Temasøndag #9: D. 8. marts 2008! Yeah, sex for første gang!

0
865

Kæreste læsere!

Vi er endnu engang nået til søndag, hvilket jo helt klart leder til vores fantastiske temasøndag!
Og denne gang, skal vi piger snakke om vores “første gang” 😉

Ikke kun var min første gang fantastisk, men den var også romantisk, og selvfølgelig, lidt akavet!

D. 8. marts 2008!

Min første gang var meget nøje planlagt. Jeg var kun 15 år, og havde været sammen med min fyr i næsten et helt år. Mr. First var godt bygget, og svømmetrænede dagligt! Han var på konkurrenceplan og var faktisk en rigtig flot knægt!

Vi havde planlagt, at vi skulle være hjemme hos mig, og jeg gik selvfølgelig i gang med at tænde stearinlys, og lægge det flotte sengetøj på. Jeg havde dengang kun en enkeltseng, men det var rigeligt for os, for så kunne vi ligge tættere.
Vi startede selvfølgelig ud med at kysse lidt, og endte med at have akavet teenagesex. Jeg fik egentlig ikke som sådan en orgasme, men det var dejligt endelig at være tæt. Vi var sammen i 1,5 år efter vores første gang, og jeg kommer aldrig til at fortryde min første gang, fordi det var sammen med Mr. First, som både være betænksom, forsigtig og ganske kærlig.

Det blødte lidt efter den første gang, men Mr. First sørgede selvfølgelig for, at det ikke var pinligt for mig, og var ganske forstående og vidste godt, at det ville komme til at bløde en smule.

Forholdsregler:

Sørg for, at du har tillid til den fyr du vælger din første gang med! Du behøver ikke knalde den første, for han vil nødvendigvis ikke være den rigtige eller den bedste. Mærk efter indeni i dig selv, om det føles rigtigt, og hvis ikke det gør det, så er det altså ikke forbudt at sige nej!
Mr. First var forsigtig og påpasselig, og sørgede for, at jeg følte mig godt tilpas! Og sådan skal det også være 🙂

Xoxo

– Quinn <3
Tidligere artikelTemasøndag #9: Min første gang med sex
Næste artikelTemasøndag #9: Hvorfor tog min første gang tre dage?
MISS QUINN
OBS: Miss Quinn blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Quinn: "Mit dæknavn her på bloggen er Miss Quinn, jeg er født i 90'erne. Og dengang bloggen blev bygget op, blev vi i gruppen ret hurtige enige om, at jeg måtte være den danske udgave af Anastasia Steele - dette gav dog mest mening, fordi min mand, er den danske version af Mr. Grey - sådan bogstaveligt talt. Jeg prøver at følge med på det seksuelle, men har ofte svært ved at holde det følelsesmæssige tilbage. Jeg er genert, stille, og har ofte en trang til et glas rødvin eller 7! I kan på min side læse om alt lige fra kærlighed, pisk og sex og selvfølgelig dagligdagsindlæg omkring de ting Mr. Grey og jeg foretager os. Jeg kommer med tips og tricks til at spice forholdet op, og selvfølgelig også gøre det romantisk. Så hvis du har brug for en bred blog, som både kan give svar på, hvordan det første knald var, hvor pinligt det var da jeg blødte igennem i folkeskolen eller et personligt spørgsmål du måtte have, så velkommen til mit univers, hvor alle spørgsmål er velkomne".

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here