Mine mænd

udgivet:

Et udsnit af mine mænd

Hej Alle sammen

Jeg har tænkt længe over, hvordan jeg skulle starte min rejse i “Miss Grey Community” universet. Hvilken historie skal jeg dog begynde med? Jeg har vekslet imellem et par forskellige, men er nu nået frem til, at denne omkring mine mænd, skal starte min rejse her sammen med jer. Så jeg håber, I tager godt imod den og kan lide den.

Jeg skriver i min præsentation, er jeg en ret åben pige, når det kommer til sex, da jeg virkelig nyder akten, og synes det er noget man skal dyrke så meget som det nu er muligt. Derfor er jeg heller ikke bleg for at gøre det ofte eller med flere mænd indenfor kort tid – for så længe jeg kan se mig selv i øjnene, synes jeg selv er lækker og har det godt med min krop, og hvad jeg gør med den, så er alt jo godt!

Tjeneren

Der er egentlig mange gode historier forud for denne, men de må komme på et senere tidspunkt, da denne egentlig beskriver meget godt, hvordan jeg bevæger mig rundt i livet som singlepige i København, med stor sex-lyst og et par mænd at vælge imellem (lidt selvglad/bevidst har man jo lov at være 😉 ).

Jeg har set en fyr, lad os kalde ham tjeneren, i en lang periode on/off og for et halvt års tid siden, var jeg nået dertil, hvor vi enten skulle teste om vi kunne stå distancen og have et forhold, ellers måtte jeg videre. Vi sad fast og det var ikke rart for nogle af os, eller i hvert tilfælde ikke for mig.

Jeg var i byen med nogle venner, og klokken var ærlig talt blevet en del, da tjeneren ringer og spørger om vi skal mødes. Forud for dette, har jeg konfronteret ham med, at jeg ikke gad flere julelege med ham, hvilket egentlig gjorde mig lidt irriteret da han ringede. Men han ringede, og spurgte om vi ikke skulle mødes. Jeg sagde, at det kunne vi da godt, selvom jeg havde lidt svært ved at se, hvad han ville. Han foreslog, at vi mødtes hjemme hos mig ti minutter senere, hvilket jeg afslog, og foreslog i stedet, at vi kunne mødes ved Nørreport st. for der stod min cykel, hvilket han gik med til.

Elektrikeren

På vej ud fra baren, hvor jeg er sammen med mine venner, hiver en af gutterne, lad os kalde ham elektrikeren, fat i mig. Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg hele tiden synes han har været ret godt skåret, men har aldrig tænkt over, at der kunne ske noget videre i det. Han hiver i hvert tilfælde fat i mig, og spørger om han ikke skal sove i min seng i nat. Lidt paf svarer jeg (heldigvis) ret prompte, ”Jo det kan du da godt?” og vi aftaler, at jeg går, som planlagt, og sender ham min adresse i en sms.

Jeg går op til Nørreport, hvor min cykel og tjeneren står og venter. Han prøver straks at kysse mig, da vi mødes, men jeg afviser. Vi begynder at trække cyklerne hen mod hvor jeg bor, da han jo skal samme vej. Vi går og snakker, hvor jeg forklarer ham, at jeg ikke kan køre spillet videre, fordi jeg et eller andet sted er ret glad for ham, og det simpelthen gør for ondt, når han ikke vil mere end det. Hans fokus er dog på, at han gerne vil sove sammen med mig bare en sidste gang. Det eneste der sker er, at da jeg skal dreje ned af vejen hvor jeg bor, prøver han at kysse mig – han får et kram, og jeg vender om på hælene og hopper på cyklen. Han beder mig om at ringe til ham i morgen, hvor jeg blot svarer ”Du kan jo ringe, hvis du har noget, du gerne vil sige til mig.”.

Der cykler jeg selvtilfreds væk fra noget, der egentlig gør for ondt til at jeg vil tænke videre over det, og hjemme foran min dør, sidder elektrikeren og venter, og tjeneren forsvinder hurtigt ud af mine tanker.

