Jeg ved, at jeg lyder som en gammel mormor, når jeg siger det her. Men HVOR er den galante mand? For at være ærlig, kan jeg godt til tider have en tendens til at blive en smule fortørnet over nogle af de mænd, som vi har i dagens Danmark. Nogle gange finder jeg mig selv undrende, og en anelse forarget over, hvor vores gentlemen er blevet af?

En snak om den forsvundne galante mand

Jeg ved godt, at jeg går “all-in” på fri sex, frie lyster og gang i gaden. Men nogle gange drømmer jeg mig tilbage og tænker på, hvordan fortidens mænd gebærdede sig? Dengang, hvor du som kvinde altid fik et kys på hånden, hvor mændene bukkede og tog hatten af. Ja, jeg ved godt det lyder lidt kedeligt, og det er det et eller anden sted sikkert også. Men dengang var en mand ikke blot en mand grundet muskler og hård attitude. Nej, en mand var en rigtig mand, når han havde styr på sin tilværelse og indeholdt sunde og fornuftige holdninger. Og gjorde lidt ekstra for sin kvinde.

“Var din mund, unge mand, har du ingen pli”

Jeg synes at mange af vores unge mænd idag, mangler noget så enkelt som pli. Ikke fordi det hele altid behøver at være højtideligt og ordentligt. Omvendt fordi jeg i gadebilledet er træt af at se, og høre, på fyre, der spiller lidt for smarte uden egentligt at have noget ordentligt belæg for det. De står med franskbrød under armene, spiller smarte og siger ”Hvad så der Brow”.

Kære mand: Jeg ville ønske, at du ville stoppe op og overveje, hvordan denne dårlige attitude bliver opfattet udadtil. Det er på ingen måde charmerende, og langt fra det, som vi kvinder går og drømmer om.

Jeg har sagt det før, og nu siger jeg det igen. En rigtig mand måles ikke i muskler men i sund fornuft, intelligens og gensidig respekt over for andre mennesker. Jeg ved selvfølgelig godt, at den her påstand, som jeg kaster ud, langt fra er møntet på alle mænd. Men der er virkelig nogen, som bør oppe deres “game” en smule.

Vi kvinder hopper ikke på jeres “Brow” fis. NIKS! Kort og godt, så vil vi bare gerne have en gentleman.

En mand, som tør være den han er, og som ikke har behov for at spiller smart og være “Bad-Ass”. En mand, der kysser vores hånd og trækker stolen ud. En mand, som behandler dig med gensidig respekt. En mand, som tager sig godt af sin familie og andre mennesker omkring sig. En mand, som opfører sig voksent og fornuftigt, som viser forståelse og giver dig nærvær – og vigtigst af alt, så skal han indeholde en masse kærlighed.

Vi skal have nogle af fortidens rigtige mænd tilbage!

Det kunne jeg godt sidde og drømme lidt om nogle gange. Og det ved jeg, at jeg bestemt ikke er ene om.  Så er du en af de mænd, der endnu ikke har formået at få den gode stil på i forhold til at være en rigtig gentleman, så er det med at komme ud af starthullerne og finde din galante side. Rigtige kvinder fortjener rigtige mænd. OG omvendt.

Dette indlæg lyder måske som et surt opstød, og måske er det bare mig, som er ved at blive gammel. Hvad synes du? Giv gerne din mening til kende på: ml@missgrey.dk

Miss Lara ønsker dig en rigtig god weekend.

4 KOMMENTARER

 1. Det er kvinderne, der er problemet i dag. Ikke mændene. Og du er et godt eksempel på det. Det er dig, der siger, at en rigtig mand er høj, veludrustet og helst også rig. Du er jo fuldstændig ligeglad med mandens personlighed, så længe han er høj og veludrustet. De fleste kvinder opfører sig som en blanding af en forkælet prinsesse og en ussel og billig luder (hvilket du og de andre Miss Grey piger også gør). I har et klamt, nedværdigende og dehumaniserende syn på mænd. I fortjener ikke gentlemen. I fortjener ikke at blive behandlet med respekt.

  • Kære B.
   Der var du jo igen. Jeg troede lige du havde glemt mig. Jeg må sige at jeg er imponeret over hvor meget tid du faktisk bruger på at følge så godt med inde på Miss Grey. Mange af de indlæg som jeg skriver, skriver jeg for at de skal ligge op til debat og oplyse omkring problemstillinger og fordomme blandt Danmarks unge kvinder og mænd (Hvilket jeg kan se virker) Noget der undre mig lidt er, at når du nu alligevel bruger så meget af din tid på Miss Grey, hvorfor laver du så ikke din egen blog omkring alt det du ikke kan lide ved os kvinder? Det tror jeg nemlig at du ville få lidt mere ud af i længden. Jeg kan forsikre dig om at jeg ikke har i sinde at stoppe med at skrive, lige meget om du bryder dig om det eller ej. Men kan altid komme med gode råd og ideer til dig omkring hvordan du udfolder dit eget skrivetalent, med ord som Ussel og Billig luder som du selv så flot skriver i din kommentar til mit indlæg. Jeg tror ikke du skal tage det hele så tungt B. Mange af de ting jeg skriver er skrevet med et lille glimt i øjet.
   God dag.
   Hilsen Miss Lara.

 2. Min kæreste er en ægte gentlemand, går enormt højt op i netop de ting du “efterlyser”, har styr på sig selv, sit liv, og så sender han med jævne mellemrum gaver; sko, bukser og den slags!
  Og sender masser af positive og kærlige SMSer.
  Med andre ord husker at give mig noget opmærksomhed selv om vi ikke bor sammen, og forventer ikke at få noget retur.
  At det så også går den anden vej er noget helt andet.
  Men hold op hvor jeg føler mig som en rigtig kvinde sammen med ham!

  • Hej Joy 🙂
   Du lyder godt nok som en heldig kvinde. Hvor er jeg bare glad for at høre at du har så sød, dejlig og opmærksom en kæreste, som på samme tid får dig til at føle dig som en rigtig kvinde. Jeg er helt sikker på at du fortjener det. Så findes de alligevel derude hihi 😀
   Hvor gamle er i og hvor længe har i været sammen?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here