Bækkenbundstræner kan hjælpe dit underliv

Kære kvinde

Dette indlæg har vi lavet for at sætte fokus på det vigtige underliv. Hvis du ikke har født, kan du sagtens læse med, da det er vigtigt for alle kvinder, at holde styr på sit bækkenbund. Risikoen ved ikke at træne underlivet, er nemlig stor.

Dette kan ske, hvis du har et slapt underliv

  • Der er risiko for, at du simpelthen tisser i bukserne. Det kan være meget eller lidt. Små host, fysisk aktivitet og eventuelle løft, kan være årsag til dette.
  • Når du har sex, har du nedsat følsomhed, fordi du og din partner oplever, at din skede føles slap. Det er hverken sjovt for dig eller din partner. Udvalgte sexstillinger kan hjælpe på dette – men vejen frem er altså træning af dit bækken.
  • Det bliver sværere at få orgasmer fordi, at du ikke føler, at dine knib hjælper mere eller du helt ikke kan knibe.

Ovenstående er blot få ting ud af mange, som er risikoen ved et slapt underliv. Heldigvis er der hjælp at hente. For du kan begynde med dine knibeøvelser allerede i dag. Foruden dine knibeøvelser kan du også hente hjælp i en bækkenbundstræner. Dette kan enten være en

Lav dine knibeøvelser rigtigt

 

Sådan tjekker du, om du laver dine knibeøvelser rigtigt

 

Sådan laver du dine øvelser

 

Mød: Elvie Kegel App-styret Bækkenbundstræner – PRISVINDER

Hvis du virkelig ønsker at gøre noget ved dit bækkenbund for alvor, så har vi fundet frem til Elvie. Navnet i sig selv er sødt og tiltaler os kvinder enormt meget. Denne bækkenbundstræner er udviklet på en interaktiv måde, og gør lige pludselig bækkenbundstræning mega sjovt. Du styrer træneren via en APP på din telefon, og her kan du gennemføre forskellige baner og levels. Programmet måler dernæst, hvor god og stærk, du bliver over tid. Så er du lidt af et konkurrencemenneske, er denne træner måske noget for dig?

SE ELVIE TRÆNER

  • Elvie er din personlige bækkenbundstræner. Har du nogensinde hørt om en personlig træner? Her er hun.
  • Her får du stærkere muskler, mere følsomhed og bedre orgasmer over tid
  • Træn i sengen, på sofaen eller i badet (Elvie er nemlig vandtæt)
  • Du indsætter den fleksible silikone tracker (træneren), tilslutter APP og følger instruktionerne på din smartphone.
  • Den APP, som Elvie benytter, er gratis og er kompatibel med både Android og iOS. Elvie er opladelig og lades op ved hjælp af det medfølgende USB-kabel.
  • Pris: 1495 kr. (ja, den er lidt dyr, men du kan bruge den igen og igen og igen…)

Tidligere artikelKÆRESTESORG – Din Ultimative Guide
Næste artikelAnalsex: Den ULTIMATIVE guide om anal
MISS FELICITY
OBS: Miss Felicity blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Felicity: "Jeg er blogger her på Miss Grey, hvor du kan kende mig under navnet Miss Felicity. Jeg byder dig velkommen til min verden, hvor jeg ærligt og uden filter skriver om mit liv som ung kvinde med alt, hvad det indebærer, når det kommer til kærlighed og sex. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Boyfriend, som jeg snart skal have mit første barn sammen med. Samtidig leverer jeg guides her på bloggen med fokus på at rådgive dig ud fra mine egne erfaringer med eksempelvis BDSM, som jeg er meget stor fan af. Du vil også kunne finde mere videnskabelige artikler fra min hånd, da jeg elsker at fordybe mig i forskning omkring sex og samliv. Denne passion vil jeg meget gerne dele med dig, så vi i fællesskab kan blive klogere på sex og følelser, der til tider kan være en kompliceret affære. Kort sagt indeholder mine blogindlæg altså lidt af det hele, så hvis du har brug for en veninde, der er hudløst ærlig og gerne giver dig et godt råd eller to med på din vej, kan du trygt følge med hos mig her på Missgrey.dk."

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here