Derfor er det akavet at møde en ex

udgivet:

Derfor er det akavet at møde en ex

Kære læsere.

Kender I det, at så snart man holder helt op med at tænke på en ex, så begynder han at dukke op på de værst tænkelige tidspunkter? Det har jeg efterhånden oplevet rigtig mange gange, og nu er det altså sket igen. Denne gang var jeg i selskab med Mr. Boyfriend, da jeg havde et akavet sammenstød med en ex, hvilket ikke gjorde situationen bedre på nogen måde. I dette blogindlæg vil jeg altså fortælle jer om mine tanker og følelser efter min seneste oplevelse med et akavet sammenstød med en ex.

Hvorfor ligner jeg aldrig en million, når jeg har brug for det?

Det spørgsmål stiller jeg ofte mig selv. For i ni ud af ti tilfælde, hvor jeg møder en ekskæreste eller en tidligere sexpartner, ligner jeg mest af alt en posedame med uglet hår og ‘pandaøjne’ fra det der tidligere på dagen var en stram hestehale og et sæt perfekte smokey-eyes. Hvorfor sker den slags sammenstød lige præcis de aftener, hvor jeg vælger at være ligeglad med, hvordan jeg ser ud, fordi Mr. Boyfriend og jeg kun lige skal ud for at hente et par småting? Og hvorfor går jeg overhovedet op i det? Jeg har en rigtig dejlig kæreste, så det burde vel ikke betyde noget for mig, hvordan mine tidligere partnere opfatter mig. Men det gør det altså.

I mit tilfælde tror jeg, det forholder sig sådan, fordi jeg gerne vil udstråle, at jeg har styr på tingene – også efter, at de ikke længere er en del af mit liv. Og det signalerer posedame-looket altså bare ikke! Når det er et one-night stand betyder det ikke rigtig noget for mig, men hvis det er en mand, jeg har datet gennem en længere periode, vil jeg gerne vise, at mit liv er bedre end nogensinde. De skal jo ikke tro, at det har påvirket mig i en negativ retning, at vi ikke længere er sammen. Og hey, jeg vil da gerne have, at mine ekskærester taber underkæben og ærger sig, når de ser, hvad de ikke længere har. Hvem vil ikke det?

På flugt gennem supermarkedet

Men det skete altså ikke denne gang. I stedet sker der det, at jeg kommer gående gennem supermarkedet sammen med Mr. Boyfriend. Vi mangler egentlig bare at finde en enkelt ting, inden vi skal ud. Jeg har altså målrettet kurs mod en bestemt afdeling af butikken, samtidig med at jeg har en samtale kørende med Mr. Boyfriend. Idet jeg passerer en af sidegangene, får jeg en fornemmelse af, at der er en person, som kigger på mig. Jeg drejer hurtigt hovedet og når at få et glimt af en mand, der står og kigger på rullegardiner. Jeg genkender ham øjeblikkeligt og skynder mig videre, da det løber mig koldt ned af ryggen ved synet af ham. Han har åbenbart hørt mig snakke og grine sammen med min kæreste.

Situationen med denne ex, som jeg kalder Direktøren, er særligt akavet, fordi vores relation endte meget dramatisk, da jeg var længe om at rive mig løs fra denne mand, selvom jeg selv afsluttede forholdet flere gange, fordi jeg havde indset, at han ikke var god for mig. Men det er en helt anden historie, som jeg vil fortælle jer en anden gang. Pointen er, at han havde en magt over mig, der stadig kan skræmme mig den dag i dag. Derfor pumpede adrenalinen rundt i min krop, da det gik op for mig, vi skulle den samme vej tilbage for at komme op til kassen. Jeg undertrykkede trangen til at løbe hurtigt gennem supermarkedet for at undgå den mindste form for kontakt med Direktøren. Men i det øjeblik vi passerede sidegangen, og jeg fik øjenkontakt med manden, som lagde op til at sige noget, kunne jeg ikke længere kontrollere lysten til at flygte. Jeg tog altså benene på nakken og fór hurtigt gennem resten af butikken for at ende forpustet oppe ved kassen.

Akavet flugt - når du møder ex-kæresten

Den lange tur hjem

Da Mr. Boyfriend havde indhentet mig, begyndte jeg stakåndet at forklare ham situationen. Han morede sig en del over min flugt gennem supermarkedet på vej hjem i bilen. Jeg fandt det skræmmende, at jeg stadig reagerer så stærkt på Direktørens tilstedeværelse, men det viser vel bare, at det var godt for mig, at jeg kom videre.

Det var altså historien om mit seneste pinlige møde en ex. Har du haft et akavet sammenstød med en ex, som du har lyst til at dele med mig og/eller resten af bloggen, kan du skrive en kommentar nedenfor eller sende mig en mail på: mf@missgrey.dk 

Er du blevet nysgerrig omkring mit forhold til Direktøren, kan du læse mere her.

Tak fordi I læste med – Jeg glæder mig til at høre Jeres historier.

KH.
Miss Felicity.

Se Også