Missgrey Pigerne - størrelsen eller gørelsen

udgivet:

En dag i Miss Quinns liv!

Kæreste læsere!

I dag går jeg tæt på. Tæt på mig selv faktisk! Normalt ville jeg ikke tage bloggen og jer læsere så langt med ind, da jeg føler det kommer for tæt på, og jeg faktisk helst holder det på afstand fra mit private liv.

En dag i mit liv er nok meget som alle andres, men lidt med et twist. For oven i, at jeg er sammen med den danske udgave af Mr. Grey, som til tider dog godt kan være en scumbag, men alligevel også har sine søde sider, så sker der jo mange ting bag manegen, hvor planlægningen går på børn, praktik og en kæmpe flytning i vores fælleskøbte drømmehus!

Så hvad er særligt i Miss Quinns liv?

Om morgenen ligner jeg desværre alle andre slatne zombier, der på en mandag ikke gider op og på en tirsdag ikke kan vente til, at det igen bliver fredag! Det eneste jeg ser frem til er weekenden – en weekend, hvor jeg kan ligge og slappe fuldstændig af, måske spille lidt ”Army of two” eller ”Call of Duty” med Mr. Grey, men ellers bare lave absolut ingenting! Om morgenen spiser jeg ikke morgenmad, som regel fordi jeg enten glemmer det, fordi make-uppen er vigtigere eller fordi jeg bare ikke er sulten om morgenen.

sad baby crying eating unhappy

Når jeg når til eftermiddagen, sidder jeg højst sandsynligt i skolen og tænker over, hvor miserabelt livet er, og hvor lidt jeg har lyst til min uddannelse. Jeg sidder nok også og tænker på, hvor godt det kunne blive med en lille Mr. Grey og følge i Miss Felicity’s fodspor med en Mini Grey.

Om aftenen, hvis altså det ikke er en tirsdag eller torsdag, hvor jeg er på arbejde til kl. 21:00, så sidder jeg i den lille lejlighed med Mr. Grey og hygger – og når jeg siger hygger, mener jeg slik, kakao og lækkerier, for det skal der jo til, når man stadig er så knald forelsket.

Mr. Grey og jeg – nu hvor vi er så ”Out-and-about” – knalder konstant, ikke fordi vi planlægger en Mini Grey, men mere fordi vi stadig sidder i ”Honeymoon”-stadiet – alt er lyserødt og dejligt, dog med visse bump, men det er ikke noget vi ikke kan snakke om og komme videre med. Lige for tiden er lejligheden ikke så lyserød, men fyldt med flyttekasser, hvilket jeg selvfølgelig også har gjort til fuld skue på min Instagram – LINK HER! (blink blink)

Hvad er det bedste og dårligste i Miss Quinns liv?

Det bedste ved mit liv lige nu, er ideen om, at Mr. Grey og jeg er i fuld gang med at kreere en Mini Grey og at vi pr. juni bliver husejere, til vores drømmehus! Det var kærlighed ved første blik. Vores liv sammen er fantastisk, vi har vores op– og nedture, men vi klarer den altid, og jeg har også en gejst for at klare selv de værste bump i livet og parforholdet. Det bedste ved mit liv, er det liv Mr. Grey og jeg skaber sammen. Vi elsker hinanden højere end nogen anden, og Mr. Grey er blevet så god til at tage hensyn, og være der for mig konstant.

Det dårligste ved at være lille Miss Quinn lige nu, må være der hvor mit liv engang imellem brister, og ikke længere kan klare det – min stresskamp. Jeg går og kæmper med stress, men får al den hjælp jeg kan få. Jeg vil jo helst klare min uddannelse, flytning, praktikken og mit liv – jeg vil helst ikke give op på noget jeg har kæmpet for så længe.
Tankerne kører rundt i mit hoved, og jeg kan aldrig rigtig styre det, men med lidt hjælp fra siden, så får jeg dem på plads, og tænker i det mindste også lidt positivt engang imellem!

Alt har en nedtur, men når man rammer bunden, flyver man en dag så højt, at ingen kan nå dig. Så det hele skal jo nok gå i sidste ende – husk det, kæreste læsere <3

love kiss kissing i love you lovers

Xoxo

– Miss Quinn <3

Se Også