Uge 21: Temasøndag #16: Tror du på den eneste ene? Eller to… eller tre?

0
730

Velkommen hos Miss Grey. I denne omgang, diskuterer Miss Grey Pigerne deres holdning til monogami. Og med det tema, kan jeg med rette spørge dig, som læser med: Tror du på den eneste ene? Tror du på, at du har en soulmate, og at det skal være jer to for evigt? I så fald, tror du så på, at I udelukkende kan holde jer til hinanden uden at få flere personer ind i forholdet (frivilligt eller ej)?

Hvorfor er det, at vi skal være sammen to og to – ikke to + én mere?

I bund og grund tror jeg det handler om, at vores (kristne) tro, har fortalt os i mange, mange år, at vi er skabt til kun at ære og elske én person. Det er noget, som er blevet pålagt os. Eller hvordan? Sidenhen har der været meget debat om, hvorfor det hænger sammen som det gør, når det handler om parforholdets mange facetter.

Er vi sammen to og to på grund af tradition – altså vores tro? Eller er vi sammen to og to, fordi det er det, som vi helst vil? Jeg er mildest talt i tvivl. Og dertil, kan vi jo allesammen spørge os selv om, hvordan stigningen i utroskab har noget at gøre med, at vi måske IKKE er skabt til at elske og ære én person af gangen.

Uanset hvad svaret er, så er emnet “Monogami” noget, som kan sprede vandende hos mange.

LÆS OGSÅ: Meget mere Miss Grey? Oh yes, så følg med på Instagram

Miss Grey Pigerne er klar til at diskutere og nedbryde tabuer

Jeg er ret sikker på, at det er et tabu at sige højt: “Jeg er ikke til én person, jeg er til flere”. Vores helt egen Miss Vanilla her på bloggen, har lige valgt at komme med sådan et statement. Spørgsmålet er, hvad det er for tanker hun har haft om dette, og hvorfor hende og Mr. Teddy har lyst til at prøve det. Hvis du har haft samme tanker, med eller uden din kæreste ved det, så kan du sikkert få glæde af at læse, hvad Miss Vanilla gør og tænker om et åbent forhold.

Hvordan har Miss Lara, Miss Quinn og Miss Felicity det egentligt med det? Miss Vanilla er nemlig ret klar i sin mening. Jeg vil ikke afsløre meget mere, da jeg synes, du som læser selv skal finde ud af, hvor vandende deler sig i pigegruppen. Og om vandende egentligt deler sig. Der er nemlig ret klare holdninger og meninger om sagen.

Læs med i oversigten herunder. Bland dig også gerne i debatten. Tror du på én, to, tre….. eller flere partnere? Hvorfor gør du og hvorfor ikke?

Her får du et kort overblik over pigernes indlæg:

Miss Felicity: Monogami?

Miss Lara: Jeg holder mig til en ad gangen 

Miss Quinn: Vi går ind for monogami – men hvad betyder det egentligt?

Miss Vanilla: Jeg vil eksperimentere med flere partnere

KH Miss Grey Redaktøren

Hvad er Miss Grey?

Er du ny her hos Miss Grey? Well, så velkommen til. Dette indlæg er skrevet af mig, Miss Grey Redaktøren. Jeg ser mig selv som det knudepunkt, der samler de fire Miss Grey Piger: Miss VanillaMiss QuinnMiss Lara og Miss Felicity. De fire piger mødte hinanden for første gang i starten af dette år. Det gjorde de med det formål at gøre universet “Miss Grey” til virkelighed – og fordi, at de havde lysten til at ændre på noget. De havde, og har, sammen med mig, lyst til at gøre det helt okay at dele historier, når det kommer til livet som ung kvinde, og når det kommer til at dele historier om sit sexliv – hvadenten det er som single eller med en kæreste.

Personligt synes jeg, at der manglede et forum for unge kvinder, hvor de kunne få lov til at dele ud. Og gerne dele ud, uden at det skulle fordømmes eller ses ned på. Så er du ny læser, så velkommen til Miss Grey. Stedet, hvor det er sexet at være ærlig og nedbryde tabuer. Miss Grey har kun eksisteret et lille års tid. Så jeg glæder mig til, at du forhåbentligt vil følge med på rejsen mange år endnu.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here