*Denne erotiske novelle er skrevet af den erotiske redaktion på Temptations.dk*

Kære Læser

Du får her en lille smagsprøve på en af vores sexnoveller på Missgreyclub.dk. Her kan du læse masser af ekstra erotisk indhold og du har nu muligheden for at få 14 dages gratis medlemskab.

SEXNOVELLE: Den frække pædagog

Den kolde efterårskulde bider løs i mine kinder, mens jeg trasker hårdt i pedalerne på min cykel. Det blæser for mine ører, men jeg kan stadigvæk lige ane lyden af, at min søn sidder og pludrer omme i cykelanhængeren. Jeg kigger på mit ur og kan konstatere, at der skal ske mirakler, hvis jeg ikke atter en gang skal komme for sent på arbejde.

Det er desværre blevet mere reglen end undtagelsen på det seneste. Det er vildt frustrerende, for jeg er virkelig ikke nogen doven slendrian. Jeg gør mit bedste, men efter at Morten skred og efterlod mig alene med vores 2-årige søn Marcus, har alt bare været kaos.

Jeg fatter stadigvæk ikke, hvordan han kunne gøre det. Jeg anerkender, at vores forhold var gået i hårdknude, og at det ikke fungerede mellem os, men alligevel. At skride fra det hele på den måde. Fra alle regninger, problemer og sin egen søn. En lille note var, hvad han valgte at efterlade. Ellers intet. Utilgiveligt.

”Jeg kan ikke ånde i mit liv mere. Der skal ske noget helt andet. Jeg er taget til varmere himmelstrøg for at starte helt forfra. Undskyld. Blot et fattigt ord, men alt, hvad jeg kan give jer. I skal ikke kontakte mig. Min beslutning er endegyldig.”

Jeg husker ikke præcist, hvad jeg tænkte, da jeg læste noten, der lå ensom på køkkenbordet.

Umiddelbart tror jeg, at jeg blev mere rasende end ked af det. Som sagt var dampen af kærlighedsballonen forduftet lidt i løbet af det seneste halve år, så jeg havde egentlig indstillet mig på, at vi skulle hver til sit inden længe.

Jeg havde dog endnu ikke haft modet til at rive plasteret af, men det blev så heller aldrig nødvendigt, for som sagt valgte han at tage initiativet til bruddet. Dog på en komplet ubarmhjertig og klodset måde, hvis du spørger mig. Bruddet efterlod mig ikke med et blødende hjerte eller en følelse af, at jeg havde mistet mit livs kærlighed.

Læs også: Endnu en erotisk novelle LIGE HER

Det betyder dog ikke, at jeg var lettet over, at han bare skred fra det hele, for uanset hvordan jeg havde og har det med ham, så kommer man ikke udenom, at han er far til Marcus. Og det gjorde og gør mig rasende, at han bare kunne skride fra sin egen søn på den måde. Bare fordufte fra den ene dag til den anden, og så blot lægge en fattig seddel uden så meget som et ’jeg elsker dig for evigt’.

Ens barn skal være det vigtigste i hele verdenen, og man skal være villig til at gå igennem ild og vand for det. Ens barn forlader man ikke bare. Aldrig! Uanset hvor mange spøgelser, man selv kæmper med.

Jeg aner stadigvæk ikke, hvad jeg skal sige, når Marcus spørger efter sin far.

Ej heller aner jeg, hvad jeg skal sige, når han en dag bliver så gammel, at han for alvor begynder at undre sig over, hvorfor han ikke har nogen far i sit liv.

Skal jeg lyve og sige, at han er død, så Marcus ikke udsættes for det enorme nederlag, som det uomtvisteligt ville være at finde ud af, at ens far skred fra en for at leve et andet liv?

Jeg ønsker Marcus det bedste og at beskytte ham så godt, som jeg kan, hvorfor denne tanke har været fristende. Planen er dog hverken ufejlbarlig eller skudsikker, for hvad gør jeg så, hvis Morten en dag ombestemmer sig og atter vil se sit barn. Så vil jeg pludselig stå som skurken, der løj sin søn lige op i ansigtet. Godt nok af dybfølt kærlighed og beskyttertrang, men disse nuancer vil Marcus stensikkert ikke evne at se, når raseriet koger i hans sind.

