Dating

udgivet:

Dating og den ældre mand – del 2

Som lovet kommer der her del 2 af “Den ældre mand og sextexting…”

Som sagt er han taget tilbage til sin hjemby, og når vi nu ikke kan have sex i virkeligheden, må det foregå virtuelt – hvilket til gengæld fungerer glimrende for os.

Til at starte med, var jeg en smule i tvivl om, hvordan jeg skulle skrive til ham. Er “Jeg har så meget lyst til at have din store fede pik oppe i mig lige nu! ;)” for voldsom en udmelding? Vi har jo trods alt bare sex, men ville det være bedre at skrive f.eks. “Jeg er mega tændt lige nu, hvorfor er du her ikke?” eller “Shit, hvor bor du langt væk, jeg er ellers nøgen..” – jeg synes ikke det var så nemt, og kunne fornemme at han også lige skulle finde ud af, hvordan han ville skrive til mig. Til sidst besluttede jeg mig dog for, at hvis det her skulle fungere, måtte jeg jo skrive det, jeg tænkte, så hvis jeg tænkte “Shit, jeg har lyst til at hans store pik skal være oppe i mig lige nu!” så skrev jeg “Jeg har lyst til at have din store pik oppe i mig, lige nu!” og så måtte jeg jo se hvad responsen var.

Og den var god! Og det blev til et par nætter i træk, hvor ingen af os fik sovet særligt mange timer, fordi der røg sexfantasier, lyster og liderlighed frem og tilbage. Dette resulterede også i nogle ret slibrige fantasier og scenarier, som vi har aftalt må ske, når vi engang ses igen..

Sextexting

Jeg har så småt erfaret, efter at dette har stået på i et stykke tid, at jo mere visuelt jeg kan skrive det for ham, jo vildere er han med det (og er der ikke også et eller andet med, at mænd er meget mere visuelle end kvinder? 🙂 ) Om ikke andet, så fortæller han mig, hvordan at det jeg skriver til ham, kan gøre ham helt vildt liderlig og hvordan mine morgenbeskeder, kan gøre at han ikke kan fokusere en hel dag, fordi han udelukkende tænker på, hvor meget han har lyst til at knalde mig – og hvem ville ikke synes, at det var sindssygt frækt, at have en politimand rendende rundt i sin uniform, og kun tænker på hvor meget han har lyst til at knalde en? Jeg er i hvert tilfælde fuldstændig syg med ideen.

Sextexting

Alle disse beskeder fik sat gang i hans hovede, og jeg modtog en dag jeg sad med min studiegruppe og arbejdede, en besked om, at han havde drømt om os i nat, og at han var nødt til at fortælle mig drømmen senere. Da jeg ikke bruger senere på nogen måde i den situation, og min opmærksomhed var rykket fuldstændig på, at han havde drømt om os i nat, blev jeg ved med at sige, at han skulle fortælle mig det, indtil han gjorde det.. Jeg skulle dog love ham, ikke at dømme ham, hvilket gjorde mig en smule nervøs, men hvor jeg tænkte “Jeg har altid lige lidt ekstra tid til at sluge den, fordi jeg jo bare skriver med manden..” og “Hvor slemt kan det lige være?”.. Så med nervøsitet og samtidig en kæmpe spænding, ventede jeg på beskeden med drømmen..

Sextexting

Beskeden kom af flere omgange, men drømmen lød:

“Vi mødtes ved et sted, hvor man kunne vinterbade, men havde bestemt ikke tænkt os at bade. Jeg kunne ikke holde mine fingre fra dig, og da vi kun havde badekåber på, ud over vores badetøj, var der let adgang til din lækre krop. Vi gik i saunaen, og jeg satte dig på det øverste trin, og begyndte at kysse dig over hele kroppen. Først på halsen, ned over dit bryst, hvor jeg nappede i dine brystvorter, men udenpå bikinien. Derefter fortsatte jeg ned over din lækre mave, og kyssede lige ned til trussekanten, for at springe ned til dine lår, og begynde at kysse dig op ad dem, lige til jeg var ved din trussekant. Jeg stoppede op og kiggede op på dig, hvor du kiggede på mig, med det der blik og det der smil, som indikerer at du er ude på ballade. Men jeg stopper og kommer op og kysser dig, imens jeg tager din top af, så jeg kan se og mærke dine smukke bryster. Jeg tager mine bukser af, og stiller mig med min stive pik, lige foran dit ansigt, og du tager den i munden. Jeg bliver helt vild, og rejser dig på, tager dine trusser af og stikker den op i dig, hårdt og dybt, præcist som du kan lide det og du kommer helt derud, hvor du bliver helt vild i varmen. Jeg lægger dig ned, og vi knalder, længe, dejligt, hårdt, blidt, vi sveder, det hele er super sexet.”

Sextexting

Indtil videre er jeg super tændt ved tanken, og forstår ikke helt, hvad han mente med, at jeg ikke måtte dømme ham, men forstår det, da han skriver:

“Så opdager du, at der står to ældre mænd i vinduet (ind til saunaen?) og kigger på, og de er ret opstemte, og er begyndt at lege med sig selv under badekåberne. Jeg har ikke opdaget dem først, men du nyder at de nyder showet, og gør dig ekstra meget til, for: “de skal jo også have noget ud af det”, og jeg nyder, at du bliver endnu vildere af, at de kigger på..”

Her nåede jeg til at tænke “WHAT THE FUCK?!! Tænder manden på, at to gamle mænd, kigger på os? Det er virkelig mærkeligt” – og jeg blev nødt til lige at få uddybet, hvorfor det lige var to gamle mænd.. Han svarede:

“Det ved jeg ikke, det var jo bare en drøm, men tanken om at folk kigger på, synes jeg da er ret sexet – specielt fordi du gjorde dig så meget til for dem. Det synes jeg var mega frækt!”

Og her forstod jeg så hans pointe i, at det ikke handlede om det sexede ved to gamle mænd (som jeg nok ikke rigtig kan se..) men om at jeg gjorde mig til for andre, men var sammen med ham.. Og hele drømmen endte selvfølgelig med, at vi begge to kom, som vi aldrig havde kommet før, og at vi gik i bad sammen..

Jeg synes det var en ret god drøm, og den er helt igennem fantastisk at have på skrift, for jeg ved ikke med jer, men jeg bliver i hvert tilfælde ret liderlig, bare at genfortælle den igen nu…

Sextexting

Måske kan den bidrage til nogle af jeres fantasier…

  • Miss May

Se Også