Missgrey Pigerne - størrelsen eller gørelsen

udgivet:

10 ting ingen ved om mig!

Kæreste læsere!

Vi er endnu engang nået til den mest fantastiske dag på ugen – nemlig temasøndag!
Her på Øen, hvor vi har bosat os, er søndagen idag overskyet og ærlig talt lidt kedelig, men følger du mig på instagram, kan du følge med i både vejret og Mr. Greys og min hverdag! 😉

10 ting ingen ved om mig!

For at bloggen kan blive en smule mere personlig, kræver det, at jeg overfor jer, lukker en smule mere op for mit private liv! Så derfor får I nu også 10 ting  om mig, som ingen andre i min vennekreds ved!

1. Da jeg var 8 år, stjal jeg et viskelæder med motiv fra en veninde, og benægtede det hele overfor hendes og mine forældre, da jeg blev beskyldt for det! Det skal lige siges, at jeg havde fortalt veninden og hendes forældre, at mine forældre havde købt det til mig, og da mine egne forældre konfronterede mig, benægtede jeg stadig at have taget/stjålet det!

2. Jeg har et modermærke under min venstre fod, og har engang på en udlandsrejse, fået at vide, at det betød at man var rejselysten – hvilket passer rimelig godt på mit eventyrssind!

3. Jeg har været spejder fra jeg blev 6 år til jeg fyldte 19 år – og aldrig har jeg haft nogle lykkeligere år!
Jeg har endda de sidste måneder, tænkt om jeg skulle melde mig til igen, og være leder for de små!

4. Jeg er i gang med at skrive to bøger, og er færdig med udlægget til den ene.
Den ene af bøgerne kommer til at handle om “Den danske Mr. Grey” og den anden er en roman, som på et tidspunkt vil blive udgivet i mit eget private navn.

5. Jeg har engang leget med en fyrs hjerte – lad os kalde ham Mr. Dark.
Han var den sødeste, venligste mand jeg nogensinde havde mødt, vi klikkede ved første snak, og det blev da også til mere end det, men da Mr. Grey trådte ind i billedet, måtte jeg knuse
Mr. Darks hjerte, og vælge Mr. Grey. Når Mr. Grey og jeg løber ind i problemer, undrer jeg mig nogle gange over, om Mr. Dark måske havde været det rigtige valg, på trods af at Mr. Grey virkelig har taget mit hjerte med storm. Men alt det og Mr. Dark kan I læse mere om en anden gang.

6. Jeg har lavet en scrapbook over mit bryllup, hvis jeg en dag skal giftes.
Alt lige fra frisure til kjole og borddekoration er planlagt. Og Mr. Grey kender intet til den.

7. Folk der ikke kender mig, får oftest at vide, at min papfar er min rigtige far.. Mest fordi jeg ikke vil have noget kendskab til min rigtige far, og han i min verden, ligeså godt kunne være død.

8. Jeg er introvert!
Jeg er ikke særlig social, og er jeg social for længe af gangen, har jeg en tendens til pludselig at blive stille, og vil allerhelst bare gerne være alene og indelukket på et værelse, hvor ingen forstyrrer mig.
Det samme sker, hvis jeg på en eller anden måde skal være social, og folk begynder at stille spørgsmål af ren interesse. Så får jeg svært ved at svare, og svarer i korte sætninger, og glemmer at spørge ind til dem.

9. Jeg har aldrig brækket eller forstuvet noget, og er heller ikke allergisk overfor noget.
Jeg troede engang jeg var allergisk overfor tomater, indtil vi fandt ud af, at det udslet jeg fik, kom af at have været for længe ude i solen, altså var det bare solknopper.

10. Jeg er utrolig impuls styret!
Hvis jeg er i gang med en opgave i hjemmet, kan jeg aldrig holde fokus i lang tid nok til at fokusere på den ene ting. Jeg foretager mig ofte 25 ting på én gang!

Følg mig her!

Jeg håber I har lært lidt om mig i dag, og skulle I få lyst til at følge mig andre steder end her, har jeg min egen instagram og facebook profil!

Instagram finder I her, og min facebook finder I her!

Og har I andre spørgsmål omkring mig, I gerne vil have besvaret, kan I altid skrive til mig på min mail: MQ@MISSGREY.DK <3

– Quinn <3

Se Også