*Dette indlæg indeholder reklamelinks*
Kære læser

I dag er det tid til en lille Sinful julekalender unboxing. Jeg vil afsløre nogle af de lækkerier, der gemmer sig bag de sorte låger i Sinful Deluxe julekalenderen. Derudover vil jeg også afsløre lidt detaljer om, hvordan Mr. Unexpected og jeg bruger julekalenderen…

Læs også: Sinful Deluxe Julekalender – Det kan du forvente

Sinful Klassisk Julekalender VS Sinful Deluxe Julekalender

Sidste år købte jeg selv den klassiske julekalender, og i år har jeg været så heldig at få fat i den nye Sinful Deluxe Julekalender. Jeg var rigtig glad for at have kalenderen sidste år, og fik en masse nye spændende ting til natbordsskuffen. Når det så er sagt, er min mening, at den klassiske version henvender sig til dem, der ikke i forvejen har særlig meget sexlegetøj. Den er desværre udsolgt i år, men du kan jo overveje, om du skal have fingrene i en næste år. 😉

Det er ikke kun prismæssigt at julekalenderne adskiller sig. Den klassiske version har kun Sinfuls eget mærke gemt bag lågerne, hvorimod at deluxe versionen indeholder 24 bestsellers fra hele sortimentet. Mine forventninger til julekalenderen har derfor været tårnhøje. Det eneste jeg vidste på forhånd var, at kalenderen skulle indeholde:

  •  24 populære kvalitetsprodukter til en værdi af hele 3.500 kr.
  • Der vil være erotisk tilbehør, lingeri, blid bondage og sexlegetøj.
  • Du får kendte mærker som Womanizer, Tenga, Kaerlig samt flere. (Hvis du kender til de mærker, vil du helt automatisk vide, nogle af det sexlegetøj, der gemmer sig i kalenderen!)

Læs også: Erotisk julekalender – OVERBLIKKET over dem alle!

sinful julekalender unboxingMine tanker om de 12 første låger

Først og fremmest vil jeg lige sige, at jeg er kæmpe fan af at få pakker fra en masse forskellige mærker! Det gør indholdet meget varierende, og du kan på ingen måde gætte, hvad der er i kalenderen. Der har kun været en enkelt pakke, hvor jeg havde lidt en ”det-er-måske-lidt-kedeligt-følelse.” Men det syntes jeg også er helt okay, for det betyder bare, at der er plads til noget endnu mere lækkert en anden dag.

Sidste år havde jeg den klassiske julekalender, som jeg også var glad for. Men det her er min yndlingskalender of all time! Jeg føler virkelig, at den indeholder værdi for pengene. Desuden føler jeg mig lidt som et lille barn igen, fordi at jeg altid glæder mig alt for meget, til at finde ud af hvad der er bag lågerne. Indholdet er som lovet, meget varierende og egner sig både til ham, hende og parret. Selvom der er flest legesager til kvinder på markedet, syntes jeg, at Sinful formår at have lækkerier i julekalenderen til manden.

Sinful julekalender unboxing – Top 3 

1. Baseks Rabbit vibrator

Jeg er stor fan af den populære Rabbit vibrator, som er kendt fra Sex and the City. Så selvfølgelig er denne sag en af mine favoritter. Denne flotte lilla dildo vibrator er henvendt begynderen, men jeg syntes nu stadig at den virker fantastisk!. Den er mere simpel end den anden Rabbit jeg har, fordi at den ikke har en masse funktioner. Der er ikke så meget besvær, du tænder hele maskineret ved at skrue på knappen i bunden. Men det gør ikke spor! Jeg syntes, at størrelsen virker super fin. 11 cm kan indføres ind, og den bredeste del er 3,5 cm. Jeg har ikke prøvet den endnu, men det skal jeg helt sikkert snart. For jeg ved, at jeg kommer til at elske den!

Se rabbit viratoren her

 

Sinful julekalender unboxing

2. Sinful analkæde

Allerede indtil nu, har der været et lækkert og varirerende indhold gemt bag lågerne. En af dagene gemte blandt andet på denne analkæde fra Sinful. Den er simpel, men den er fræk. Analkæden harflere anvendelsesmetoder. Kuglerne kan nemlig både stimulere, mens kæden trækkes hurtigt ud, men også ved at blive putte langsomt ind… Det kommer jo helt an på, hvad man er til!

