Missgrey.dk

udgivet:

Derfor HADER jeg sex!

Eller i hvert fald nogle ting ved sex…

Kære læsere!

Denne lidt sene tirsdag, får I lige lidt aftenlæsning med på vejen. Jeg har på det sidste spekuleret lidt over mange ting ved sex. Og det slog mig, at jeg aldrig rigtigt snakker om de ting, jeg egentligt ikke kan lide ved sex. Der vil for de fleste sikkert være nogle ting, de ikke kan lide ved sex. Og det er egentligt ikke for at fokusere på det negative, men nogle gange kan det være en god ide at lægge kortene på bordet.

Jeg oplever i hvert fald nogle gange, at jeg gør ting under sex, eller på nogle forkerte tidspunkter. Men det kan ikke rigtigt puttes i en kasse, for det er ofte i en sammenhæng med ting, jeg elsker ved sex. Giver det ikke mening? Lad mig prøve og uddybe det:

Oprydning, åbne sår og dårlig timing…

Der er bare nogle faktorer, eller direkte ting ved sex, jeg ikke bryder mig om. Nogle af tingene er ret svære at undgå fordi det bare er en del af det at have sex – som jeg jo elsker. Men andre ting er noget jeg foretrækker at undgå. Eksempelvis…

Jeg hader når tidspunktet er det forkerte..

Der er vel forskel på, hvornår man bliver liderlig. Men jeg kan efterhånden se en sammenhæng mellem de tidspunkter jeg bedst kan lide og have sex. Det bedste tidpunkt er for mig midt på dagen, men også om morgenen, er jeg fan af. MEN – jeg HADER at dyrke sex sent om aftenen, og især lige inden jeg skal sove. Ofte er jeg bare så træt og udkørt på dette tidspunkt, at jeg slet ikke kan tage sex seriøst. Derfor bliver det ofte lidt halvhjertet. Jeg  kan egentligt godt lide det at falde i søvn med sin mand efter sex, men selve akten er ikke så rar så sent på dagen.

Jeg hader, at jeg har ondt…

En af mine ulemper ved sex er, at jeg ofte sprækker i min revne. Især hvis det er gået lidt hurtigt, og jeg ikke bliver våd med det samme. Jeg er mere typen der bliver utroligt våd under sex, men desværre ikke lige inden. Så jeg ender altid med et sår ved min revne, som svirer når jeg tisser, og kan genere mig en hel del.. Træls..

Jeg hader oprydningen efter sex…

Der er vist ikke noget mere usexet end oprydningen efter sex. Der var aldrig nogen, der fortalte mig, at cirka 99% af sæden han skyder op, løber ud igen. Okay, måske lidt overdrevet, men det er sådan, det føles! Og for slet ikke at tale om de “papirsfnuller-dimser”, som sidder fast i fjappen efter du har forsøgt at tørre al sæden væk.. Når vi nu snakker om sæd, så bringer det mig til næste punkt:

Jeg HADER at have sæd oppe i mig…

Især i rumpen. Den udgang er bare ikke beregnet til at holde flydende ting oppe i sig. Virkeligt klamt, men det er bare ikke rart at opbevare sæd deroppe. Men heller ikke i fjappen, er det specielt nice at gå rundt i flere timer, og kunne mærke det løbe halvt ud – og rende på toilet 50 gange for at redde dine trusser fra syndfloden…

Er der ting du også HADER ved sex? Jeg ville elske at høre om det! smid en kommentar nedenunder, eller send en mail på: mv@missgrey.dk

Much Love!

Miss Vanilla

Se Også