Missgrey-pige-fotograf-lasse-baltzer

udgivet:

5 nemme til at krydre sexlivet

Ladies!

Trænger dit sexliv til et ekstra krydderi? Eller to? Eller søger du bare helt nye smagsvarianter, men stadig inden for din personlige tryghedszone?

Selv har jeg efterhånden været i mit forhold i lidt over et år, konstant med en frygt for at det skulle blive kedeligt og ensformigt. På trods af dette har jeg aldrig oplevet Mr. Teddy og mit sexliv som værende forudsigeligt. Vi har altid været gode til at variere, sprøjte med karamelsauce, fundet gulerødder med kondomer frem eller vores lille boks med sexlegetøj. En gang i mellem bliver vi dog grebet af hverdagen. Her giver jeg dig 5 nemme til at spice dit sexliv op, som de fleste kan være med på.

1. Find grønsagerne frem!

En ret grineren måde at få viklet lidt sjov og ballade ind i en omgang, kan være at tage på opdagelse i grønsagsskuffen eller frugtskålen. I mit tilfælde har jeg både prøvet bananer, agurker og en ret grande gulerod. Et tip er at huske kondomet, ellers kan du godt ende med at være fyldt med bananmos..

2. Isterninger

Du har sikkert hørt om det før, eller endda afprøvet det til den der klassefest i 7, hvor du havde bøjle på. Men isterninger kan være ret geniale, når det kommer til at pirre. Find en isterning frem og genskab den ret hotte scene fra Fifty Shades of Grey, hvor Mr. Grey smelter isterninger på Ana’s krop.

3. Bobler

Vi kan vist alle blive enige om at have sex i badet slet ikke er så frækt som det ser ud på film. Det er faktisk ret akavet og svært at finde en stilling, som ikke skvulper eller svupper ret mærkeligt. Men hvis man er så heldig at have et badekar, så prøv og fyld det med varmt vand og bobler, og sæt dig og din kæreste i blød. Herefter vasker i langsomt hinandens kroppe med ekstra fokus på de intime steder. Man kan altid stå op og bolle på gulvet, hvis det er man fristes for meget.

4. Test jeres grænser

Prøv noget nyt, som du måske altid har gået og tænkt på, men aldrig helt har turde. Det kunne være at lege med idéen om at I bliver overvåget ved at have sex i et vindue (måske et sted eller på et tidspunkt, hvor der ikke er særlig mange mennesker) eller hav sex i din venindes seng. Jeg har selv erfaret at det at filme sex med min kæreste gør det hele meget mere pirrende (eventuelt lad være med at se filmen bagefter, tro mig du fokuserer kun på bumsen på din balle..)

5. Leg stranger!

Send din kæreste i byen eller på café, eller tag selv afsted. Leg at du møder din kæreste for første gang, og lad ham forsøge at score dig. Ideen er pirrende og I vil humpe som kaniner når I kommer hjem, som da I havde sex for første gang.

Husk I altid kan skrive til os sexbloggere på vores personlige mail! Hvis du vil have flere råd til ekstra krydderi, så skriv til mig på mv@missgrey.dk

Much Love

Miss Vanilla

Se Også