Mænd

Vi skynder os indenfor, og sætter os og ryger en cigaret og snakker lidt frem og tilbage. Der går dog alligevel ikke længe før tøjet ryger af, og vi går i seng. Jeg har hørt fra andre at elektrikeren ikke er den mest veludrustede herre, så jeg var ærlig talt en smule spændt på, hvad jeg egentlig kunne forvente af denne oplevelse.

Det var ikke den bedste sex jeg har fået i mit liv overhovedet, men det var bestemt heller ikke den værste. De næste to dage, kommer elektrikeren forbi og dyrker sex, og det er skønt med en aftale, der er spændende, ny og får mine tanker væk fra tjeneren.

Politimanden

I mellemtiden har jeg også skrevet en smule med en tredje mand, lad os kalde ham politimanden, og det går ret heftigt for sig. Han skriver hvordan han gerne vil kneppe mig, tage mig hårdt og hvor meget han fantaserer om mig, selv når han er på arbejde (hvilket egentlig er frækt nok i sig selv – hvem kunne ikke tænke sig en mand i uniform?).

Efter den tredje nat med elektrikeren, skriver jeg stadig med politimanden. Da elektrikeren er gået, beslutter politimanden og jeg os for, at han godt lige kan kigge forbi om eftermiddagen til en quickie på spisebordet, inden jeg har en aftale med en veninde.

Han kommer direkte fra træning, og jeg modtager ham, så godt som nøgen i døren, han kommer ind, og er stadig helt svedig og begynder at kysse mig og røre mig over hele kroppen. Det hele er super frækt, og meget svedigt, og han beslutter sig for at gå i et hurtigt bad, hvilket virkelig var antiklimatisk!

Han vender tilbage fra baddet, helt nøgen, og begynder at kysse min nøgne krop over det hele. Han placerer mig på bordet, og kysser mig fra ansigtet, ned af halsen, på begge mine bryster, ned af maven, og begynder straks at give mig oralsex, hvilket han virkelig er god til.

Der sidder jeg på bordet, får noget af det bedste oralsex jeg i mit liv har prøvet, og skulle være mødtes med min veninde for 10 minutter siden, men okay – må man ikke altid trække sexkortet som undskyldning?

Desuden går det op for mig, at jeg ikke lige har nået at være i bad siden elektrikeren gik, og jeg derfor i princippet har haft en anden mands pik oppe, hvor han nu slikker – måske er det ikke helt okay, men hvad han ikke ved, har han da ikke ondt af? 😉

Mænd

Jeg bliver i hver tilfælde nødt til, at lade ham blive ved lidt længere, indtil jeg tænker at jeg simpelthen må have ham inde i mig med det samme, så jeg hiver hans ansigt op til mit, kun for at finde ud af, at han slet ikke kan få den op at stå.

Jeg forstår det slet ikke, og prøver at hjælpe ham lidt på vej, indtil han stopper og siger, at han simpelthen er for nervøs, fordi han synes jeg er så lækker, at han slet ikke kan fatte, at det her sker. Det er jo i for sig meget smigerende, men også ret irriterende, at manden så ikke engang kan præstere når muligheden byder sig.

Det ender i hvert tilfælde med, at vi hopper i tøjet, og jeg tager ud og mødes med min veninde, og egentlig var det en ret flad oplevelse, som havde potentiale til meget mere.

Dette var blot første gang jeg mødtes med politimanden, hvilket I vil høre mere om senere.

Elektrikeren mødtes jeg også et par gange med igen, og især et af disse møder, bliver en del af bloggen på et tidspunkt.

Tjeneren er en meget lang historie, som kan komme på et tidspunkt, men nu må vi se. Jeg hører stadig en gang imellem fra tjeneren, så hvem ved, måske jeg falder i hans forførende fælde igen, ved mindre han falder i min, hvem ved? – I skal nok få det at vide, hvis det sker.

Men velkommen til mit univers, velkommen til mit liv, og jeg håber I kan følge med 🙂

– Miss May

Se Også