Se analkæden hersinful julekalender unboxing

3. Sinful G-punkts dildo med vibrationer

Den her sag gemte sig bag låge nummer 1 og sikke en start! Jeg var ellevild af begejstring og kunne ikke vente med at afprøve vores nye legetøj. Mr. Unexpected og jeg eksperimenterer en del i sengen. Men mit g-punkt er et af de punkter, vi ikke kender ligeså godt som mine andre sweet-spots. Han kan sagtens nå det med fingrene, men det bliver hurtigt for hårdt for ham, før jeg når at komme på denne måde. Jeg har erfaring med mange typer af orgasmer men sprøjte-orgasmen, er ikke en af dem. Det kan være denne sorte sag fra Sinful, kommer til at ændre på det. Indtil videre har vi prøvet den en enkelt gang. Det var så rar og intens en følelse, at vi måtte stoppe igen. So until next time…

Det er desværre ikke muligt at købe denne dildo alene, men du kan købe den i et samlet bokssæt, hvor der også høre andre lækre produkter med.

SE g-punkts dildoen HER

Det var faktisk svært at vælge mine yndlingspakker fra julekalenderen. Det her et blot et lille udplug af, hvilke lækkerier Sinful Deluxe Julekalenderen indeholder. Jeg kan virkelig ikke vente med at finde ud af, hvad den anden halvdel af julekalenderen gemmer på! (Tirsdag den 25. december vil jeg afsløre endnu en top 3. Stay tuned!)

Bedre sex med en erotisk julekalender?

Mr. Unexpected og jeg har lavet en fræk aftale. Den aftale lyder på, at uanset hvad der er gemt bag lågerne, så skal vi prøve det minimum EN gang. Indtil videre har vi dog kun fået produkter, som vi kommer til at bruge flere gange. Selvom vi har sex næsten hver eneste dag, har vi dog ikke nået at prøve alle vores frække pakker (endnu). Men så varer den også længere! Vi åbner julekalenderen sammen og det er super hyggeligt. Mr. Unexpected læser, mens jeg får lov at pakke op. Herefter lader vi vores nye godte ligge på natbordet, så den er nem at række ud efter, når vi skal bruge den.

TIP: Vi kom på en ide her de anden dag, som jeg lige vil dele med dig. Vi skulle hver især vælge en af de nye lækkerier i vores godteskuffe. Lad os bare sige det sådan, at det endte ud i en intens og eksplosiv oplevelse…

Happy Youtube GIF by Rosanna Pansino - Find & Share on GIPHY

Læs også: Julegaven til ham – Miss Curious juleserie #2

Det var alt for denne gang! Jeg håber, at du fik noget inspiration af denne Sinful julekalender unboxing. På næste tirsdag, vil mit fokus være på, hvordan du får en lækker og fræk december, hvis du er solo i juletiden…

Tak fordi du læste med! Har du selv en fræk julekalender i år, og hvad syntes du om den indtil videre? Du er altid velkommen til at poste en kommentar herunder, eller skrive direkte til min mail på mc@missgrey.dk. Husk desuden at følge med på de sociale medier:

Min Instagram Misscuriousdk 

Officielle Facebook Missgrey

Over and out – Miss Curious

Tidligere artikelFræk natteruskeri under lagnerne
Næste artikelGiv ham en sexet adventsgave #1
MISS CURIOUS
Mit navn er Miss Curious! Jeg er gået fra at være i et fast parforhold, til at gå amok i det seksuelle univers som single, hvor jeg blandt andet begyndte at snuse til BDSM og meget andet. Min nysgerrighed og eventyrlyst har indtil videre lært mig, at jeg har nogle atypiske seksuelle præferencer, som du kan høre meget mere om i mine blogindlæg. Men samtidig nyder jeg stadigvæk kærlig, almindelig sex med masser af kys og kæleri. Intet emne er for langt ude for mig og min søgen på det, der gør hele forskellen. Jeg mødte på mystiskvis en mand, der ændrede hele spillet for mig, også selvom at han er et kid og jeg er mange oplevelser og erfaringer foran ham. Vores nuværende titel er ”friends with benefits,” men vi kommer tættere og tættere på hinanden, og hvem ved hvad fremtiden bringer? Find ud af, hvordan jeg formår, at skabe balance med disse seksuelle præferencer i mit almindelige danskerliv og følg med på min rejse, hvor formålet er at udforske verden og lære mig og min nuværende flamme bedre at kende. For kontakt: mc@missgrey.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here