fleste andre, leder efter et forhold fuld af tillid, kærlighed og eventyr.

Men det er faktisk slet ikke så sindssygt og latterligt, som det lige lyder til at være. Nej… For den fremmede, det bliver dig! Og hvorfor så det, tænker du nok? Jo, det skal Quinn her da nok fortælle dig! Skuespil har aldrig helt været min stærke side, men det er det blevet.

For et år tilbage, snakkede Mr. Grey om en leg kaldet “Hello Stranger”. Legen går ud på, at man enten tager i byen, eller tager legen derhjemme i det private. Man kan lege på mange måder, men som navnet antyder, går det ud på, at man skal være ”fremmede” overfor hinanden, og så score hinanden på ny. Er man i byen, er legen selvfølgelig nemmere. Her kan I tage i byen hver for sig, med hver jeres venner/veninder, og så lade legen udspille sig her.

Leger I derhjemme, kan du som kvinden i forholdet, gøre som jeg.

…Han var ivrig efter det intime, og intet kunne stoppe ham

Den aften jeg valgte at lade Mr. Grey knalde rengøringspigen, havde jeg dresset mig up, i et kostume, som passede til rollen. Kostumet kan du købe her!

Jeg gjorde værelset lækkert, tændte stearinlys, og lagde vores yndlingslegetøj frem. Da alt var klart, skrev jeg til Mr. Grey: ”Hej Mr. Grey. Værelset er nu rengjort, men føler stadig, at noget heroppe er beskidt. Kommer du venligst og lærer mig, hvordan man gør ordentligt rent? Hilsen rengøringspigen.”

Der gik ikke mere end 2 minutter, også kunne jeg høre Mr. Grey komme løbende op af trappen. Han var ivrig efter det intime, og intet kunne stoppe ham, ikke engang et safe-word.

(Normalt SKAL et “safe-word” dog overholdes, hvis der er aftalt et på forhånd)

Han lagde sig op ved siden af mig, kiggede på mig med sultne øjne, og jeg satte mig ovenpå ham. Jeg startede med at kysse ham på halsen, så ned af brystet, for til sidst at ramme hans pik med min tung og mund. Bare kyssende ned af kroppen, havde gjort ham helt kåd. Han sagde ikke et ord, men nød det fuldstændigt.

Vi havde længe ikke haft SÅ god sex. Det hele blev intimt og nyt, og han måtte til sidst tage styringen. Han vendte mig rundt, tog mig bagfra, og med et kom vi på samme tid. Min krop havde aldrig været så færdig!

Efter 10 minutters stilhed, var Mr. Grey fuldstændig tilfreds! Han fortalte mig, at han længe havde ønsket dette. Og at han følte sig beskidt, fordi han havde følelsen af at knalde en anden. Det var hele ”hemmeligheden” i det, og det skuespil vi begge førte, som gjorde, at hele situationen blev mere fræk.

Så lad nu bare manden knalde en fremmede 😉

Vær ikke så bange for forandringer eller nye ting. Som I kan se, fører det for det meste til noget godt. Og kostumer kan jo anvendes uanset om I lige har lært hinanden at kende eller om I har været sammen i flere år. En mand med bare lidt fantasi og som er seksuelt tiltrukket af dig, vil blive ellevild med lidt rollespil i sengen 😉

Jeg er tilbage og klar på nye eventyr! Så følg med og lad jer inspirere.

