Derfor skal du dyrke fuldemands sex!

0
1136
Miss Vanilla anbefaler

Kære læsere!

Denne dejlige lørdag vil jeg dele et af mine små fifs med jer! Jeg har nu efterhånden prøvet det et par gange, og jeg gætter at det nok ikke er nogen hemmelighed for en del af jer. Men for jer som ikke har prøvet det endnu… here goes.

Søg bunden i flasken!

Første gang jeg havde fuldemands-sex var en nytårsaften jeg delte med selveste Mr. Teddy. Faktisk var vi ikke engang kærester endnu men bollede lidt her og der. Vi fik drukket os godt fulde sammen til en privatfest og han endte med at hive mig med hjem. I hans dør oplevede vi det som at træde ind i en ret smækker film – tøjet røg af i gangen og hans pik var oppe i mig før vi ramte sengen. Det føltes som havde alkoholen fjernet alle vores hæmninger og den sidste rest af min ret velholdte uskyld.

Noget fantastisk skete!

Faktisk var dette første gang jeg oplevede en orgasme med Mr. Teddy nogensinde! Det var som om alkoholen havde fjernet hver en barriere, der skulle stå imellem mig og den ultimative fornøjelse. Jeg følte ikke at vi gjorde noget specielt eller anderledes, men alkoholen gjorde simpelthen, at jeg turde overgive mig til ham og lade ham gøre det han nu er ret så god til. Vi har ellers længe kæmpet med min evne til at holde alting tilbage når det kommer til sex, og jeg har haft en lang og sej vej hen til den første orgasme. Jeg har altid været super frustreret over mine manglende orgasmer og jeg påtænker at det er netop denne frustration som alkoholen har gjort kål på. Jeg var simpelthen i stand til bare at nyde og have sex med Mr. Teddy!

Så ladies! Er du også en kvinde som engang imellem har svært ved at komme, eller som stadig jagter den første orgasme? Mit bedste råd er en flaske vin eller to og måske en lækker massage af din kæreste eller flirt? Og dyrk så en masse hed fuldemands sex.

Håber I alle har en helt fantastisk lørdag derude! Husk I altid kan skrive mails med personlige spørgsmål på mv@missgrey.dk!

Much Love

Miss Vanilla

Tidligere artikelSådan var jeg utro
Næste artikelTemasøndag #14: Karriere og kærlighed i et dobbeltforhold
MISS VANILLA
Livet er for kort til ikke at have en fræk tankegang. I mine indlæg finder du en god omgang humor blandet med min evige lyst til at eksperimentere i det seksuelle univers. Bliv revet med ind på første række, når jeg blogger om min egen, og min kæreste, Mr. Teddys, seksuelle udfordringer og eventyr, som omhandler alt fra trekanter, hverdagskriser og jagten på den bedste orgasme. Jeg blogger også om alle de hverdagskriser og klemte følelser, man har i et parforhold - og hvordan man sammen kan komme over dem. Samtidig giver jeg dig en masse anmeldelser på sexlegetøj og mine bedste guides til, hvordan du udlever dine dybeste seksuelle drømme. Miss Vanilla! // Mail: MV@missgrey.dk - for kontakt!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here