Kære læsere.

Tiden er kommet til endnu en temasøndag her på Missgrey.dk. I denne omgang skal det handle om prævention. Derfor vil jeg i dagens anledning gerne slå et slag for at bruge kondom som singlepige.

Min erfaring er nemlig, at mange singlepiger fravælger kondomet fremfor en anden form for prævention. Eksempelvis P-piller.

Og på trods af det faktum, at jeg har haft en hormonspiral de sidste to år, og inden det var storforbruger af P-piller, har jeg gennem hele min singletilværelse sværget til at bruge kondom sammen med mine sexpartnere.

Bruge kondom

6 gode grunde til at bruge kondom som singlepige

 1. Kondomet er den eneste form for prævention, der beskytter dig mod kønssygdomme. 

  Dette er den absolut vigtigste grund til, at jeg som singlepige ALTID krævede, at manden havde kondom på. Specielt, når der var tale om et one-night-stand eller en sexpartner. Mine fyre fik faktisk først lov at smide regnfrakken i det øjeblik, at jeg vidste, at hverken han eller jeg ikke knaldede med andre. Samtidig skulle vi begge kunne levere en negativ test efter et besøg hos lægen.

  Jeg tror også, det er dette stramme regelsæt, der har gjort, at jeg aldrig nogensinde har haft en kønssygdom på trods min promiskuiøse livsstil som single.

 2. Du slipper for at blive beskyldt for at have givet din partner klamydia. 

  Ja, selv de bedste fejler, og kondomet er da også blevet glemt en enkelt gang eller to hos mig. En af de få gange jeg var sammen med en fyr uden kondom, endte det faktisk med, at han beskyldte mig for at have givet ham klamydia.

  Vores forhold blev ret akavet, da vi efterfølgende stod med to negative tests. Hvilket resulterede i, at vi stoppede med at ses. Den dag i dag er det mig stadig en gåde, hvad der var i vejen med hans pik, efter vi havde haft sex, siden han troede, at jeg havde smittet ham med klamydia.

 3. Jo mere beskyttelse, jo bedre. 

  Grunden til vi bruger prævention, er jo fordi, vi ikke ønsker at blive gravide, før tiden er inde. Så hvis du også tager P-piller eller bruger anden form for prævention OG giver ham et kondom på, burde du jo være dækket ekstra godt ind i forhold til at undgå dette.

  Det gør også, at du ikke behøver at bryde dit hoved med, om du nu også fik taget pillen, inden I gik i gang med lagengymnastikken. For mig gav det mig i hvert fald en ekstra forsikring om, at jeg ikke ville ende som ung mor bare fordi, jeg dyrkede masser af sex.

 4. Der kommer ikke sæd på lagnet, når han trækker sig ud.

  Det er da nu meget rart at være fri for pletten på lagnet, som af en eller anden grund er fuldstændig uundgåelig, når man dyrker sex uden kondom.

 5. Sæden drypper ikke ud af dig i flere timer efter sex.

  En anden god ting ved at samle klatten i gummiet er helt klart, at du slipper for at sæden drypper ud af dig flere timer efter, I har haft sex.

  Det er altså ret upraktisk, hvis du eksempelvis skal på kaffe-date med din bedste veninde lige bagefter.

 6. Det er ikke sundt at fylde sig med kønshormoner.

  Når du tager P-piller, fylder du kroppen med kønshormoner, hvilket faktisk kan være med til at forstyrre din hormonbalance, hvis du er særligt følsom overfor dem.

  Så medmindre du har en medicinsk grund til at tage P-piller, er min personlige mening, at et kondom er at foretrække. Det er nemlig en mere naturlig form for prævention.

Så kære singlepige. For din egen komfort og sikkerheds skyld. Få ham for pokker til at tage det kondom på, når du nu skal ud og nyde alt det lækre singlesex, som verdenen har at tilbyde dig.

Jeg har personlig erfaring med, at det godt kan være svært at få ham overtalt til at bruge kondom. Men du må aldrig opgive denne vigtige diskussion, når det kommer til beskyttelse. Husk det.

LÆS OGSÅ: Sexlegetøj til under 300 kr. lige her! 

bruge kondom

Inden jeg slutter denne uges udgave af temasøndag, vil jeg gerne høre din mening kære læser.

Er du enig i, at alle singlepiger bør bruge kondom, eller synes du, at det er overflødigt, hvis man vælger en anden form for prævention? Og hvad er dine gode grunde til at bruge kondom eller ej? Kommenter gerne indlægget nedenfor.

Tak fordi du læste med – Hav en dejlig søndag!

KH.
Miss Felicity.

Tidligere artikelTemasøndag#12: Prævention
Næste artikelTema søndag #12: Hvorfor er det så svært at bede fyren om prævention?
MISS FELICITY
OBS: Miss Felicity blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Felicity: "Jeg er blogger her på Miss Grey, hvor du kan kende mig under navnet Miss Felicity. Jeg byder dig velkommen til min verden, hvor jeg ærligt og uden filter skriver om mit liv som ung kvinde med alt, hvad det indebærer, når det kommer til kærlighed og sex. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Boyfriend, som jeg snart skal have mit første barn sammen med. Samtidig leverer jeg guides her på bloggen med fokus på at rådgive dig ud fra mine egne erfaringer med eksempelvis BDSM, som jeg er meget stor fan af. Du vil også kunne finde mere videnskabelige artikler fra min hånd, da jeg elsker at fordybe mig i forskning omkring sex og samliv. Denne passion vil jeg meget gerne dele med dig, så vi i fællesskab kan blive klogere på sex og følelser, der til tider kan være en kompliceret affære. Kort sagt indeholder mine blogindlæg altså lidt af det hele, så hvis du har brug for en veninde, der er hudløst ærlig og gerne giver dig et godt råd eller to med på din vej, kan du trygt følge med hos mig her på Missgrey.dk."

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here