*Reklame for eget produkt*
Kære læser❤️🎁😃

Sexlegetøj på abonnement gone digital: Vi har de sidste mange måneder arbejdet hårdt for at kunne tilbyde jer den FEDESTE tjeneste (hvis vi selv skal sige det – og det skal vi).

NU har vi faktisk launchet MissgreyClub Pleasure, som er et helt uforpligtende medlemskab, hvor du som medlem kan få tilsendt en lækker Pleasurebox hver 3. måned.

Skal du have frisket dit sexliv op? Vil du guides og hjælpes med at prøve nyt sexlegetøj? Vil du have tilsendt en pakke med sexlegetøj til DIT niveau? Så skal du læse med herunder.

Sexlegetøj på abonnement anno 2020

  • Modtag og brug en lækker Pleasurebox dit Jeres niveau
  • Få tilsendt en Pleasurebox hver 3. måned
  • Ingen binding og GRATIS FRAGT
  • Samlet værdi over 3. måneder på 700 kr.
  • Læs tilhørende produktguides og inspirerende sexfortællinger i det Digitale Pleasureroom
  • Opret dig og få derudover din egen profil på MissgreyClub
  • Samlet pris hver 3. måned er 299 kr.
  • Tilmeld dig og få allerede sendt den første boks indenfor 4-7 hverdage

BLIV MEDLEM

Pakker med sexlegetøj

Sexlegetøj på abonnement? Er det ikke set før?

Du kender sikkert allerede fænomenet med at få sexlegetøj på abonnement. Der hvor vi kommer til at skille os ud er på kvaliteten på produkterne + vores unikke Pleasureroom – hvor vi lærer dig at bruge produkterne.

Derfor vil du som medlem ikke bare få tilsendt en pakke med legetøj. Du får simpelthen også adgang til et helt læringsunivers, hvor du kan finde inspiration til lige netop din Pleasurebox.

Hvad er det digitale læringsunivers?

Når du har bestilt din første Pleasurebox, så sender vi dig en mail med link og information til det Digitale læringsunivers. Herinde kan du finde 2 ting. 1) En udvidet produktguide med tips til brug og 2) En Pleasurestory, som er en sexnovelle med to fiktive karakterer i, som bruger produkterne fra den pågældende boks. Er du derfor ikke særlig idérig selv, så kan du bare læse den medfølgende sexnovelle.

Udvidet produktguide📚

Produktguiden er normalt på 6-10 sider og her har vi beskrevet alle produkter i boksen. Vi fortæller om funktionaliteter og vedligehold samt fun facts. Dertil er der også løbende tips til, hvordan du bruger produktet i guiden, samt hvordan du kombinerer de forskellige stykker sexlegetøj i boksen.

Læs de frække Pleasure Stories🔥

Sammen med din boks får du adgang til en Pleasurestory. Denne er bygget op som en fræk sexnovelle, hvor to fiktive karakterer, bruger boksens indhold for dig. Derfor kan du nemt hente inspiration i sexnovellerne til, hvordan du bruger produkterne i din Pleasurebox.

Vi sørger for, at 1) Du får en god, sammensat boks og 2) At du ved, hvordan du BRUGER dit sexlegetøj. Skynd dig at blive en del af vores univers allerede i dag. Kh Mette og team Missgrey.

BLIV MEDLEM

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here