Hvis der er selvfølgelig er et eller andet, som I kære læsere mener Mr. Grey og jeg går glip af, så skriv endelig til mig.
Dette kan I enten gøre i kommentarfeltet herunder eller til min private mail: MQ@MISSGREY.DK

Xoxo

– Miss Quinn <3

Dette indlæg indeholder Affiliate Links i samarbejde med Sinful.dk

Tidligere artikelKvinden jeg beundrer i smug
Næste artikelKære mand – lad nu kvinden modtage soloture!
MISS QUINN
OBS: Miss Quinn blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Quinn: "Mit dæknavn her på bloggen er Miss Quinn, jeg er født i 90'erne. Og dengang bloggen blev bygget op, blev vi i gruppen ret hurtige enige om, at jeg måtte være den danske udgave af Anastasia Steele - dette gav dog mest mening, fordi min mand, er den danske version af Mr. Grey - sådan bogstaveligt talt. Jeg prøver at følge med på det seksuelle, men har ofte svært ved at holde det følelsesmæssige tilbage. Jeg er genert, stille, og har ofte en trang til et glas rødvin eller 7! I kan på min side læse om alt lige fra kærlighed, pisk og sex og selvfølgelig dagligdagsindlæg omkring de ting Mr. Grey og jeg foretager os. Jeg kommer med tips og tricks til at spice forholdet op, og selvfølgelig også gøre det romantisk. Så hvis du har brug for en bred blog, som både kan give svar på, hvordan det første knald var, hvor pinligt det var da jeg blødte igennem i folkeskolen eller et personligt spørgsmål du måtte have, så velkommen til mit univers, hvor alle spørgsmål er velkomne".

6 KOMMENTARER

 1. Til redaktøren:

  Kan I ikke få en korrektur-læser hos Missgrey, for I er altså ikke særlig gode til det med at stave og sætte kommaer. Ingen hate på artiklerne, for de er som altid super interessante, men det er altså distraherende at læse blogger-indlæg, som er fyldt med stave-og grammatikfejl :/

 2. Hej igen Luna,

  Tak fordi du holder dig kritisk som læser og lige giver en løftet pegefinger. Normalt kommer jeg også omkring alle indlæg og læser korrektur, men der har været travlt den sidste måned. Jeg giver det lige en skalle igen, så det bliver mere læsevenligt.

  Jeg kan kun give ret i, at det kan være forstyrrende som læser 🙂 KH MG Redaktøren

 3. Jeg faldt lige lidt tilfældigt over det her indlæg, og blev nødt til at studse lidt over om I rent faktisk har tænkt over det I formidler med følgende sætning:

  “Han var ivrig efter det intime, og intet kunne stoppe ham, ikke engang et safe-word.”

  Safe-words er noget af det allervigtigste indenfor bdsm, og hvis et safe-word ikke respekteres, så drejer det sig ikke længere om sex, men om voldtægt.
  At på den måde affeje safe-words eller ligefrem glorificere manglende respekt for det, er egentlig utroligt dårlig stil fra en blog der påstår at give gode råd om sex og samliv.

 4. Hej Lars! Tak for din kommentar. Og kan se, at du fik svar via vores Facebookside 🙂 Dog vil jeg også sige, at det her handler om fortolkning, og at vi altid går ind for sikker sex, hvor grænser og lyster bliver respekteret. Hvad der kan lægge op til debat, eller bliver skrevet for at udfordre, skal læses med et glimt i øjet. Men jeg vil som redaktør naturligvis være ekstra opmærksom på, hvad vi signalerer, fremover 🙂

  /MG Redaktøren

 5. Det lyder godt at I vil være opmærksomme fremover.
  Mit problem med det var jo netop, at det der bliver skrevet har en meget direkte og bogstavelig betydning (at tilsidesættelse af safe-words er okay hvis hen virkeligt gerne vil), men kræver en fortolkning (Hen fandt sin partner uimodståelig, men respekterer naturligvis grænser selvom vi siger det stik modsatte).

  For mig selv, og for mange andre også er jeg sikker på, er det jo også et enormt turn off at læse noget der kan omskrives (og ikke omfortolkes vel at mærke) til “og selvom jeg sagde tydeligt fra som vi havde aftalt, ville han alligevel overskride mine seksuelle grænser og voldtage mig”.

 6. Hej igen Lars!

  Kan se du også fik svaret her 🙂 Men fik godt svaret dig på Facebook inden. Og ja, vi er selvfølgelig ekstra opmærksomme fremover 🙂

  // MG Redaktøren

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here