Så sker det altså så småt. Vi har bygget og bygget på www.missgreyclub.dk i over et halvt år, og vi er meget tæt på at tage det sidste spadestik til vores nye univers. Hurtig note: Det er BETA-version. Og det betyder faktisk, at vi er færdige, men at det stadig er et testunivers, som skal udvikles løbende med DIN hjælp.

Du har måske undret dig over, hvorfor der sjældnere og sjældnere, kommer nyt indhold herinde? Det er altså svaret. Vi har rykket nærmest alt vores contentproduktion og fede deals videre over i et (synes vi) ENDNU federe univers. Du kommer til at skulle give en lille skilling hver måned for at få adgang – men vi vil gerne selv op på et nyt niveau med Missgrey-brandet og tilmed sørge for, at vores skribenter og sexologer på sigt kan gøre det til en levevej eller supplement i deres tilværelse.

Nu tænker du måske medlemsclub er lig med et TRÆLS ABONNEMENT. Men det er langt fra historien. Vi er en on-going virksomhed, som løbende laver nye ting, og derfor, passer det os godt at sætte en betalingsmur på den nye club. Vi går IKKE ind for binding og svær udmeldelse igen. Vi har “dag-til-dag” opsigelse. Så ønsker du ikke at være i clubben mere, så altid bare opsig på din egen konto med 1 klik eller skriv til: kundeservice@missgreyclub.dk. Vi ønsker at skabe en OPLEVELSE og et community. Ikke et old-fashion abonnementsunivers. Vi er en MEMBERSCLUB. 💗💗

Vi håber derfor på, at du vil give os et besøg på det nye site. Lige nu kører vi med:

 • GRATIS oprettelse.
 • GRATIS prøveperiode på 14 dage.
 • START-pris på 49 kr. pr. måned efterfølgende (til de 1000 første medlemmer).

Der kommer meget mere om clubben herinde løbende, men allerede nu, kan vi afsløre, hvad du får i clubben:

 1. VIP indhold og meget mere af det (vi oploader løbende nyt, erotisk indhold)
 2. Sexopgaver: Få konkret inspiration til hvad I kan lave under dynen.
 3. Sexundervisning: Læs undervisning fra dygtige sexologer
 4. E-BØGER: Læs digitale e-bøger og historier
 5. FÅ RABATKODE: Vi giver dig en rabatkode der udløser hele 15% på ALT sexlegetøj hos Sinful.dk
 6. SEXGOODIE: TILMED får du også hver måned en SEXGOODIE med udvalgte produkter fra Sinful.dk, hvor der altid er op mod 30% besparelse.
 7. Du får din egen private profil og bruger.
 8. Du kan livechatte med sexologer på udvalgte tidspunkter.
 9. Du kan deltage anonymt i forum og chatte med andre medlemmer.

Læs resten ved at melde dig ind i clubben. Vi har lavet en pris, som alle kan være med på. Vi har smidt alle vores sparrepenge i projektet, og håber og tror på, at vi med jer, kan udvikle ENDNU flere fede ting og lave Danmarks FEDESTE erotiske (og moderne) univers sammen i mens vi vokser på antal medlemmer. Vi er afhængige af DIG for at lykkedes med vores mission. KH Trine & Mette.

Se herunder, hvordan du tilmelder dig… 😍😍😍  

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here