Missgrey-blog-cover

udgivet:

Der var lort, ud over det hele!

Kæreste læsere!

Denne Tema-søndag, har jeg med god samvittighed længe frygtet! For i fællesskab, blev Miss Grey pigerne og jeg enige om, at der på bloggen en dag, skulle snakkes om vores pinligste fuck-up! Og da jeg jo har glæde af anonymitet og derfor kan blotte mig, som var jeg manden på hjørnet med den brune trench-coat, vil jeg være 100% ærlig og fortælle om dengang, jeg på valentinsdag (sidste år), oversked Mr. Greys badeværelse.

emma roberts shit wild child

En fredelig valentinsdag, fyldt med lort!

Det var en lunefuld februar dag, og forventninger lå ganske vidst rigtig høje. Vores forhold var på dette tidspunkt ganske nyt, og jeg håbede da meget på, at Mr. Grey i hvert fald havde fundet på mindst én ting at lave, på denne meget romantiske dag!
Og for ikke at trække den for langt ud, havde han selvfølgelig, ganske classy som han er, inviteret mig på italiensk restaurant (min yndlingsret er Pasta Carbonara) og oven i alt, havde han også overrasket mig med et æg.. Og nej, ikke bare et æg, men et vibrerende æg, der skulle holde min ensomme skede ved selsskab under hele middagen!

Som det vane-menneske, jeg nu engang er, bestilte jeg selvfølgelig Carbonara, og aften forløb fredelig.. Eller så fredelig og orgasmefri den nu kunne blive, med et vibrerende æg oppe i my lady bug! Mr. Grey gned sig i hænderne hele aftenen, og hver eneste gang tjeneren kom forbi eller spurgte til os og maden, blev der via den trådløse fjernbetjening skruet helt op for ægget!

Da vi endelig nåede hjem, fra den noget så frække middag, satte vi os ganske fredeligt på sofaen for at slå mave først og fremmest, men også for at komme ovenpå igen efter alt for meget mad!
Dog synes min mave ikke at ville falde til ro.. Den knurrede og knurrede, og lige pludselig, kunne jeg mærke sveden dryppe ned af ryggen på mig, og jeg fik lige pludselig den fornemmelse man får, lige inden alt ens indhold ryger ud af røvhullet. Jeg stramte røvballerne, og løb diskret ud på toilettet, jeg stod i cirka 15 sek. inden jeg tog mig sammen, og idet jeg fik revet kjolen op og strømpebukserne ned, befandt jeg mig på et badeværelse badet i mit eget lort… Jeg havde overskidt Mr. Greys toilet – bogstaveligt talt!

Da jeg kom ud fra badeværelset, sad Mr. Grey stadig ganske fornøjelig, og så filmen vi havde sat på – han havde heldigvis intet bemærket og aner faktisk ikke den dag i dag, hvad der er foregået (og ellers er han bare noget af en gentleman..)

Laktose er åbenbart min største fjende!

To uger efter mit sindssyge og mødet med en masse lort, gjorde min læge den fantastiske opdagelse af, at jeg faktisk er laktose intolerant, hvilket jo godt og grundigt også forklarer, at Carbonara ikke er min maves bedste ven og hvorfor, jeg skulle ende med at overdynge Mr. Greys toilet og vægge med lort.

Så kære læsere, mit råd ud fra denne episode er helt klart, at har I problemer med maven, så få det for guds skyld tjekket – For når man skal, så skal man! Jeg ventede 3 måneder med at få det tjekket, og se bare hvilket mareridt jeg endte i! 😀

Xoxo

– Quinn <3

shit poop

Se Også