Læs også: Sådan giver du din partner en erotisk massage

Det er heldigvis ikke en beslutning, som jeg skal tage i dag. Mon ikke jeg er velsignet med nogle år til at udtænke planen yderligere.

Det er desuden også kun tre uger siden, at Morten forlod os, så hvem ved, om han ikke fortryder og vender hjem igen, når han har fået øjenkontakt med spejlet tilpas mange gange.

Jeg kigger på mit armbåndsur, der viser, at jeg skulle være mødt på arbejde for fem minutter siden.

Jeg rejser mig op i pedalerne og tilbagelægger de sidste 500 meter på meget kort tid, hvilket fører til, at jeg bliver en smule forpustet.

Jeg laver nærmest hjulspor, da jeg bremser hårdt foran indgangen til vuggestuen. I en hurtig bevægelse hopper jeg af sadlen, hvorefter jeg får hevet Marcus og hans rygsæk ud af cykeltraileren. Småstresset træder jeg ind i vuggestuens entré, der er svagt belyst som vanligt. En duft af jordslået tøj, frugt, madpakker og linoleumsgulv rammer mine næsebor.

Jeg får overtøjet af Marcus, kysser ham blidt på panden og siger, at han må have en god dag. Herefter tager jeg ham i hånden for at følge ham ind til pædagogerne.

Mens vi, i et hastigt tempo, bevæger os mod det store rum i vuggestuen kigger jeg igen på mit ur for atter en gang at blive mindet om, hvor travlt jeg har. Ubevidst tager jeg mig til hovedet og mærker, at min pande stadigvæk er lidt fugtig af sved efter den vilde afslutning på cykelturen.

Mobilen vibrerer i min lomme, og jeg tager den op for at se, hvem der skriver.

Jeg må konstatere, at det ikke var en SMS-besked, men blot en notifikation om et møde om en times tid. Jeg stopper derfor mobilen i lommen igen, hvorefter jeg atter kigger op. Mine øjne peger direkte ind i blikket på en mand, som jeg gætter på, er midt i 20’erne. Han smiler til mig, hvilket fremmaner nogle små rynker omkring hans øjne, der bliver smalle. ”Hej,” siger han i et venligt tonefald, hvorefter han kører en hånd igennem sin tykke, bløde manke, der er redt bagover.

Jeg nærmest snubler over ordene, da jeg siger: ”Øh hej. Hvad… Hvem er du?”

”Jeg er Jonas. Det er min første dag her på Regnbuen. Jeg skal afløse Lise, der har fået nyt job et sted i Glostrup.”

”Nå for den. Det havde jeg intet hørt om. Nå, men velkommen til. Det her er Marcus. Kan du passe godt på ham? Jeg ville gerne blive og hyggesludre, men jeg er desværre allerede sent på den.”

Han smiler overbærende, hvorefter han sætter sig på hug og siger: ”Hej Marcus! Er du klar til en masse sjov og ballade?” og efterfølger dette spørgsmål med en spøjs grimasse, der får Marcus til at grine højlydt.

Jeg klapper Marcus forsigtigt på bagsiden af hovedet og ønsker ham igen en god dag.

Herefter løber Marcus over og giver sin nye pædagog et kæmpe knus. Jeg burde allerede sidde ude på cyklen på vej mod arbejde, men jeg kan simpelthen ikke forlade dette skønne syn af min kærlige dreng, der krammer en smilende pædagog, som ligner en supermodel. Høje kindben, flotte smilehuller, lækkert, tykt bølget hår og et sæt intense øjne, man hurtigt forsvinder ind i.

Jonas, der indtil nu har haft lukkede øjne under krammet, åbner dem pludseligt og tager mig i at stirre. Han smiler og siger: ”Havde du ikke travlt?”

