Test og anmeldelse på silikone dobbelt bækkenbundskugler

udgivet:

Test og Anmeldelse: Fantastisk lækre dobbelt bækkenbundskugler

Missgrey byder velkommen til Miss Merle, vores nye Missgrey Pige, som skal teste og anmelde det mest populære sexlegetøj på markedet lige nu og gøre dig klogere på valg af sexlegetøj. I denne omgang har hun testet disse dobbelt bækkenbundskugler af silikone fra sexshop.dk.

Disse kugler er med 2 sammenhængende kugler. Bækkenbundskugler benyttes til at styrke dit underliv. De kan forhindre inkontinens, kan øge din sexlyst og give dig mere intense orgasmer…. Og hvem vil ikke gerne det 😉

Min oplevelse med dobbelt bækkenbundskugler:

Jeg synes kuglerne føles fantastisk lækre i materialet, det er silkeglat, hvilket jeg synes gør dem indbydende. Imellem de to kugler er der et mellemstykke som er lettere fleksibelt. Når de rystes, er 2 kugler inden i som ruller rundt.

Jeg synes disse kugler har en perfekt størrelse, i hvert fald til mig, de er ikke for store og ikke for små. Bækkenbundskugler fås med forskellig vægt og størrelse, de kan også fås med en enkelt kugle. Så der er til både begyndere og øvede.

Det skal da ikke være en hemmelighed, at jeg ville teste dem med det samme jeg modtog dem med posten.

Jeg påførte lidt vandbaseret glidecreme på den øverste kugle, og indførte kuglerne nemt og hurtigt.

Jeg gik rundt med bækkenbundskuglerne i et par timer, hvor de i hvert fald ikke generede på nogen måde. Samtidig med man bevæger sig, ruller de små kugler inden i rundt, som også kan give en stimulerende effekt. Jeg fik dem nemt ud igen ved at trække i den lille snor der er i kuglerne, samtidig med jeg pressede let.

Jeg vil helt klart anbefale kvinder at bruge bækkenbundskugler, og jeg vil selv begynde at bruge disse kugler, jeg trænger måske også til en opstramning 😉 Man kan jo kun blive stærkere i underlivet, det skader jo ikke 😊

Jeg har prøvet andre bækkenbundskugler, som virker store, klodsede og hårde, det er ikke mig. Så jeg er glad for disse sorte elegante bækkenbundskugler.

Bækkenbundskuglerne kom i en diskret pakke. Men indpakningen af kuglerne var bare en gennemsigtig pose, desværre uden nogen form for info. Jeg mangler lidt info om hvilket materiale de er fremstillet i, hvordan de bruges og andet relevant info.

Da jeg har været i faget inden for sexlegetøj i mange år, kan jeg mærke at kuglerne er lavet i silikone. Jeg ved også hvad de skal bruges til og hvordan de skal indføres. Men jeg tror at en nybegynder vil stå på bar bund med disse bækkenbundskugler. Så man bliver nødt til at søge på nettet omkring brug af dem, hvilket jeg synes er lidt ærgerligt.

Dobbelt bækkenbundskugler i silikone fra sexshop.dk

Praktisk Information om silikone bækkenbundskugler:

 1. Husk altid at vaske dit sexlegetøj inden brug, og vask det igen efter brug. Du skal bruge en mild sæbe og lunkent vand. Alternativt kan du bruge sexlegetøjs rengøring som dræber bakterier og svampe.
 2. Det er en rigtig god ide at bruge glidecreme når du skal indføre kuglerne i skeden. Bruger du ikke glidecreme er de ikke behagelige at indføre. Kuglerne skal trykkes et stykke op i skeden, så de ikke generer dig. Da bækkenbundskuglerne er lavet i silikone, er det vigtigt at du bruger en vandbaseret glidecreme. Silikone materialet kan ikke tåle silikonebaseret eller oliebaseret glidecreme. Overfladen ødelægges simpelthen af det!
 3. En sidste ting man skal samtidig være opmærksom på, er at de ikke berører andet sexlegetøj under opbevaring, da det simpelthen vil blive misdannet – jeg taler af erfaring. Få evt. fat i en lille stofpose.

Fordele:

 • Kan benyttes af nybegyndere og øvede
 • Lækkert materiale som føles blødt og fleksibelt
 • God kvalitet
 • Enkelt og diskret design
 • Nem at indføre med lidt glidecreme
 • Nem at tage ud igen
 • Styrker dit underliv imens du går rundt
 • Kan give bedre orgasmer
 • Kan forhindre inkontinens
 • Kan give mere sexlyst

Ulemper:

 • Kommer blot i en klar plasticpose
 • Ingen brugsanvisning og ingen info om produktet
 • Svære at indføre uden glidecreme
 • Der kan kun benyttes vandbaseret glidecreme

Tak fordi du læste med – Husk at følge Miss Merle på instagram og Facebook for flere anmeldelser og for fræk inspiration 💖

Se Også