Eller i hvert fald nogle ting ved sex…

Kære læsere!

Denne lidt sene tirsdag, får I lige lidt aftenlæsning med på vejen. Jeg har på det sidste spekuleret lidt over mange ting ved sex. Og det slog mig, at jeg aldrig rigtigt snakker om de ting, jeg egentligt ikke kan lide ved sex. Der vil for de fleste sikkert være nogle ting, de ikke kan lide ved sex. Og det er egentligt ikke for at fokusere på det negative, men nogle gange kan det være en god ide at lægge kortene på bordet.

Jeg oplever i hvert fald nogle gange, at jeg gør ting under sex, eller på nogle forkerte tidspunkter. Men det kan ikke rigtigt puttes i en kasse, for det er ofte i en sammenhæng med ting, jeg elsker ved sex. Giver det ikke mening? Lad mig prøve og uddybe det:

Oprydning, åbne sår og dårlig timing…

Der er bare nogle faktorer, eller direkte ting ved sex, jeg ikke bryder mig om. Nogle af tingene er ret svære at undgå fordi det bare er en del af det at have sex – som jeg jo elsker. Men andre ting er noget jeg foretrækker at undgå. Eksempelvis…

Jeg hader når tidspunktet er det forkerte..

Der er vel forskel på, hvornår man bliver liderlig. Men jeg kan efterhånden se en sammenhæng mellem de tidspunkter jeg bedst kan lide og have sex. Det bedste tidpunkt er for mig midt på dagen, men også om morgenen, er jeg fan af. MEN – jeg HADER at dyrke sex sent om aftenen, og især lige inden jeg skal sove. Ofte er jeg bare så træt og udkørt på dette tidspunkt, at jeg slet ikke kan tage sex seriøst. Derfor bliver det ofte lidt halvhjertet. Jeg  kan egentligt godt lide det at falde i søvn med sin mand efter sex, men selve akten er ikke så rar så sent på dagen.

Jeg hader, at jeg har ondt…

En af mine ulemper ved sex er, at jeg ofte sprækker i min revne. Især hvis det er gået lidt hurtigt, og jeg ikke bliver våd med det samme. Jeg er mere typen der bliver utroligt våd under sex, men desværre ikke lige inden. Så jeg ender altid med et sår ved min revne, som svirer når jeg tisser, og kan genere mig en hel del.. Træls..

Jeg hader oprydningen efter sex…

Der er vist ikke noget mere usexet end oprydningen efter sex. Der var aldrig nogen, der fortalte mig, at cirka 99% af sæden han skyder op, løber ud igen. Okay, måske lidt overdrevet, men det er sådan, det føles! Og for slet ikke at tale om de “papirsfnuller-dimser”, som sidder fast i fjappen efter du har forsøgt at tørre al sæden væk.. Når vi nu snakker om sæd, så bringer det mig til næste punkt:

Jeg HADER at have sæd oppe i mig…

Især i rumpen. Den udgang er bare ikke beregnet til at holde flydende ting oppe i sig. Virkeligt klamt, men det er bare ikke rart at opbevare sæd deroppe. Men heller ikke i fjappen, er det specielt nice at gå rundt i flere timer, og kunne mærke det løbe halvt ud – og rende på toilet 50 gange for at redde dine trusser fra syndfloden…

Er der ting du også HADER ved sex? Jeg ville elske at høre om det! smid en kommentar nedenunder, eller send en mail på: mv@missgrey.dk

Much Love!

Miss Vanilla

Tidligere artikelKære mand – lad nu kvinden modtage soloture!
Næste artikelDen ældre mand og sexting – del 1
MISS VANILLA
Livet er for kort til ikke at have en fræk tankegang. I mine indlæg finder du en god omgang humor blandet med min evige lyst til at eksperimentere i det seksuelle univers. Bliv revet med ind på første række, når jeg blogger om min egen, og min kæreste, Mr. Teddys, seksuelle udfordringer og eventyr, som omhandler alt fra trekanter, hverdagskriser og jagten på den bedste orgasme. Jeg blogger også om alle de hverdagskriser og klemte følelser, man har i et parforhold - og hvordan man sammen kan komme over dem. Samtidig giver jeg dig en masse anmeldelser på sexlegetøj og mine bedste guides til, hvordan du udlever dine dybeste seksuelle drømme. Miss Vanilla! // Mail: MV@missgrey.dk - for kontakt!

2 KOMMENTARER

  1. Hej MG

    Kan I ikke få jer en korrekturlæser? Jeres indlæg fra de faste bloggere er meget ofte fyldt med grammatiske fejl, såvel som stavefejl. (F.eks “fokusereR på det negative” og “jeg bedst kan lide og have sex.”) Indlæggene er underholdende som altid, men mange er dem er fyldt med sådan nogle fejl, og det bliver ret distraherende og nogle gange er det svært at forstå hvad I mener..

  2. Hej Cille.

    Jeg gør det faktisk normalt. Men har haft et travlt efterår. Jeg vil lige gøre endnu mere ud af, at læsevenligheden følger med indholdet. Tak fordi du gør mig opmærksom på det. Tilmed skal jeg nok lige give MG Pigerne besked også.

    God dag // MG Redaktøren

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here