Kære Læser!

For ikke længe siden, lovede jeg dig, at du skulle med bag skærmen. Det skrev jeg faktisk så sent som igår i dette indlæg. Så for dig, som ikke har læst indlægget endnu – klik ind og få et indtryk af, hvem jeg er.

Som du også kan læse i indlægget, arbejder jeg sammen med vores Communitymanager, Trine, og lige nu, er vi ved at komme tilbage til vores Missgrey-DNA. Men derudover, er vi også ved at skabe et HELT NYT univers, nemlig MissgreyClub. Hjemmesiden er ikke færdig endnu, så du kan ikke se noget derinde. Men det kommer.

Hvad er MissgreyClub?

MissgreyClub ligger under Missgrey.dk, men er et site for sig. Her handler det ikke om sex og samliv, men det handler om skønhed, makeup og velvære. Vi kommer til at lave et site, hvor du kan finde anmeldelser af forskellige produkter, med tilhørende videoer – og så kører vi ikke Affiliate, som vi gør herinde, men med rabatkoder. Vi anmelder altså ALT det bedste i branchen, og så kan du komme forrest i køen med gode rabatkoder, som vi forhandler hjem til dig.

Så selvom Missgrey, og MissgreyClub, har samme navn, og er i familie, så er MissgreyClub altså et helt nyt univers for sig. Men det er stadig rettet mod kvinder, som ønsker at have det bedre med sig selv, og føle sig ekstra lækker og godt tilpas i sin egen krop og hud.

Er du vores nye makeup- og beauty anmelder?

Vi vil altså skabe Danmarks fedeste univers indenfor skønhed, makeup og velvære – og det gør vi på en konkret måde; fede anmeldelser, videoer og rabatkoder til dig, så du ved, hvad du skal vælge, og hvor du kan få de bedste besparelser.

Dog mangler vi dig bag skærmen til at anmelde produkter for os.

For at komme i betragtning til at anmelde produkter, skal du interessere dig for beauty-produkter, og skrive godt. Tilmed skal du have lyst til at lave fede videoer med os, da vi poster videoer på MissgreyClub – men med tiden også på YouTube. Arbejdet er frivilligt, men alle de produkter, som du anmelder, må du få. Du bliver tilmed repræsentant for et udvalgt brand/virksomhed – og kommer til at kunne kalde dig for “MGC-Ambassadør”; altså MissgreyClub Ambassadør.

Vil du være MGC-Ambassadør? Sådan kommer du i kontakt med os

Skriv en ansøgning til mailen: info@missgreyclub.dk

Her skal du fortælle kort om dig selv, vedhæfte et enkelt billede, hvad du allerede ved omkring beautyprodukter, dine yndlingsbrands og hvor meget tid du kan lægge i projektet.

Herunder kan du se det første visualboard af MissgreyClub, så du får et indtryk af vores nye univers. KH Mette – og Trine

beauty anmelder

DEL
Tidligere artikelHils på redaktionen på Missgrey.dk – Mette & Trine
Næste artikelHar du nogensinde haft sex med en af disse sextyper?
MISS GREY REDAKTØREN
Hej med dig (forhåbentligt faste læser). Mit navn er Mette, og jeg er stifter af konceptet - Missgrey.dk. Jeg er det, du kan kalde tovholder på hele projektet - og jeg sørger for, at der er styr på Missgrey-teamet og sitet. Jeg håber, at det her univers kan være med til, at du selv - midt i livet - tør og har lyst til at debattere lidt om sex, singlelife, kærlighed, vilde følelser og op/nedture i dit liv. Derudover skriver jeg også indlæg her på sitet for at sætte lidt skub i debatten, og fordi, jeg ofte har et eller andet på hjerte, som bare SKAL ud. Du kan ALTID kontakte mig på: Mette@missgrey.dk // So Long!

EFTERLAD ET SVAR