Missgrey-pige-fotograf-lasse-baltzer

udgivet:

Det berygtede klimaks

Kære Læsere!

Mange kvinder har svært ved at nå det berygtede klimaks, og jeg er tilfældigvis en af dem. Eller det har jeg været.

Fejlagtigt troede jeg, at det at opnå klimaks var toppen af bjerget, endestationen og det bedste man kunne opleve i forhold til sex.

Men det skete bare ikke for mig. Ikke det første år, hvor jeg var sammen med min eks, det var nok min mangel på vejledning eller hans manglende lyst til at opdage hvad der virkede for mig. Til en start skete der jo ikke noget, og det endte med at frustrere både ham og mig, og jeg fik skylden for det manglende klimaks. Hurtigt begyndte jeg at føle mig utilstrækkelig og som var der noget i vejen eller galt med mig, og dette skubbede formentlig den ønskede orgasme endnu længere væk.

Derfor påtog jeg mig en slags forsvarsmekanisme. Jeg var træt af al den fokus på mig og mit klimaks, at det var det eneste omdrejningspunkt under vores sex, og følte et behov for at fjerne dette fokus. Jeg valgte at gøre det ved at lade som om jeg opnåede mit klimaks og fik på den måde fred fra de lange og anstrengende timer, hvor der blev pumpet og gnubbet løs.

Jeg håbede på at denne fred kunne give mig det jeg manglede, nemlig ro til at samle mit hoved og selv fokusere på det. Samtidig vidste jeg at det ikke var min krop der var noget i vejen med, for for mig selv kunne jeg sagtens opnå klimaks.

Så herefter fulgte en meget lang periode på over at år, hvor jeg lod klimaks opstå, troede han og hvor jeg for mig selv håbede det ville ske af sig selv på et tidspunkt. Efter et år slog vi op.

Et helt andet sexliv sammen med Mr. Teddy

Jeg mødte herefter Mr. Teddy, og vores sexliv kan slet ikke sammenlignes med mit gamle. Til en start var det svært at være ærlig omkring hvad der var godt og hvad der virkede. Svært er ikke ordet, jeg følte det var umuligt og egentlig også ligegyldigt for jeg nød sex og samvær alligevel.

Men Mr. Teddy er en pleaser, og får ligeså meget ud af at jeg opnår nydelse, som hvis han selv gør. Jeg var ærlig hele vejen og han var ihærdig og prøvede i lang tid at få noget til at ske, men det gjorde der desværre ikke. Jeg tog mig selv i at tænke at jeg bare gerne ville gøre ham tilfreds og give ham hvad han vil have, så jeg ville så gerne opnå det klimaks for hans skyld. Jeg følte igen presset og at der nærmest kun var fokus på det manglende klimaks. Denne gang var det dog ikke for at få fred, men fordi mine følelser sagde jeg elskede ham – og ville give ham alt.

Efterhånden åbnede min krop dog lidt op. Jeg forsøgte at være mindre genert og vejledte ham lidt til de gyldne punkter og det virkede. Jeg oplevede ofte og tit at være tæt på, men uden at kunne give slip og tippe ud over kanten.

Jeg tror det der var afgørende for mig og mit klimaks slet ikke lå inde i soveværelset, men handlede om alt andet. Mr. Teddy og jeg havde alligevel ikke kendt hinanden så længe, men samtidig med vores ihærdige forsøg, lærte vi også hinanden at kende. Dette førte til en langt større tryghedsfølelse hos mig og hjalp mig til afkobling fra hverdagen og det fokus der var på mig.

Så tålmodigheden endte med at gøre godt i sidste ende, og jeg opnåede endelig mit klimaks efter næsten to års forsøg. Dette bekræfter mig hver dag at Mr. Teddy er manden i mit liv, min trygge havn med uendelig meget tålmodighed.

For at jeg kunne opnå klimaks var det altså mine tanker der skulle ændres, og at jeg havde brug for at være sammen med en der skabte tryghed og var nysgerrig i stedet for at se det som et problem. Og så måske en god mængde temmelig lækkert fingerpilleri fra min kæreste 😉

– Enjoy your day!

Much Love

Miss Vanilla

Se Også