5 tegn på, at du er overdrevet jaloux

udgivet:

5 tegn på, at du er overdrevet jaloux

Kæreste læsere!

Dybt begravet i bachelorperioden, er der stadig tid til et lille indlæg indimellem. Om en uge +/- er jeg færdig med studiet, og kan forhåbentligt se frem til en laaang ferie!

Midt i al min travlhed, kom Mr. Grey og jeg til at snakke om, hvorledes vi kunne definere det, at være en jaloux kæreste. Jeg måtte ærligt indrømme, at jeg godt nok var den jaloux kæreste, men ser man tilbage på vores start, er der gode grunde til, hvorfor jeg er det.
Utroskab, skænderier, fravalg osv. har ledt hertil, men i snakken fandt vi sammen til 5 tegn på, at man var overdrevet jaloux.

Jaloux kæreste: Er jeg virkelig overdrevet?

Jaloux betegnes ofte som et negativladet ord, idet det egentlig aldrig medbærer noget positivt. Dog får jeg det altid vendt til, at der intet er galt i, at være jaloux og at Mr. Grey kan se på det, som at jeg virkelig elsker ham og har en frygt for, at miste ham 😉

1. Jeg har svært ved at lade ham gå i byen, uden at jeg ved hvor han præcist er!

Efter at jeg sidste år oplevede, at Mr. Grey fik en tand for meget at drikke og det endte i, at ha. n kyssede med en anden pige, har jeg svært ved, at lade ham gå i byen uden at jeg præcist ved hvor han befinder sig. Hermed også sagt, at jeg har det dårligt, når han overnatter ude, såsom hos en kammerat eller når han er på business trips.

2. Jeg bliver ked af det, når jeg ikke er inviteret med til begivenhed – lille eller stor.

Nogle gange er jeg så jaloux, at jeg ikke rigtig kan få mig selv til at give slip. Jeg har en gang imellem svært ved, at acceptere, når jeg ikke er inviteret med til begivenheder, hvad end det er kaffe hos hans mor, fødselsdag eller ture ud. Dog er jeg også klar over, at vores forhold heller ikke har godt af, at vi er sammen 24/7.

3. Jeg misunder ofte nogle af hans venner for, at de får hans opmærksomhed og tid.

Det kan godt lyde voldsomt, men nogle gang når han vælger mig fra for, at vælge dem til, bliver jeg misundelig over at han ikke valgte mig til. Og ja, jeg ved stadig vi ikke kan være afhængige af hinanden 24/7 😉

4. Jeg spiller på den dårlige samvittighed, når han skal ud!

Og jeg gør det hver gang – heldigvis er Mr. Grey ret overbærende og forstår mig egentlig godt! Han tilgiver og lover mig, at der intet sker – og inderst inde stoler jeg faktisk også på ham, men ville helst have han blev hjemme 😛 … Nogle gange lokker jeg med sex :’D

5. Vi kommer nogle gange op og skændes om jalousi.

Det sker ikke tit, men det sker, at vi nogle gange skændes om hvor jaloux jeg egentlig er. Og sådan er det, og når han er utilfreds med det, får han altid at vide, hvorfor jeg er så skide jaloux! 😛

Tag jalousi med et smil!

Jalousi kan godt ødelægge et forhold, men det er vigtigt, at man tager jalosuien med et smil. Det er ikke altid negativt at være jaloux. Og Mr. Grey ved også, at det er kærligt ment. Han ved jeg elsker ham og frygter at miste ham, og det er af den grund, at jeg bliver jaloux.

Hvis der er jalousi i et forhold, er det vigtigt at snakke med partneren om det, specielt om, hvad der ligger til grund for, at jalousien opstår. Mr. Grey har på grund af kommunikation klaret os igennem de værste situationer med jalousi, og vi kommer derfor heller ikke op at skændes, når jeg endelig er jaloux.

Jalousi er tegn på, at din partner elsker dig og har en frygt for, at miste dig 🙂

Xoxo

– Miss Quinn <3

Se Også