Miss Vanilla anbefaler

udgivet:

3 problemer alle os med store bryster har

*Indeholder reklamelinks*

Kære læsere!

Dagens indlæg kommer til at omhandle både mine egne og nogle af mine veninders attributter. Jeg har samlet til jer her 3 problemer som jeg selv og mange andre kvinder med store bryster også oplever. Mine egne babser svinger meget i størrelsen og sommetider oplever jeg at de når en størrelser der ikke altid er så handy..

https://missgreyclub.dk/Når man snakker om størrelsen

Det første og måske mest åbenlyse problem er når ens bryster er fokuspunktet for hele den forsamling du befinder dig i (kan i visse tilfælde være formålet). Jeg har ofte oplevet at få utallige spørgsmål vedrørende min størrelse: “Hoooold da op hva, de er da godt nok vokset siden sidst hvaaa”, “Ej må jeg lige se dig fra siden af, det er lidt svært at se hvor store de er forfra” osv osv. Eller også den uundgåelige øjenkontakt din samtalepartner har med dine babser, hvorefter man diskret rømmer sig (not) hvorefter personen er så fokuseret på et nærstudie at de ikke engang opdager hvilken drejning samtalen har taget. Denne situationen kan udleves igen når man ved et tilfælde støder ind i en mand og han ikke engang møder dine øjne idet han siger undskyld. Undskyld mig, er det mine patter eller mig der skal have en undskyldning?

Det bliver hurtigt vulgært

Den lille fine kjole fra Only? Glem det. Dine patter ligner to overoppustede balloner klemt ned i en lidt for stram kjole. Ofte har jeg oplevet hvordan en kjole er smækker lækker alle andre steder end foran, hvor jeg føler mig halvkvalt grundet størrelsen på mine patter. Stram t-shirt? Eller bare en almindelig t-shirt? Never mind, jeg får alligevel aldrig klemt dem ned. Alt tøj føles forkert proportioneret efter lige din kropsstørrelse og tøjjagt kan være en svær fornøjelse.

Dine bryster skvulper under bevægelse

Egentlig måske det mest irriterende problem er når dine bryster er i bevægelse. En god bh eller sportsbh er ofte et must hvis du vil undgå ondt i ryggen. Glemmer du dette husker du det ofte, når du lige skal løbe fem skridt ud i køkkenet for at slukke ovnen og dine patter klasker mod vægge og loft grundet du lige har taget din bh af. Igen bliver al bevægelse ret vulgært, bare løb i en almindelig bh kan få de fleste andre personer offentligt til at falde bagover på bænken. En god og stram bh er altså at foretrække.

Tjek vores nye digitale sexklub – Missgreyclub.dk

bryster

Håber I alle har en super dejlig lørdag derude!

Much Love

Miss Vanilla

Se Også