Missgrey-pige-fotograf-lasse-baltzer

udgivet:

3 tips til bedre sexkvalitet

Kære Læsere!

I mit forhold med Mr. Teddy kan vores sexkvalitet være utroligt svingende ofte begrundet i forsømmelse af parforholdet i den travle hverdag. Personligt synes jeg det er utroligt irriterende, at kvaliteten kan være så skiftende: Man ved jo nærmest aldrig hvad man pakker ud, når man så når dertil. Nogle gange når jeg ikke engang at se vedhænget før det er smuttet halv op i min livmoderhals, ellers får jeg et glimt af den når den titter ud under dynen lige før han ruller oven på mig. Disse sene aftenknald er ikke min favorit – kvaliteten er lav, men jeg kan alligevel ikke rigtigt undvære dem. Derfor har jeg efterhånden udarbejdet nogle metoder til, hvordan du kan opnå en lidt bedre sexkvalitet under hverdagens vaniljesex.

Afslør jer selv

Ikke noget med at krybe ned under dynen for at skjule den nyerhvervede delle eller den dér dedikerede bums på ballen, som aldrig forsvinder. Og heller ikke noget med at slukke lyset, så han ikke kan se dit ansigt uden makeup. Generelt lad være med at vente til helt om aftenen før i går i seng med at bolle – man når at blive træt og hverken stang eller hul er helt på dupperne. Tag istedet en hurtig doggy i køkkenet efter arbejde.

Husk de små ting

Støn og suk, slik og kys og en pirrende øjenkontakt er alle med til at øge den kontakt, der kan være mellem jer under en hanky panky session. Sørg for at han rører ved dine gyldne forpartier og ikke bare smutter slangen i hul før du når at sende det der frække blik.

Stop op og træk vejret

Undgå at det bliver en 4 minutters fornøjelse og stop din partner før han hopper ud over kanten. Træk dig lidt væk og giv ham masser af kærtegn og kys – eventuelt et lille bitte blowjob, hvis du tror han kan holde til det. Ellers skub din kæreste ned mellem benene og lad ham arbejde for den der orgasme. Kan han ikke helt finde ud af det? Så læs vores seneste søndagstema som guider din mand: Kære mand – ENDELIG kan du give din kvinde en klitorisorgasme.

sexkvalitet

Håber I har en fantastisk søndag derude!

Much Love

Miss Vanilla

Se Også