*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Kære læser

I sidste måned præsenterede jeg dig for et nyt samarbejde med Makelove.dk, hvor jeg tester og anmelder sexlegetøj under kr. 350,-. Jeg har været på opdagelse på hylderne, og har fundet sexlegetøj til priser, hvor selv en stakkels økonomisk udfordret studerende kan være med. Det behøver ikke koste en formue at krydre sexlivet lidt, og denne gang vil jeg præsenterer dig for et af mine absolut stykker yndlings sexlegetøj – The Magic Wand.

Makelove Magic Wand Suction Vibrator er set HER

Hvad er en Magic Wand Suction Vibrator?

Det er egentligt meget simpelt og genialt fundet på. Det ER en tryllestav! Alle kvinder, unge som ælde, BURDE have en Magic Wand i skuffen, for den er simpelthen FANTASTISK. Magic Wands fås i mange størrelser og prisklasser, og i bund og grund har de samme virkning. Min første wand var en lille mini udgave på 5 cm, jeg kunne have i tasken. Den har jeg ganske enkelt slidt op! Udover denne wand fra Makelove.dk har jeg også en større wand-udgave med ledning. En magic wand er udover at være et enormt populært sexlegetøj, med en kraftig vibrator, også et massageapparat. Oprindelig er lavet som et massageapparat til at masserer ømme muskler engang tilbage i 70´erne. Men heldigvis var der nogen der fandt ud af, at den kunne bruges til andet end det. Hvis du er Sex and the City fan, så ved du bestemt hvad en magic wand er.

Læs også: G-punkts vibrator. Sexlegetøj under kr. 350,-

Magic Wand Suction VibratorSådan bruger du en Magic Wand

Klitorisorgasme er kodeordet. Faktisk vil jeg sige KRAFTIG klitorisorgasme og meget hurtigt. Er du en af de kvinder, der engang imellem skal arbejde lidt ekstra for at opnå klitorisorgasme, eller generelt har problemer med at få klitorisorgasme med andet sexlegetøj, så er det en magic wand du skal have. Kombiner evt. med lidt orgasmegel. Den er uden sammenligning bestemt en af de kraftigste du kan opdrive. Så der burde være orgasmegaranti. Faktisk kan du godt blive lidt forskrækket første gang du bruger den, så gå stille og roligt frem. Start evt. med de små vibrationer først, og arbejd dig frem. Du placerer den runde snurrende ende af din magic wand på klitoris og lader den arbejde for dig. Det gik forholdsvis hurtigt for mig, og jeg kan godt li´ kraftige konstante vibrationer, så den fik fuld hammer på. På under 30 sekunder lykkedes mig at opnå klimaks.

Makelove Magic Wand Suction Vibrator kan købes HER

Magic Wand Suction Vibrator

Læs også: Sådan laver du dit eget playroom

Genopladelig og 10 vibrationsmønstre

Makelove Alisa Magic Wand Suction Vibrator er, i det jeg vil kalde, under middel størrelse. Den er faktisk så god en størrelse, at den kan ligge i min taske. Den har været med på arbejde, og lydniveauet er på ingen måde voldsomt, så no worrys. 19,5 cm lang og med  genopladelig magnetisk click n´charge, opladningstiden var ca. 1 time, så var tryllestaven klar til brug. Du kan tage den med i bad, ud i regnvejr og med i poolen, da den er vandtæt og lavet af silikone og ABS plast. Du tænder ved at holde tænd/sluk knappen nede i få sekunder, og så starter den. Piletasterne op/ned vælger vibrationsmønstrene og højre/venstre pile taster er styrken i vibrationerne. Prisen er kr. 299,- og her får du bestemt god stimulering for pengene.

Læs også: Glasdildo med sprøjteorgasme muligheder

Magic Wand Suction Vibrator

Magnetisk sugefunktion

Denne lille magic wand, kan også prale af at være udstyret med en magnetisk sugefunktion. Det betyder at wanden kan skabe et vakuum omkring dine erogene zoner. Ikke et voldsomt vakuum vil jeg sige, men akkurat nok til at give følelsen af et ekstra pift omkring klitoris og området omkring. Jeg vil ud fra erfaring anbefale, at du anvender gode mængder vandbaseret glidecreme, både på wanden og klitoris. Det får hele legen til at glide så meget bedre. Wanden kan også bruges mens du har sex med din partner, den er nemlig perfekt i størrelsen til lige at skubbe ind mellem jer, og så er den jo ledningfri, så du ikke skal slås med det også. Jeg har stor fornøjelse af at bruge den, når jeg er sammen med Mr. Handy, det giver bare lidt ekstra lækker, når vibrationerne hjælper os begge.

Hele hånden snurrer

Hvis jeg SKAL finde noget jeg ikke er helt tilfreds med, så er det nok den snurrende hånd jeg har bagefter. Hele wanden snurrer når den tændes, men det skyldes nok den kraftige motor og det lille design. Det er til at leve med, så lad det ikke holde dig fra et indkøb! Husk i øvrigt ALTID at rengøre dit sexlegetøj både før og efter brug, med desinficerende sæbe og rengøringsmiddel til sexlegetøj.

Læs også på detlumrehjørne.dk: Få styr på de kropslige orgasmer

I næste måned kigger jeg igen efter billigt sexlegetøj hos Makelove.dk under kr. 350,-, så følg med på bloggen, om jagten på sexlegetøj alle kan betale, uden at skulle have de store sedler frem. Tak fordi du læste med.

YOLO og knus fra

Miss Robinson

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here