Missgrey.dk

udgivet:

Min bedsteveninde hader mine kærester

Kære Læsere!

Velkommen til endnu en temasøndag, hvor vi idag sætter fokus på kvinderne i vores liv i stedet for mændene. Jeg har en kvinde i mit liv, som er virkelig speciel for mig og som jeg vil kategorisere i min girl crush kasse som værende en af mine bedste veninder. Denne veninde har været der igennem alle mine forhold (jeps alle 2..) og har desværre skabt ret mange problemer og drama i mit liv, trods hvor højt jeg elsker hende, og hvor bange jeg er for at miste hende.

Min seksuelt umodne bedsteveninde

Min bedsteveninde har kendt mig temmelig længe og er også hende som jeg virkelig har haft problemer med i forhold til mine forhold. Jeg mødte hende på efterskolen og vi var egentlig tættere end så mange andre. Halvvejs igennem efterskoleåret fik jeg så et forhold til min ekskæreste. Den første problematik opstod da jeg mistede min mødom. Jeg havde brugt en weekend med min eks, hvor vi besluttede os for at starte et forhold – men samtidig at holde det hemmeligt indtil vi ankom til efterskolen den følgende mandag, bare for at joke med vores venner. Dermed kunne jeg ikke rigtigt ringe og fortælle hende at jeg var blevet poppet. Et par dage senere afslører vi så det hele og jeg står med en utrolig skuffet veninde og er totalt forvirret. Herefter gik det kun ned af bakke. Dagligt blev jeg en lus mellem to negle idet min veninde slet ikke kunne med min ekskæreste. Konstant trak de mig i hver sin retning og bad mig vælge. Desværre valgte jeg min ekskæreste dengang, hvilket resulterede i en lang række episodiske dramaer. Trods dette hængte vores venskab stadig sammen, men efterfølgende har jeg aldrig kunne glemme den forfærdelige følelse af at skulle vælge side og de mange gange jeg har siddet overfor dem hver især og grædt af frustration.

Da jeg slog op med min eks og efterfølgende fandt Mr. Teddy, var jeg hunderæd for at ende i samme situation og det fortalte jeg straks dem begge. Hvis de ikke respekterede dette kunne jeg simpelthen ikke være i et forhold med nogen af dem! Trods mine advarsler så jeg det hele ske om igen. Mr. Teddy kender min veninde og har intet problem med hende – derfor så jeg mig nødsaget til at pålægge hende skylden. Jeg brugte lange nætter på at finde ud af, hvorfor hun havde behov for at skabe dette drama, og jeg endte ud i at det måtte komme fra hvor seksuelt umoden min veninde er. Trods hun er lidt ældre end mig er hun stadig jomfru og har ingen erfaring med mænd – hvilket også er helt okay! Men det resulterer derfor nok i at hun har svært ved at sætte sig ind i og forholde sig til mine forhold og at hun så vidt muligt er bange for at jeg glemmer hende i fordybelsen med Mr. Teddy.

Vores forhold idag er…

Kaotisk. Hver gang jeg nævner Mr. Teddy overfor min bedsteveninde stivner jeg og er nervøs over hendes reaktion. Hun er ikke den type veninde der lader som om jeg ikke er i et forhold – faktisk spørger hun tit ind til det. Men jeg kan ikke undgå den knude i maven jeg får hver gang vi ender på det emne, hvilket formenligt er et spøgelse fra fortiden. Jeg foretrækker så vidt muligt at holde dem adskilt, og gerne resten af mit liv hvis det er muligt. Jeg går endda så vidt at jeg straks melder fra til en fest hvis de begge siger de også kommer – jeg kan simpelthen ikke holde til det drama der måske følger i kølvandet på sådan en begivenhed. Det er super træls idet min veninde og min kæreste er to mennesker jeg holder virkelig meget af og som jeg ønsker at dele alle de specielle oplevelser i mit liv med – på samme tid. Inderligt håber jeg at tiden går min veninde mere moden (seksuelt) og gør det muligt for os at være veninder resten af livet for..

bedsteveninde

Håber I alle har en fantastisk dejlig søndag derude, måske sammen med jeres bedsteveninde? Husk i altid kan skrive personligt til min mail på mv@missgrey.dk

Much Love

Miss Vanilla

Se Også