Find på SLOGAN til vores club – og VIND MEDLEMSSKAB

0
518

Kære læser!

Vi er snart klar på at lancere vores kommende sexclub, noget helt nyt her i Danmark – og ikke set før. Du kan jo sagtens gå i en fysisk swingerklub, finde sjove oplevelser ude i den virkelige verden… men hvordan finder du et virtuelt mødested for sexinteresserede? Og hvorfor skal sexundervisning være SÅ kedeligt? Det er vi klar på at ændre. Vores kommende site bliver Missgreyclub.dk – og vi er i fuld gang med at udvikle. Vi mangler selvfølgelig en masse endnu. B.la. er vi ved at udvikle det grafiske layout og heraf den visuelle identiet.

Det vi mangler, er det helt perfekte SLOGAN til vores club. Missgreyclub er et sted for sexinteresserede med lir og opgaver til sexlivet og gode rabatter på produkter. Så vil du gerne pifte dit sexliv op på månedlig basis, er det altså clubben, du besøger. Men hvad er vores SLOGAN til denne club?

Du kan vinde et medlemsskab… for life!

Vil du gerne vinde et medlemsskab til vores kommende club, så kan dette lade sig gøre, hvis du finder på det helt perfekte slogan til os. Det tager 2 minutter at deltage, og du kan følge linket herunder:

KLIK HER FOR AT BIDRAGE HELT ANONYMT

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here