Missgrey-pige-fotograf-lasse-baltzer

udgivet:

Derfor er blowjobs vejen til mandens hjerte

Kære Læsere!

Her kommer: “Derfor er blowjobs vejen til mandens hjerte”.

Jeg har nemlig udspurgt Mr. Teddy lidt om, hvorfor han altid ligner en tiggende hund med våde øjne, hver gang samtalen drejes mod hans vedhæng i kontakt med mine læber.

Hans svar er typisk en konstruktion ud fra den mandlige hjerne – det føles bare godt. Men jeg kan ikke lade være med at tænke, der må være noget mere til det. Især når han hver gang, der bliver lagt op til “Hanky-Panky”, forsøger at stikke den ind i min mund før min fisse.

Jeg besluttede mig for at grave lidt mere i det, og mit detektivarbejde gav efterhånden lidt mere pote.

Blandt andet beretter han om, hvilken fantastisk orgasme han altid får ved et blowjob. Her kan jeg ikke rigtig relatere, da jeg personligt synes, jeg får bedre orgasmer under sex end ved stimulerende oralsex på min klit.

Svaret fandt jeg hurtigt i og med at han fuldt ud nyder den fuldkomne fokus, der er på hans tissemand. Mænd er SÅ meget på, når det kommer til sex, og det kan være svært som kvinde at dominere bevægelserne under sex.

Det vil som regel være ham, der i det mindste styrer bevægelserne, medmindre du sidder øverst. Jeg gør dog ofte mit for at imødekomme hans stød, og vride mig under ham af nydelse. Men han vil altid være overall-ruler.

Derfor fortæller han at det føles fantastisk…

…når han har mulighed for bare at ligge ned og slappe fuldstændigt af og bare modtage fra min saftige mund. Efter et blowjob oplever jeg dog en helt fantastisk afslappet og glad kæreste, så man skal ikke undervurderer effekten af et godt blowjob.

Derfor er blowjobs vejen til mandens hjerte

Blowjobs er hårdt arbejde

Det er rigtig fint og dejligt, at Mr. Teddy nyder blowjobs så meget, men han skal ikke undervurderer arbejdet i det.

Det er ikke ligefrem fordi den smager specielt godt, sådan en diller, der har luret i bukserne en hel varm og svedig dag. Det er ikke altid så lækkert af få underbuksefnuller og kønshår i munden.

Desuden er min kæreste pænt stor i det, så ens kæber bliver hurtigt ømme. Ihvertfald, når de at blive delvist følelsesløse, før jeg kan afslutte det. En anden uheldig ting ved at han er stor, er, at gagging pludselig bliver en realitet, før du egentlig lige var forberedt på det.

Den ultimative grænse går dog, når han lyster et blowjob som afslutning på analsex uden kondom. Nej tak – så går turen til “den klarer du lige selv” land.

Håber I har en fantastisk dag derude!

Much Love

Miss Vanilla

Se Også