*Indeholder reklamelinks*

Dagen før hun skulle komme, sendte jeg hende en mail. Jeg tog en stor chance. Hun var min elev. På det tidspunkt underviste jeg i medievidenskab på Copenhagen Business School. Hun var 24 og dermed ikke en af de yngste på holdet, men hun var stadig 15 år yngre end jeg. Jeg havde naturligvis læst hendes rapporter og været hendes vejleder. Hun havde et åbenlyst talent. Hun var nysgerrig, opmærksom og målrettet. Jeg læste, hvordan hun ville øge brugen af de sociale medier i samspillet mellem virksomhed og kunde, og hvordan hun mente af kunne spare detailbranchen for hundreder af millioner kroner på markedsføringsbudgettet ved at implementere hendes ideer. Jeg var ikke i tvivl om, at hun ville nå langt.

missgreyclubMen sandheden er, at jeg kun tænkte på alt det, jeg havde lyst til at gøre ved hende.

Det har jeg gjort, siden jeg så hende første gang iklædt tårnhøje støvletter og stramme sorte jeans. Hun var ikke ret høj, men hendes former var guddommeligt underspillede, og hendes læber var fyldige og fugtige, og jeg kunne have set hende spise kirsebær i dagevis. Jeg har arbejdet i mere end ti år på skolen, men jeg har aldrig rørt ved en elev. Guderne skal vide, at jeg har haft lyst, og at jeg har fået mine tilbud. Men jeg er aldrig nogensinde faldet i. Ikke uden for lærerværelset.

Men den dag havde jeg intet valg.

Jeg blev nødt til at skrive den mail. Jeg var alene hjemme, mens min kone havde taget børnene med til sin mor, der bor i Bristol. Hun havde spurgt, om jeg ville gennemgå nogle strategimodeller med hende nogle uger før eksamen, og jeg havde myndigt svaret ja, mens sveden piblede frem på min pande og mit hjerte havde hamret hårdt under min altid velstrøgne Tiger of Sweden-skjorte, og jeg måtte undertrykke en tung dunken i min pik. Hendes ansigt under de mørkebrune krøllede lokker var ved første øjekast bare feminint og mildt. Men jeg var sikker på, at de brune nærmest sydlandske øjne gemte på en utæmmet vildskab. I hvert fald håbede jeg på det, og tanken om det optog efterhånden al min vågne tid. Jeg ville have taget et bungyjump i tungen fra et strømførende kabel bare for at se hende uden tøj på.

Den dag tog jeg for første gang en chance, der kunne koste mig alt.

Mit job, min anseelse, min kone og mine børn. Men da mine fingre først hamrede over tasterne på min hvide MacBook, vidste jeg, at jeg ikke kunne stoppe. Hun hed Mia. Bare navnet gjorde mig hård, og jeg ville slikke hver en kvatratcentimeter af hendes nøgne krop, selv om hun var smurt ind i dieselolie. Hun var den pige, jeg havde drømt om at røre ved, siden jeg var 13. Men først nu havde jeg mødt hende.

Til: Mia Matilda
CC:
Emne: I morgen

Du cykler. Du kan allerede mærke, hvordan du sidder uroligt på sadlen. Dine trusser er allerede varme og fugtige. Det er første gang, vi ses uden for skolen. Du ved ikke, hvad du skal forvente. Du har det lidt mærkeligt. Du føler dig usikker, og du har taget din bærbare og dine papirer med, selv om du aldrig selv har tænkt, at mødet skal handle om studierne. Du ved, at det er meget forkert og meget forbudt. Men din krop er slet ikke i tvivl. Dine brystvorter er ekstra følsomme, og når vinden tager i dit hår, føles det som hundredevis af nysgerrige hænder, der kærtegner dit ansigt. Du har en stram pencilskirt på. Og sorte selvsiddende strømper. Det er koldt udenfor. Men der, hvor de ender på låret, er der ikke koldt hos dig. Slet ikke.

Du stiger af cyklen. Er han mon hjemme, tænker du?

Du ringer på. Døren summer og låsen skydes fra. Ellers ikke en lyd. Du går ind i opgangen. Du skal hele vejen op til toppen. Da du kommer op, står døren allerede åben. Du går ind og ser dig omkring. Jeg er der ikke. Lejligheden er stor. Der er store mørke bjælker fra gulv til tag, og deres skygger kastes flakkende rundt hjulpet på vej af de store støbejernsstager med lange hvide stearinlys. Til højre for dig ser du en trappe, som du går op ad, indtil du står på en repos og stirrer ned på tværbjælkerne, der forbinder stuen. Lige foran dig ser du en tagterrasse, og du betragter byens lys og tage, før tager en dyb indånding og åbner døren til venstre for dig.

