Da jeg gik på fræk tinderdate med en pige

udgivet:

Da jeg gik på fræk Tinderdate (med en pige)

Hej med jer

First of all. Beklager stilheden!! Jeg har været i flytterod, Roskilde og alt muligt andet. Nu er jeg dog tilbage med fornyet energi – plus en masse frække oplevelser! Og dem skal I selvfølgelig høre om… og det vildeste jeg har prøvet i nyere tid var i sidste uge, da jeg gik på Tinderdate med en pige!

Girl-hunting on Tinder

Det startede faktisk fordi my new man (Mr Js bedste ven, læs om ham HER… vi kalder ham forresten Mr Big fra nu af) og jeg kom til at snakke om trekanter. Noget vi begge har haft gode erfaringer med tidligere. Således oprettede jeg en profil på Tinder for at finde piger der var friske på en 3-way. Det var der bare ikke så mange der var…. til gengæld fik jeg mere og mere lyst til noget sjovt med en anden pige. Uden nogen mænd involveret. Det havde Mr Big sjovt nok ikke så meget imod. Faktisk var han så ivrig, at han hjalp mig med at skrive beskeder rundt.

Og det gav pote! Jeg  fik stablet en date på benene… hun var smuk, afrikansk, på min alder og også uerfaren. Vi connectede ret godt på skrift, og fik hurtigt stablet en aftale på benene. Hele dagen op til daten gik med at vælge tøj og makeup. Mr Big er ret metro på det punkt. Det endte sågar med at han stylede mig.

“Hun er en classy pige,” sagde han. “Du skal se fræk og lidt farlig ud. Hun bliver helt vild med dig!”

Jeg endte med en stram midnatsblå kjole, matte sort neglelak og en choker i samme farve. Jeg syntes selv jeg var overdressed, men Mr Big var overbevist om at dette var det rette look. Han var helt oppe og støde over min date. For ham var det åbenbart noget af det frækkeste – tanken om at jeg var sammen med en anden pige og at han ville få alle detaljerne senere…

Aperol og musik i sengen

Okay… ærligt, så drak jeg en halv flaske vin mens jeg gjorde mig klar. Det endte med Mr Big måtte tage flasken fra mig. Jeg var bare så pissenervøs. Jeg blev sjældent nervøs når jeg skulle på date med mænd, men det her var noget helt andet: unknown territory. Jeg fik dog nosset mig sammen til at komme afsted. Mr Mig kørte og var mindst ligeså begejstret som jeg var. Tanken om mig med en anden pige havde fået ham helt op og ringe.

“Du ringer bare, når du skal hentes,” sagde han, da vi holdt foran hendes lejlighed.

Jeg nikkede. Så tog jeg en dyb indåndning og gik op mod hende.

Da hun åbnede døren var hun mindre end jeg troede. Jeg havde forventet en lidt curvy pige, og blev faktisk en smule “skuffet”. Alle kropstyper er jo selvfølgelig smukke, men jeg er virkelig vild med piger der har den der thick figure. Hun gav mig et kram og lukkede mig ind. Jeg kunne med det samme se på hende hvor nervøs hun var. Faktisk beroligede det mig lidt. Jeg følte mig som den “erfarne” af os to.

Hun havde lavet aperol-drinks, som vi begge fik drukket rimelig hurtigt. Vi snakkede rimelig godt sammen og blev begge mindre nervøse undervejs. Der gik faktisk en god del tid med bare at snakke som to nye veninder, der skal lære hinanden at kende.

Pludselig foreslog hun at vi skulle gå ind i sengen. Jeg nikkede. Hun satte en film til at køre i baggrunden og vi lagde os ved siden af hinanden. Så gik der lidt tid med ligegyldig snak. Hun begyndte at rykke tættere på mig og så tog jeg initiativet til at kysse hende. Sådan lå vi lidt og rørte hinanden. På et tidspunkt satte hun sig ovenpå mig og trak sin kjole af og så min. Hun havde ingen BH på, så jeg hævede mig op på armene og kyssede hende på halsen og ned til hendes bryster.

Hun var helt vild og stønnede meget højt. Det gav mig da troen på jeg gjorde noget rigtigt. Derfor skubbede jeg langsomt en finger op i hende og bukkede den, for at stimulere hendes g-punkt. Hun begyndte selv at rokke frem og tilbage. Efter et par minutter blev hun stille og så lidt forlegen ud. Så sagde hun at hun allerede var kommet.

Så var det min tur

Hun tog min BH og G-streng af, og kyssede mig på brysterne og ned af maven. Så satte hun sig på knæ og begyndte at slikke mig. Jeg må være ærlig og sige at…. jeg ikke var 100% med i det. Jeg syntes ikke vores seksuelle kemi var så god. Desuden virkede det ikke til vi ville tingene helt i samme tempo. Dog var det jo en oplevelse og jeg ville have det bedste ud af det. Hun slikkede mig i lidt tid, for så at sætte sig overskrevs ovenpå mig igen. Her begyndte hun at røre ved min klitoris. Det var okay, men jeg syntes alligevel der manglede noget. Vi skiftedes lidt til at røre ved hinanden. Det endte med hun fik sig selv til at komme, ved at “grinde” sit underliv mod mit. Så lagde vi os i sengen for at holde en pause.

Vi snakkede lidt om alt muligt forskelligt. Hun ville gerne igang igen efterfølgende, men det var ret sent og Mr Big var på vej for at hente mig. Oplevelsen blev lige vendt mellem os. Hun havde åbenbart været sammen med et par piger før, men havde holdt det hemmeligt for alle. Her er jeg jo en del mere åben med min seksualitet. Dog havde hun en meget konservativ familie. Hun var faktisk rigtig sød og god at snakke med. Dog må jeg nok bare erkende at jeg mest er til pigesex, hvis det er under en trekant. Vi snakkede dog om at ses igen.. evt med min fyr, hvilket hun var meget frisk på. Så hvem ved… måske bliver mit næste indlæg en beretning om endnu en trekant 😉

Det var i hvert fald alt jeg havde at fortælle om denne gang. Håber I nød indlægget!

Så må I alle have en god onsdag her i varmen… (Og ja. Jeg har tyvstjålet Mr Bigs navn fra Sex and the City – men han lever nu også op til det!)

Se Også