Dette skal du vide om mænd

udgivet:

Derfor skal du have så meget sex med din kæreste, som overhovedet muligt

Derfor skal du have meget sex med din kæreste!

Alle mine veninder, inklusiv jeg selv, er efterhånden godt sat i faste og seriøse forhold. Hvilket selvfølgelig er fuldstændig fantastisk. Og som mange andre kvinder, ender snakken som regel på kærlighed, sex og fremtiden, når vi endelig slår hovederne sammen. Noget som i den grad også var tilfældet igår. Jeg havde nemlig besøg af et par stykker af disse dejlige damer.

Snakken faldt selvfølgelig hurtigt på sex efter et par gode flasker vin. Vi talte om hvilken sex vi hver især havde med vores partnere, og hvor ofte vi bør have sex? Konklusionen på dette var: SÅ MEGET SOM OVERHOVEDET MULIGT.

Men hvorfor er sex så vigtigt i dit parforhold? Og hvilken forskel kan det gøre for dig og din partner? Det talte mine veninder og jeg selvfølgelig også om. Og her er, hvad vi kom frem til.

Sex er ikke bare sex, men intenst nærvær, du og din partner imellem. I har brug for dette nærvær. Det giver tryghed, og bekræfter hinanden i, at jeres kærlighed er stor. Og dette uden, at I behøver at sætte mange ord på.

Sex er den bedste måde at komme over et skænderi på, og dernæst blive gode venner igen. Hvordan kan du være sur på en, der giver dig dejlig en følelse i hele kroppen? Det er bedre at have en god omgang sex, frem for at gå og bære nag overfor hinanden. Få det hellere overstået med det samme.

Sex medfører orgasme som oftest. Den ultimative følelse, som ikke er mulig at sammenligne med noget andet. En god orgasme giver jer en god start, eller afslutning på dagen.

Sex kan få dig til at få det bedre med dig selv, hvis du tør at give slip. Sex virker enormt bekræftende i forhold til, at vi kvinder ikke altid er helt tilfredse med vores krop. Sex får dig til at føle dig lækker. Og giver din kæreste lov til at vise dig, at han overhovedet ikke kan få nok – og at han er skide ligeglad med, om du har en delle, der sidder lidt på tværs.

Sex giver dig et afbræk fra hverdagen. Og kan få dine tanker væk fra job, karriere, ambitioner, økonomi og listen forsætter. Sex gør, at du udelukkende er tilstede i nuet i en verden helt for sig, sammen med din partner.

Sex skal også være sjovt. Og hvem kan ikke godt lide at få en god griner på sammen med sin partner, hvis et eller andet går galt under selve akten? Det er sundt at grine, og gør, at dit syn på den kommende dag, bliver meget mere positivt.

Skriv gerne, hvis du har kommentarer til dette indlæg lige under her, eller giv lyd fra dig på: ml@missgrey.dk

Miss Lara ønsker dig en rigtig dejlig weekend <3

meget sex med din kæreste

Se Også