Miss Lara - Missgrey

udgivet:

Jeg vil have den galante mand tilbage

Jeg ved, at jeg lyder som en gammel mormor, når jeg siger det her. Men HVOR er den galante mand? For at være ærlig, kan jeg godt til tider have en tendens til at blive en smule fortørnet over nogle af de mænd, som vi har i dagens Danmark. Nogle gange finder jeg mig selv undrende, og en anelse forarget over, hvor vores gentlemen er blevet af?

En snak om den forsvundne galante mand

Jeg ved godt, at jeg går “all-in” på fri sex, frie lyster og gang i gaden. Men nogle gange drømmer jeg mig tilbage og tænker på, hvordan fortidens mænd gebærdede sig? Dengang, hvor du som kvinde altid fik et kys på hånden, hvor mændene bukkede og tog hatten af. Ja, jeg ved godt det lyder lidt kedeligt, og det er det et eller anden sted sikkert også. Men dengang var en mand ikke blot en mand grundet muskler og hård attitude. Nej, en mand var en rigtig mand, når han havde styr på sin tilværelse og indeholdt sunde og fornuftige holdninger. Og gjorde lidt ekstra for sin kvinde.

“Var din mund, unge mand, har du ingen pli”

Jeg synes at mange af vores unge mænd idag, mangler noget så enkelt som pli. Ikke fordi det hele altid behøver at være højtideligt og ordentligt. Omvendt fordi jeg i gadebilledet er træt af at se, og høre, på fyre, der spiller lidt for smarte uden egentligt at have noget ordentligt belæg for det. De står med franskbrød under armene, spiller smarte og siger ”Hvad så der Brow”.

Kære mand: Jeg ville ønske, at du ville stoppe op og overveje, hvordan denne dårlige attitude bliver opfattet udadtil. Det er på ingen måde charmerende, og langt fra det, som vi kvinder går og drømmer om.

Jeg har sagt det før, og nu siger jeg det igen. En rigtig mand måles ikke i muskler men i sund fornuft, intelligens og gensidig respekt over for andre mennesker. Jeg ved selvfølgelig godt, at den her påstand, som jeg kaster ud, langt fra er møntet på alle mænd. Men der er virkelig nogen, som bør oppe deres “game” en smule.

Vi kvinder hopper ikke på jeres “Brow” fis. NIKS! Kort og godt, så vil vi bare gerne have en gentleman.

En mand, som tør være den han er, og som ikke har behov for at spiller smart og være “Bad-Ass”. En mand, der kysser vores hånd og trækker stolen ud. En mand, som behandler dig med gensidig respekt. En mand, som tager sig godt af sin familie og andre mennesker omkring sig. En mand, som opfører sig voksent og fornuftigt, som viser forståelse og giver dig nærvær – og vigtigst af alt, så skal han indeholde en masse kærlighed.

Vi skal have nogle af fortidens rigtige mænd tilbage!

Det kunne jeg godt sidde og drømme lidt om nogle gange. Og det ved jeg, at jeg bestemt ikke er ene om.  Så er du en af de mænd, der endnu ikke har formået at få den gode stil på i forhold til at være en rigtig gentleman, så er det med at komme ud af starthullerne og finde din galante side. Rigtige kvinder fortjener rigtige mænd. OG omvendt.

Dette indlæg lyder måske som et surt opstød, og måske er det bare mig, som er ved at blive gammel. Hvad synes du? Giv gerne din mening til kende på: ml@missgrey.dk

Miss Lara ønsker dig en rigtig god weekend.

Se Også