Det kunne være mega fedt at lave en klub eller demonstration mod det månedlige besøg af djævlen selv. Nemlig sit lort. Og til alle kvinder, som læser med, er det vel ikke svært at regne ud, at det er menstruation, vi snakker om.

Super usexet ord – iøvrigt.

Desværre er chancen for at en demonstration virker, og dermed fjerner det månedlige besøg, ganske minimalt. Så istedet, kommer her et surt opstød over denne dom vi kvinder har fået hver måned året rundt.

8 klare grunde: Derfor er menstruation super ufedt

1. Du bliver oppustet i kroppen før og under

Jeg ved ikke om det bare er mig? Men menstruation er super ufedt, fordi hele kroppen svulmer op i dagene op til det melder sin ankomst. Og fandme om det ikke også bliver ved de første dage, hvor det står på. Det er en meget underlig oppustethed, som man ikke kan forklare. Og især er det som om selve følelsen af at føle sig oppustet er værre end at man egentligt kan se, at maven stikker mere ud end den plejer.

2. Det er dyrt

Vi er jo nogle, som er mærkedyr. Og det betyder, at det ikke er alle slags tamponer og bind, som skal i brug. Det skal helst være de dyre fra Tampax (Sådan har jeg det). Jeg ved, at de virker. Og så kommer de i stort set alle sugeevner. Så vidt jeg ved koster sådan en pakke vel næsten 50 kr. OG dertil kommer også, at det er godt at have et slags lager med forskellige typer af bind.

3. Du skal have dine remedier med dig over alt

Og det bringer dig ofte i nogle pinlige situationer. Hvor mange gange, har man ikke prøvet at snige en SKRIG-GRØN tampon med ud af tasken, ned i lommen med hånden, hvorefter man jo TYDELIGVIS kan se, på lang afstand, at der er en aflang tampon i lommen på vej ud til toilettet. Og så kommer man ud på toilettet, og så står der ingen toiletspand (!!) til at smide indpakningen i. Yes. Been there done that. Og det har du sikkert også selv, hvis du er kvinde og læser med. Lad os kalde dette #firstworldproblemsthatmatters

4. Det hele er værd at græde over

Når du har dit lort, så har du også mere lyst til at græde. Pludselig synes livet uretfærdigt, og det er bare ikke fair, at Linse Kessler ikke har knaldet i 3 år – (Læste jeg lige på eb.dk – nok ikke den mest troværdige kilde). Du ved heller ikke hvorfor du pludselig går i sort på arbejdet, skælder folk ud og handler på måder, som du ikke engang selv anede du var i stand til. Det bringer os videre til næste punkt.

5. Du skælder folk ud, som ikke fortjener det

Der er jo nogle, der skal have skylden i det her blod-game. Og seriøst, det kan ligeså godt være kasseassistenten nede i “Bilka-Bageren”. Når du nu bad om onsdagssneglen med ekstra meget glasur, så skal den (lettere nervøse) ungarbejder altså ikke give dig sneglen med MINDST glasur og tilmed i den FORKERTE farve. Stakkels mennesker, som omgiver sig med dig på den forkerte menodag.

6. Du tager lige 3 kilo på

Jaja, det er noget med, at kroppen samler væske under menotiden. Men helt ærligt. Når du har spist din snegl, og tilmed også alt det is, som du har købt ind OG chokolade, så tager du altså bare lidt på. Men okay, du har jo så hele 3 uger til at tabe dem igen, før næste craving kommer for alverdens søde sager. For videnskab eller ej. Man får altså bare mere lyst til søde sager, når “Tante rød” melder sin entré.

7. Du har brug for omsorg. Og gerne hele tiden

Det er en fact, at det er godt at have en kæreste eller putteven, når månedens synder dukker op. For du har bare brug for kram, en der gider gøre lidt ekstra for dig – og en som ligger i ske med dig. Menotiden er derfor kæresternes tid. Og er du single, må du glæde dig til, at det bliver din tur til at kræve ekstra meget opmærksomhed på den tid af måneden. For det skal vi altså have.

8. Du er pisse træt

Denne er også vigtig. For når du har dit lort, så er du bare mere træt. Jeg føler især, at jeg er super træt dagen inden jeg skal have mit lort. Det er som om, at min krop forbereder hele systemet på at gå i dvale, og derfor bliver der skruet ned for det 6. gear. Så planlægger du vilde motionsture eller marathonløb, så find lige ud af, om det løb ligger på en uheldig dato i forhold til dit mens. Jeg bilder mig ihvertfald ind, at det betyder noget. Har du, kære læser, flere ting, du er pissetræt af, når du har mens, så skriv det gerne i kommentarfeltet herunder!

Menstruation

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here