Missgrey.dk

udgivet:

De 3 vildeste ting ved sexmesse 2016!

Kære Læsere!

Jeg er sikker på de fleste af jer er klar over at Miss Grey var på sexmesse sidste weekend, men er du i tvivl så handler denne søndags temasøndag om vores personlige oplevelser på sexmessen! Jeg giver dig her de 3 fedesteste ting jeg oplevede den frække lørdag i selvskab med strippere, diverse dildoer og sexlegetøj – og ikke mindst mine dejlige Miss Grey piger.

Jeg har før været på sexmesse sidste år, så derfor var jeg forberedt på en euforiske stemning man oplever når man træder ind. I sammenligning med sidste år følte jeg at stemningen var mere afstresset, og at udvalget af foredrag og shows klart var steget positivt! Jeg oplevede sidste år at miljøet var en ret voldsomt oplevelse, og i år var jeg nok mere forberedt på hvad der ventede. Vil du læse om min oplevelse på sexmesse 2015 med privat dildoshow kan du læse det her hos Woman.dk: Pornopatter og dildoshow.

671550

1. Frække mandenumser på sexmessen

Er du også lidt vild med sådan en stram og veltrænet mandenumse? Så gik du VIRKELIG glip af noget! På sidelinjen stod vi Miss Grey piger og hujede og piftede efter en dirty brandmand med en spændstig overkrop eller et glimt af en svingende tissemand. DM i mandestrip var helt sikkert en oplevelse. Dog fik vi hurtigt armene ned da en debutant i mandestrip trådte på scenen i sit Michael Jackson outfit og uden en rytmisk knogle i sin krop.. Hans numse var alt andet end stram og vi flygtede hurtigt fra foran scenen.

2. Endelig den sprøjteorgasme??

Til sexmesse 2016 er der de vildeste foredrag om alt hvad du kunne finde interessant at dyrke. Alt fra hvordan man udfører BDSM og bondage til den korrekte afstraffelse af din partner. Hos Miss Grey valgte vi at besøge et privat foredrag om sprøjteorgasmer. På første række fik vi frit udsyn til forsøgspersonens fjappe. Ja, vi så en sprøjteorgasme live lige foran os. Ved hendes side var foredragsholderen som udførligt beskrev, hvordan man opnår den kvindelige sprøjteorgasme. Dog må jeg indrømme at jeg følte at foredraget var mere rettet mod manden, idet det er ham der styrer det meste af processen og vi som kvinde egentlig bare skal ligge og (forsøge) at slappe af. Denne lørdag var i Miss Greys tegn og jeg havde derfor ikke Mr. Teddy med inde, stor fortrydelse der, da jeg virkelig tror han kunne lære noget af det. Om søndagen planlagde jeg derfor at slæbe ham med til sexmesse igen for lige at give ham muligheden for at lære en ting eller to. Lige nu kører Mr. Teddy og jeg nemlig jagten på en sprøjteorgasme, og jeg vil meget snart berette om vores erfaringer indtil videre i næste uges indlæg..

3. Ideen om en Swinger Klub

På sexmesse 2016 kørte de et lidt andet sideløbende tema end de gjorde sidst år. De tog nemlig fat i ideen om swingerklubber som er utroligt populære lige for tiden – og især blandt de unge par (25-35 år). Mr. Teddy og jeg har også haft emnet oppe og vende et par gange (MANGE GANGE) da vi begger er virkelig fascineret af denne verden. Dog har vi begge holdt lidt tilbage ved tanken om en bunke middelaldrende pensionister humpende i et hjørne, men sexmesse 2016 ændrede fuldstændigt mit syn. Vores sprøjteorgasme foredragsholder fortalte, hvordan man i hans swingerklub har åbne onsdage, hvor man kan få lov til at komme ind og mærke stemningen, og samtidig høre nogle flere af hans foredrag, hvis lysten er der. For mig er ideen virkelig tiltalende at kunne starte ud med at tage temperaturen på dette miljø, og sammen med Mr. Teddy tog vi en beslutning om at prøve swingerklub? Det skal da prøves snart! Så mon ikke der kommer et indlæg om det, hvis I holder lidt øje?

Alt i alt sexmesse 2016-17-18-19 er klart at anbefale! Man oplever SÅ meget, og du får mulighed for at opleve og få svar på alle dine inderste fantasier i et rart og trygt miljø uden at skulle føle dårlig samvittighed eller kigge dig over skulderen efter svigermor. (Det eneste ret akavede er, når man møder svigermor på sexmesse alligevel…)

Husk I altid kan skrive på min personlige e-mail med spørgsmål: mv@missgrey.dk

Much Love

Miss Vanilla

Se Også