Kære, trofaste læser! Ja, dig, som jævnligt tjekker Missgrey.dk ud for nye indlæg og spændende tiltag.

Nu har vi lavet noget HELT NYT til dig – nemlig et debatforum

Hvad er det, og hvorfor skal du deltage? 

Da Missgrey.dk handler en del om sex og samliv, så fornemmer vi, at det er sværere “bare” at kommentere frit, som man vil. Hvad nu hvis kæresten eller manden ser det? Hvad hvis din mor ser på Facebook, at du har kommenteret på et indlæg omkring trekanter? Det er ikke alt, som vi orker, omverdenen ved om os.

Men det er jo også ærgerligt. For vi vil så gerne, at du, kære læser, deltager lidt mere i diskussionerne og debatterne. Og har du spørgsmål, så vil vi hjertens gerne svare på dem. Men det er svært, hvis der er en mur imellem dig og os. Indimellem får vi spørgsmål tilsendt på mail, men det kræver lige dét ekstra at sætte sig ned, og nedfælde det, som man har på hjerte.

Det er af den grund, at vi nu har lavet et LUKKET forum for dig, som har lyst til at deltage i debatten. Det har vi gjort inde på vores officielle Missgrey-Facebook side – som noget nyt, kan man nemlig tilknytte en gruppe til sin Facebook.

Gruppen er tiltænkt kvinder (til en start) i alle aldre, og med alle problemer og sjove spørgsmål. Måske vi åbner op for de kære mænd senere. For det kunne helt sikkert give en mere nuanceret debat. I gruppen, kan du så stille spørgsmål til gruppens andre medlemmer, (eller de faste Missgrey-bloggere) indenfor alt fra – parforhold, singlelife, følelsesliv, sexstillinger, sexlegetøj, veninder, ja, generelt meget af det, som hører sig til under et klassisk #girlslife.

Her finder du gruppen

Det eneste du skal gøre, er at gå ind og ansøge om at blive medlem. Det gør du lige her:

KLIK HER: BLIV MEDLEM I VORES NYE LUKKEDE DEBATFORUM & GRUPPE HER!!!!

Og når du er godkendt i gruppen, så skal du endelig bare invitere dine veninder med ind i gruppen. Lad os lege en slags “Mads & Monopolet” med hinanden. Det er nemmere at stille de svære spørgsmål i et forum, hvor det netop er meningen. Her er der ingen, der dømmer hinanden – tværtimod.

KH. MG Teamet <3

Tidligere artikelChampagnenætter
Næste artikelMænd der agerer skrigeballon under sex – Nej tak
MISS GREY REDAKTØREN
Hej med dig (forhåbentligt faste læser). Mit navn er Mette, og jeg er stifter af konceptet - Missgrey.dk. Jeg er det, du kan kalde tovholder på hele projektet - og jeg sørger for, at der er styr på Missgrey-teamet og sitet. Jeg håber, at det her univers kan være med til, at du selv - midt i livet - tør og har lyst til at debattere lidt om sex, singlelife, kærlighed, vilde følelser og op/nedture i dit liv. Derudover skriver jeg også indlæg her på sitet for at sætte lidt skub i debatten, og fordi, jeg ofte har et eller andet på hjerte, som bare SKAL ud. Du kan ALTID kontakte mig på: Mette@missgrey.dk - husk også at besøge os på vores site: www.missgreyclub.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here