Bækkenbundstræner

udgivet:

Bækkenbundstræner: Hjælpen til alle kvinders underliv

Kære kvinde

Dette indlæg har vi lavet for at sætte fokus på det vigtige underliv. Hvis du ikke har født, kan du sagtens læse med, da det er vigtigt for alle kvinder, at holde styr på sit bækkenbund. Risikoen ved ikke at træne underlivet, er nemlig stor.

Dette kan ske, hvis du har et slapt underliv

  • Der er risiko for, at du simpelthen tisser i bukserne. Det kan være meget eller lidt. Små host, fysisk aktivitet og eventuelle løft, kan være årsag til dette.
  • Når du har sex, har du nedsat følsomhed, fordi du og din partner oplever, at din skede føles slap. Det er hverken sjovt for dig eller din partner. Udvalgte sexstillinger kan hjælpe på dette – men vejen frem er altså træning af dit bækken.
  • Det bliver sværere at få orgasmer fordi, at du ikke føler, at dine knib hjælper mere eller du helt ikke kan knibe.

Ovenstående er blot få ting ud af mange, som er risikoen ved et slapt underliv. Heldigvis er der hjælp at hente. For du kan begynde med dine knibeøvelser allerede i dag. Foruden dine knibeøvelser kan du også hente hjælp i en bækkenbundstræner. Dette kan enten være en

Lav dine knibeøvelser rigtigt

Sådan tjekker du, om du laver dine knibeøvelser rigtigt

Sådan laver du dine øvelser

Mød: Elvie Kegel App-styret Bækkenbundstræner – PRISVINDER

Hvis du virkelig ønsker at gøre noget ved dit bækkenbund for alvor, så har vi fundet frem til Elvie. Navnet i sig selv er sødt og tiltaler os kvinder enormt meget. Denne bækkenbundstræner er udviklet på en interaktiv måde, og gør lige pludselig bækkenbundstræning mega sjovt. Du styrer træneren via en APP på din telefon, og her kan du gennemføre forskellige baner og levels. Programmet måler dernæst, hvor god og stærk, du bliver over tid. Så er du lidt af et konkurrencemenneske, er denne træner måske noget for dig?

Elvie kegel app-styret bækkenbundstræner

[maxbutton id=”112″ text=”SE ELVIE TRÆNER” ]

  • Elvie er din personlige bækkenbundstræner. Har du nogensinde hørt om en personlig træner? Her er hun.
  • Her får du stærkere muskler, mere følsomhed og bedre orgasmer over tid
  • Træn i sengen, på sofaen eller i badet (Elvie er nemlig vandtæt)
  • Du indsætter den fleksible silikone tracker (træneren), tilslutter APP og følger instruktionerne på din smartphone.
  • Den APP, som Elvie benytter, er gratis og er kompatibel med både Android og iOS. Elvie er opladelig og lades op ved hjælp af det medfølgende USB-kabel.
  • Pris: 1495 kr. (ja, den er lidt dyr, men du kan bruge den igen og igen og igen…)

Se Også