”Nå jo,” svarer jeg og vender på en tallerken. ”Hej hej.”

Jeg hopper på cyklen og sætter kurs på mod mit job. Flere gange på ruten er jeg ved at kollidere med andre cyklister og et par fodgængere, fordi jeg sidder begravet i tanker om min søns nye pædagog, Mr. Perfect. I begyndelsen kredser tankerne mest om romantiske stunder, som ham og jeg kunne have sammen. Det være sig tanker om, hvordan vi kunne sidde og kigge hinanden dybt i øjnene på et skotskternet tæppe i en grøn park med et soundtrack bestående af fuglesang. Eller hvordan vi kunne slentre en aftentur ned langs Bryggen, mens vi kiggede på mennesker.

Efter et par romantiske tankeudflugter tager min dæmoniske side over, og jeg begynder at fantasere om frække stunder, som ham og jeg kunne have sammen. Om hvordan han kunne tage mig hårdt på puslebordet i vuggestuen, mens jeg kæmpede for at holde stønnene tilbage for ikke at afsløre, hvad vi havde gang i over for de andre pædagoger.

Eler om hvordan han aften efter aften kunne kigge forbi min lejlighed, efter Marcus var blevet puttet for at dyrke hed sex. Igen ville jeg ligge og vride mig inde på sofaen, mens jeg kæmpede for at holde stønnene tilbage, så jeg ikke vækkede Marcus.

De dæmoniske eskapistiske udflugter får liderligheden til at skylle indover mig, og jeg bliver mindet om, hvor meget jeg egentlig trænger til pik.

Jeg har ikke fået sex i flere måneder, da Morten og jeg slet ikke knaldede den sidste tid, vi var sammen. Vi pillede ikke engang ved hinanden.

Måske kan det blive i aften, når jeg skal ud med nogle veninder. Der plejer at være bejlere nok, så det er vel bare at forbarme sig over en af dem.

Min mor og far har lovet at tage Marcus, så i aften er børne- og bekymringsfri, og det bliver så skønt, uagtet at jeg elsker min søn over alt på jorden. De, altså mine forældre, har været rigtig søde ved mig, siden Morten skred. Det er deres fortjeneste, at jeg endnu ikke er gået op i limningen.

Flere gange ugentligt er de kommet med mad til Marcus og mig, og de har på ingen måde trængt sig på.

De har fornemmet, at jeg for det meste bare har haft brug for at være alene og bearbejde det chok, som jeg har været udsat for.

Derfor har de blot afleveret maden samt et kys og knus, hvorefter de har sagt, at jeg må skrive eller ringe, hvis jeg vil snakke. De kender mig så godt, at de godt ved, at jeg kommer til dem, når jeg er klar. Fantastiske forældre. Og i aften passer de så Marcus, så jeg kan komme ud og drikke hjernen ud. Det bliver så godt! Jeg trænger virkelig også bare til en bytur, hvor jeg kan skabe mig bekymringsløst og forhåbentlig slippe for at fokusere på mine tunge hverdagsbekymringer.

……LÆS RESTEN AF NOVELLEN HER…..

Tidligere artikelKONKURRENCE og sexforum på Facebook
Næste artikelDigital julekalender med et frækt touch
MISS VANILLA
Livet er for kort til ikke at have en fræk tankegang. I mine indlæg finder du en god omgang humor blandet med min evige lyst til at eksperimentere i det seksuelle univers. Bliv revet med ind på første række, når jeg blogger om min egen, og min kæreste, Mr. Teddys, seksuelle udfordringer og eventyr, som omhandler alt fra trekanter, hverdagskriser og jagten på den bedste orgasme. Jeg blogger også om alle de hverdagskriser og klemte følelser, man har i et parforhold - og hvordan man sammen kan komme over dem. Samtidig giver jeg dig en masse anmeldelser på sexlegetøj og mine bedste guides til, hvordan du udlever dine dybeste seksuelle drømme. Miss Vanilla! // Mail: MV@missgrey.dk - for kontakt!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here