I det samme øjeblik den er åben, ser du mig lige i øjnene.

Du når ikke at sige noget. Jeg vender dig om med det samme. Presser mig op ad dig i døråbningen. Du kan mærke min pik vokse mod din røv, mens jeg trækker dit hår til side og napper dig blidt på halsen og slikker på din øreflip. Mine hænder holder om dine små faste bryster. Jeg ælter dem. Lader hænderne glide ned af dine ribben og din talje, dine hofter og dine lår. Jeg løfter op i din nederdel. Mærker den varme hud over strømpernes blondekant. Jeg placerer hænderne på dine strittende runde baller. Du mærker min hånd røre trussekanten først i siderne, så foran. Langsomt ned. Du er glat. Det ved jeg.

Du har været ekstra grundig med skraberen, før du kom.

Din hud er varm og fugtig af creme, og du sukker dybt, da jeg rører toppen af din lille revne. Jeg strejfer din klit, før jeg lader en finger glide ned igennem din lækre fisse. Du er helt våd. Du klynker, da jeg stikker en finger op i dig. Du kan næsten ikke holde det ud. Jeg trækker den langsomt til mig og ud af dine trusser. Tager fingeren op til min mund og smager på dig. Jeg lader dig smage dig selv. Du drejer hovedet, og jeg drejer dig hen imod mig og kysser dig. Napper i dine læber. Vores tunger leger med hinanden. Du lægger hånden på mine jeans og føler på min pik. Den er helt hård og presser for at komme ud.

Du går ned på knæ og tager den frem.

Den er stor og smuk og præcis, som du har forestillet dig det alle de gange i klassen, hvor jeg har taget dig i at stirre på mig. Du slikker først nedefra på skaftet og så op til hovedet. Blidt. Lader din tunge cirkle på den. Venter med at trække forhuden tilbage. Samler mundvand i munden og lader mig opleve det som et varmt, ophidsende bad, når du trækker huden tilbage inde i din mund. Du mærker pikken dunke i dig. Du sutter og slikker over det hele. Du tager mine glatte nosser helt ind i munden, mens du med hånden kører min pik frem og tilbage. Jeg er ved at eksplodere. Du dasker pikken på dine læber og din kind. Ser liderligt op på mig. – Du må gøre alt med mig, siger du til mig og slikker dig om munden.

Jeg løfter dig op med et fast greb og skubber dig tilbage på sengen.

Du spreder dine ben, trækker dine sorte blondetrusser til side og lader mig betragte din smukke glatte fisse. Du har selvsiddende strømper på, og jeg er næsten ved at komme allerede.

Jeg løfter dine ben endnu mere til side og knæler foran dig. Presser min pik mod dit lille hul. Gnider den mod din klit. Banker den tungt på toppen af din våde revne. Og så trænger jeg langsomt og dybt ind i dig. Du er så stram, at jeg først føler det som om, jeg er ved at presse den ind i din røv. Du klemmer om min pik, og jeg kører den langsomt i bund. Du lukker øjnene. Jeg lader den glide ind og ud, stadig tungere, stadig hurtigere. – Knep mig, stønner du. – Knep min stramme fisse! Jeg knepper dig.

Du tager højre hånd og begynder at lege med din klit.

Nulrer den. Bruger safterne fra din fisse. Jeg knepper dig stadig hårdere. Jeg mærker, at du er ved at komme. Knepper dig hurtigt. Du er helt koncenteret. Musestille i et øjeblik, og så stønner du højt. Din fisse trækker sig sammen om min pik, der bare farer ind og ud af den som et stempel. Væsken løber ud af dig, og min pik er gennemblødt.

Du kommer i voldsomme sammentrækninger og ryster stadig lidt, da jeg trækker mig ud og stikker min pik i munden på dig. Du sutter på den. Vrider dig. Jeg giver din fisse et lille smæk. Du kan næsten ikke holde det ud. Du er drivvåd. Jeg stikker to fingre op i dig. – Nej nej, ikke mere, klynker du. Jeg er iskold. Jeg ser på dig med stålsatte blå øjne, mens jeg presser fingrene mod dit skamben. Hårdt. Rytmisk. Din lille liderlige krop flytter sig næsten med, da du på ingen tid kommer igen og sprøjter over min underarm og lagenet. Safterne vælter ud af dig. Du fatter ikke, at der kan komme så meget ud af dig. Du er i en anden verden. Giver efter. Du er vådere end nogensinde før.

