Den livslange diskussion mellem kvinder. Dem der hader dem, og dem der har det godt med dem.

En af de ting på kroppen, som der nok får mest skæld ud, er strækmærkerne. Dem der enten sidder på dine lår, lægge, arme, bryster, røv, mave and so on. De vokser, som de har lyst til, i takt med, at din krop forandrer sig.

Jeg hadede mine strækmærker før i tiden. For jeg fik fortalt af samfundet, at de ikke måtte være på min krop. Jeg skulle helst være så fejlfri som muligt. Det vil sige, at der ikke var noget, der hed strækmærker, appelsinhud eller blodsprængninger. Noget som kroppen gør af sig selv, måtte ikke være på min krop. Hvilket jo, er så absurd dumt at få fortalt. Du kan ikke ændre på, hvad kroppen gør af sig selv. Jeg kan ikke ændre på, at jeg får en til skønhedsplet, eller at jeg får en bums i panden imorgen. Det er jo en krop, og den vokser og gør sig til, ligesom alt andet.

Når jeg kigger på mine strækmærker nu, synes jeg de er flotte.

Det er tigerstriber, som nogen har fundet på at kalde dem(enig!). Et fantastisk ord, der beskriver noget så naturligt. Jeg har intet imod mine strækmærker nu, faktisk langt fra. Til tider lægger jeg nærmest ikke mærke til dem, da jeg har lært, at de er en del af min krop.

En del af mig, og det er rart at have det sådan.

Så mit budskab til dig, er, at du skal lade din krop være, og lade den få lidt kærlighed i stedet for en omgang lussinger. Den har altså bedst af omsorg, og jeg kan LOVE dig for, at det også gør noget for din sjæl. Du kan blive et helt andet menneske, du aldrig troede du kunne være.

Så de her strækmærker. Dem skal du lære at acceptere. Kroppen er som den er, og de skal have lov til at være der og vokse på kroppen. Ligesom vi også har appelsinhud, blodsprængninger, fregner, skønhedspletter, ar og andre sjove ting. Det bedste du kan gøre for dig selv, er at lære at acceptere det, så du ikke skal kæmpe en evig kamp med dig selv. For de bliver ved med at være der. De forsvinder ikke fordi du hader dem.

Størstedelen af piger og kvinder har strækmærker, og det er ikke noget du skal være flov over. Husk, at din sidekammerat formentlig også har dem!

Dette billede er så ægte, som det overhovedet kan være. Det er nemlig mine strækmærker. Dem holder jeg af, og de bliver ekstra lækre, når der lige tilføjes lidt farve. Embrace! /Christine Emilie

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here