*Reklame for eget produkt*

Sexlegetøj gavepose til 50 hurtige og heldige

Kære læser❤️🎁😃

Vi er nu færdige med vores sommerkampagne, hvor du kunne prøve Missgreyclub.dk hele 3 måneder gratis. Der var 100 rabatkoder på kampagnen, og de er nu revet væk. Derfor synes vi, at der skal ske noget andet dette efterår. Noget som vi længe har snakket om internt, er, hvordan vi dog skulle gøre det muligt at have vores egne produkter og sende dem ud til dig bag skærmen? Vi ved jo, at brands som Sinful.dk og Sexshop.dk gør det i stor stil herhjemme. Men skulle vi også gøre det? Vi er jo ikke en webshop, men et underholdningssite, som inspirerer til at prøve bedre og nyt sex med sin partner.

Sexlegetøj på abonnement?

Du kender sikkert allerede fænomenet med at få sexlegetøj i abonnement. Og det er netop den tanke, som vi arbejder meget med for tiden. Vores tjeneste Missgreyclub.dk er en abonnementstjeneste, hvor du som medlem, får en række fordele mod 49 kr./mdr. Men fordelene er ikke sexlegetøj tilsendt hver måned. Dog er det nyt indhold, opgaver, undervisning, forum, rabatkoder til Sinful.dk og Sexshop.dk samt meget, meget mere.

Skulle vi sætte sexlegetøj i abonnement, vil vi heller ikke gøre det på traditionel vis. Nej, vi vil sørge for, at du som medlem får den rigtige information med, hvordan du bruger produktet, hvordan andre gør det og mulighed for at dele dine oplevelser anonymt. Denne nye del på Missgreyclub kommer til at hedde PLEASURE.

Læs også: Her fortæller vi mere om Missgreyclub.

SEXLEGETØJ GAVEPOSE som startgave

Da vi ikke har udviklet vores PLEASURE abonnement færdigt, så har du i stedet mulighed for at prøve de første spadestik mod konceptet ved at købe PLEASURE med en gavepose som introgave. Når du tilmelder dig på Missgreyclub.dk, kan du altså vælge det nye abonnement “PLEASURE by Sexshop.dk” >> PRØV DET HER.

Hvad går det ud på?
  • Du betaler 249 kr. og så får du tilsendt en GAVEPOSE.
  • Gaveposen er fyldt med spændende overraskelser (6-8 stk. sexlegetøj).
  • Indholdet i gaveposen har en værdi af omkring 700 kr.
  • Porto og gebyrer er inkluderet i prisen.
  • Du tilmelder dig på samme tid et medlemskab på Missgreyclub.dk og første måned har du allerede betalt for. Derfor får du faktisk 30 dages gratis prøve med på tjenesten.
  • PLEASURE er lige nu lavet i samarbejde med Sexshop.dk.
  • Der er kun pakket 50 gaveposer, så du skal tilmelde dig hurtigt.

>>PRØV PLEASURE INTROGAVE HER<<

Sexlegetøj gavepose

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here