Kære læser hos Missgrey.

Her fra redaktionen er vi ikke på vej på ferie. Tværtimod. Vi har nemlig sat os for at gøre din sommer ekstra sprød, og derfor, vil du hele sommeren kunne finde nyt læsestof på Missgrey. Især på vores nye afdeling Missgrey PLUS kommer der rigtig meget nyt læsestof for tiden. Her finder du både sexnoveller, interviews og reportager samt (som det nyeste) oplæsning af sexnoveller. Kort fortalt: Du finder en masse erotisk sommerlæsning på Missgrey PLUS af den højeste kvalitet og nøje udvalgt til sektionen.

GRATIS erotisk sommerlæsning?

For at vi kan give dig den bedste oplevelse, og det mest eksklusive læsestof på Missgrey PLUS, har vi lavet det til et medlemskab. Normalt koster det 9 kr. at prøve. Men henover sommeren mellem den 1. juli og indtil den 31. juli vil du kunne prøve Missgrey PLUS helt GRATIS.

For at få adgang til gratis læsestof hele 30 dage til din sommerferie, skal du blot bruge rabatkoden: sommerplus ved checkout.

Hvad kan du finde på Missgrey PLUS?

På sektionen kan du finde mange forskellige sexnoveller, som kun ligger tilgængelig på Missgrey PLUS (eller på vores søsterside MISSGREYCLUB). Novellerne er ekstra lange og kvaliteten er bedre, end hvad du normalt finder på nettet ved en almindelig googlesøgning på “sexnoveller” eller “gratis sexnoveller”. Hvis du ofte søger efter erotisk læsestof på nettet, vil du også opdage, at meget af det, som du finder på gratissiderne, er en blandet fornøjelse. Desværre.

Med Missgrey PLUS gør vi op med dette, og giver dig en bedre oplevelse. Vi elsker selv godt erotisk læsestof (ellers havde vi aldrig startet Missgrey… vi har efterhånden +1000 artikler til dig herinde på siden) og så kan vi godt lide at gøre vores nye og trofaste læsere glade.

Derudover finder du interviews og reportager fra den danske sexbranche såvel som fra helt almindelige danskere, der har åbnet op omkring sit sexliv anonymt. Læs b.la. historierne:

Som noget nyt: Oplæsning af sexnoveller

Det allernyeste på Missgrey PLUS er vores satsning på oplæsning af novellerne. Podcasts og lydbøger er populært som aldrig før, og den bølge, er vi også med på nu. Vi har lagt de første fire oplæsninger online på siden. Når du anvender sin sommerkode, vil du derfor få adgang til de oplæste sexnoveller. Rigtig god fornøjelse fra hele redaktionen på Missgrey.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here