Du klynker, da jeg vender dig om.

Du ligger fladt på maven med et ben ud til siden. Jeg presser min pik mod din røv. – Så jeg må gøre alt, siger jeg og smiler? – Mmm, siger du. Jeg forsøger at presse pikhovedet ind i din røv. Du stønner højlydt og borer neglene ned i lagenet. Jeg fatter ikke, det er så stramt. Jeg er igen tæt på at komme og tager den straks ud igen. Stikker den i stedet op i din fisse og gør den helt våd igen. Så presser jeg langsomt hele min stenhårde pik op i dit bagerste hul og nyder synet. Dine baller er så runde og lækre. Lader den glide ind og ud.

Du kan ikke bevæge dig. Du er fyldt ud. Spiddet. Domineret.

Du er vild med det. Du klynker af hengivenhed og afmagt, mens jeg knepper din lille røv. Stadig hårdere. Giver dig smæk bagi og stikker mine fingre ind i din mund. Du fører en hånd ind under dig selv. Du leger med mine kugler. Kradser dem blidt med neglene. Jeg må komme. Der er ingen vej tilbage. Jeg udstøder et primalt brøl, mens jeg river dig i håret og trækker dit ansigt op af sengen, og spermen sprøjter op i dit stramme hul.

Du mærker de voldsomme dunk og bider i puden i lige dele smerte og liderlighed. Jeg ryster over det hele. Trækker min stadig stive pik ud af dig og ser på dine gennemkneppede huller, hvorfra de hvide safter flyder i en lind erotisk strøm.

Jeg lægger mig ved siden af dig og kysser dig på brysterne og på munden. Du spinder som en mis.

Med venlig hilsen

Thomas Hviid

Lektor og cand. comm. ved CBS

Hun har endnu ikke svaret. Det er gået en døgn, siden jeg sendte mailen.

Jeg har ikke lukket et øje i nat, og mit hjerte har hamret hele dagen. Jeg er fucked. Jeg ved det godt. Min karriere er færdig. Hun har sendt det til sine veninder. Hendes kæreste har læst det. Selvfølgelig har hun en kæreste. En fucking gulddreng fra nordkysten, der hver aften får lov til at smage hendes lille, våde fisse. En nyuddannet advokatnar med sin fars penge i røven og en gudgiven mulighed for at tvære det ynkelige nul ud, der vil kneppe hans semilatinske trofækæreste.

Jeg bliver revet igennem hele møllen og bliver smækket på forsiden af Ekstra Bladet med uddrag fra min første bog om forretningsetik og om altid at være den bedste udgave af sig selv. Hele mailen med mine syge lyster bliver nu tilgængelig for alle, og jeg kommer aldrig til at få et job igen på en måde, så jeg ville ønske, at jeg bare var Svenning Dalgaard og havde lagt et Twitterlink ud til en callgirl.

Min kone skrider. Jeg kan ikke blive boende.

Jeg får en depression og må flytte til fucking Falster, hvor jeg kan købe en nedlagt landejendom for de rester af min friværdi, som konen ikke fik med sig. Børnene får ikke lov at se mig, og jeg kan håbe på at få et par usle freelancekonsulentopgave per mail i udlandet. Jeg begynder at drikke tæt sammen med antidepressiverne og går rundt i en konstant tåge. Mine dagpenge bruger jeg på cowboytoasts fra Aldi og et ugentligt besøg på et lokalt bordel, hvor pigerne ligner sminket lort og er fra Østeuropa og hver dag skal aflevere størstedelen af deres indtjening til en hormonpumpet tidligere indsat med tatoveringer i ansigtet og en gammel Mercedes med læderindtræk.

Læs flere erotiske noveller på Missgreyclub.dk

Jeg har glemt pengene og prøver at få på kredit. Hun prøver at smide mig ud, men jeg er pisseligeglad. Jeg er en zombie. Jeg har ikke længere noget at miste. Han står i døråbningen med et aluminiumsbat. Jeg kalder ham en svans og spørger, om han er kommet for at få pik, mens jeg svinger den rundt og vælter fremover, fordi mine bukser hænger nede om haserne. Lige der ender det hele. Alt sammen på grund af en mail. Den mail jeg ikke kunne lade være med at sende. Jeg havde jo intet valg.

Men hov, nu ringer det sgu på døren.

2 KOMMENTARER

  1. Hej “Mig”

    Tak for det, det skal jeg sige videre til Roar. Jeg tror gerne han bidrager med mere.

    Rigtig god weekend // MG Redaktøren 😀

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here