SKAM Fan

udgivet:

5 tegn på, at du officielt er gået SKAM-AMOK!

Kæreste læsere!

Lige som man netop gik og troede, at SKAM-ræset var ovre, er jeg her til at live det op igen. Jeg er ikke først nu blevet fan, men har faktisk været det lige siden dag 1!
Der er ikke meget læring i SKAM, men der er alt det vi unge går og higer efter; Kærlighed, drama, sex, fest og flotte fyre (og til fyrene, selvfølgelig søde piger!)

Der er en SKAM dulle gemt i os alle!

Det er utroligt hvad alle følelser i SKAM gør ved os, og for de fleste af os, kommer det nok bag på os, at vi bliver så afhængige af en “teenage-serie”, men ganske simpelt, kan du svare ja til disse 5 tegn, er du officielt lige så afhængige som alle os andre dødelige.

 1. Du er begyndt at bruge norske gloser du har lært fra serien!
  Ordet “Drittsek”, “Dust” og “Jävlig” er blevet en fast del af dit ordforråd, og så snart folk kommer ind på det norske sprog, er “Drittsek” noget af det første du nævner.
 2. Du er begyndt at kopiere stilen fra enten Noora, Eva eller Vilde!
  Du henter inspiration til dagligdagsbeklædningen fra serien. Enten er du gået amok i Clinique’s velkendte læbestift eller du har forsynet dig selv med en “Carhart” hue.
 3. Du bliver fornærmet, hvis nogle sviner SKAM til!
  INGEN! Og jeg mener INGEN, skal snakke grimt om serien!
 4. Du har en dyb medfølelse overfor SKAM-karakterene!
  Er Noora depri, er du depri! Er Eva glad, er du glad.. Det er en ond cirkel! Vi har jo selv været der følelsesmæssigt.
 5. Du følger mindst 1 af skuespillerne på instagram!
  Indrøm det nu bare – de er jo fucking spændende, især Vilde aka @Ulrikkefalk!

Indse det nu bare, et 6. tegn kunne lige så godt have været, at du var klikket ind på dette indlæg, fordi du inderst inde siden dag 1 har vidst, at du var skabs-SKAM-afhængig.
Det er den unægtelige sandhed, og vi elsker det!

Miss Grey pigerne er kæmpe fan!

Vi herinde på bloggen kan ikke komme uden om det, og vi indrømmer nøgent, at vi i hvert fald er kæmpe fan af SKAM! Vi kan ikke få nok, og jeg sidder ugentligt og skriver med Miss Grey omkring SKAM! Vi ville da ikke have noget i mod, hvis de manglede blogger-piger som statister 😉

Gå SKAM amok, kære læsere :-*

XOXO

– Miss Quinn <3

Se Også