Misgrey-blog-cover-stående-kvinde

udgivet:

Derfor skal du fejre Bøf og Blowjob dag

Kære læsere.

Som I ved, er søndag lig med temasøndag her på Missgrey.dk. I denne uge har vi sat fokus på mændenes Valentinsdag – også bedre kendt som Bøf & Blowjob dag. Det er nemlig i morgen, at kvinder verdenen over angiveligt skal diske op med bøf og blowjob, som en kærlig gestus til deres kærester.

Har han overhovedet fortjent det?

Bøf og Blowjob dag (B&B dag) er mændenes modsvar til Valentinsdag, der gennem de sidste par år har skabt kærlige diskussioner mellem kønnene. For i langt de fleste tilfælde, handler den traditionelle Valentinsdag om at forkæle kvinden med en buket blomster eller en æske chokolade. Men i morgen – nøjagtig en måned efter Valentinsdag – er det altså mandens tur til at være i centrum.

Første gang jeg hørte om Bøf og Blowjob dag, troede jeg, at det var en joke.

Men den er altså god nok, (i hvert fald hvis du spørger internettet). For den såkaldte mærkedag har faktisk sin egen officielle hjemmeside.

Men inden du kommer alt for godt i gang med at planlægge en mør bøf og et saftigt blowjob til manden derhjemme, vil jeg gerne lige gøre dig opmærksom på mærkedagens grundlæggende regel. Konceptet siger nemlig, at manden udelukkende har ret til at indkassere bøf og blowjob, hvis han har fået sin kvinde til at føle sig som noget særligt på Valentinsdag. Du skal altså kun fejre Bøf og Blowjob dag, hvis dette års Valentinsdag levede op til dine forventninger.

Selvom Mr. Boyfriend og jeg markerede Valentinsdag på en utraditionel måde, synes jeg, at hans indsats er værd at gengælde med lidt forkælelse til ham. Samtidig ser jeg Bøf og Blowjob dag som endnu en mulighed for at krydre hverdagen med lækker sex. Noget jeg mener, at vi kun kan gøre alt for lidt. Desuden er jeg ikke i tvivl om, at det motiverer ham til at forkæle mig en anden god gang 😉

Sådan skal jeg fejre Bøf og Blowjob dag

Det virker jo utrolig simpelt at gøre noget ud af denne mærkedag. Alligevel kræver det en lille smule planlægning. Først og fremmest skal jeg sørge for, at Mr. Boyfriend ikke har nogen planer, så han rent faktisk er hjemme til at nyde mine kokkekundskaber og orale færdigheder.

Derudover kunne jeg godt tænke mig at give ham et blowjob udover det sædvanlige, da jeg faktisk sutter hans pik ret ofte. Selvom jeg er flittig til at tage mundtøjet i brug, er han aldrig kommet i munden på mig efter et blowjob. Dog har han fortalt mig, er der heller ikke er nogen af hans tidligere sexpartnere eller kærester, som har formået at sutte ham til udløsning.

Min mission med dette års Bøf og Blowjob dag er derfor at give Mr. Boyfriend hans livs bedste blowjob, som får ham til at afslutte i munden på mig.

Jeg har derfor prøvet nogle forskellige teknikker af på forhånd for at blive klogere på, hvad der får ham helt op at ringe. Ved at kombinere disse tricks og sutte hans pik med en knaldrød læbestift på mine læber, er jeg overbevidst om, at det nok skal lykkes mig at få ham til at sprøjte mig i munden. Men inden da skal jeg (selvfølgelig) stege en god bøf til ham – udelukkende iført forklæde 😉

bøf og blowjob dag

Det var alt, jeg havde til dig i denne udgave af temasøndag. Jeg skal selvfølgelig nok holde jer opdateret omkring, hvordan aftenen forløber.

Hvad er din mening om Bøf og Blowjob dag? Skriv en kommentar til indlægget og del din holdning.

Ellers håber jeg, at I alle sammen får en dejlig Bøf og Blowjob dag derude – uanset om I vælger at forkæle jeres mænd eller ej.

Tak fordi I læste med – Hav en rigtig dejlig søndag.

KH.
Miss Felicity.

Se Også